olcha Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 madziaaa napisał(a):Tak :p hehe. :cool3: A ta psina którą masz w avatarze to też Twoja? Szkoda, że mieszkasz tak daleko :placz: Nici ze wspólnego spaceru :placz: Chyba, że w wakacje :eviltong: :evil_lol: Quote
madziaaa Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 A ta psina którą masz w avatarze to też Twoja? Szkoda, że mieszkasz tak daleko :placz: Nici ze wspólnego spaceru :placz: Chyba, że w wakacje :eviltong: :evil_lol: Bardzo chętnie :razz: Będziemy niedługo na wiosennej wystawie w Nowym Dworze Mazowieckim. Może tam się spotkamy? Quote
olcha Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 madziaaa napisał(a):Bardzo chętnie :razz: Będziemy niedługo na wiosennej wystawie w Nowym Dworze Mazowieckim. Może tam się spotkamy? :placz: Mieszkam 7 km od NDM! I oczywiście nie będę mogła przyjść :placz: W sobotę najwcześniej w domu mogę być koło 17 :placz: Więc już pewnie będzie po zabawie :placz: Ja to zawsze mam pecha :shake: Quote
madziaaa Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 :placz: Mieszkam 7 km od NDM! I oczywiście nie będę mogła przyjść :placz: W sobotę najwcześniej w domu mogę być koło 17 :placz: Więc już pewnie będzie po zabawie :placz: Ja to zawsze mam pecha :shake: Szkoda.. :-( Zasypiemy fotkami ;) Quote
olcha Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 madziaaa napisał(a):Szkoda.. :-( Zasypiemy fotkami ;) Będę dozgonnie wdzięczna :cool3: Quote
olcha Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Co tu tak cicho? :shake: Gdzie psineczki? :cool3: Quote
Arlene Posted March 5, 2007 Posted March 5, 2007 Chi po prostu prześliczne! Znowu się zauroczyłam ;) Tylko dlaczego tak tu ciicho?... Quote
madziaaa Posted March 8, 2007 Author Posted March 8, 2007 Chwilowo nie mam stalego dostepu do internetu. Jak znajde czas- wkleję zdjęcia. pozdowienia! :) Quote
madziaaa Posted March 24, 2007 Author Posted March 24, 2007 'Cziłkowe zabawy :razz: Moja poduszka! Już na nią wchodzę.. Kroczek po kroczku :haha: Zwycięstwo! :turn-l: No dobra, nie obrażaj się.. Quote
cuciola Posted March 24, 2007 Posted March 24, 2007 przecudna jest ta fotka na podusi..przepiekny psinek :) Quote
olcha Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 [quote name='madziaaa']'Cziłkowe zabawy :razz: Moja poduszka! Już na nią wchodzę.. Kroczek po kroczku :haha: Zwycięstwo! :turn-l: No dobra, nie obrażaj się.. Piekną ma sierściuche ten psiak na podusi :loveu: Quote
WinterGirl Posted March 28, 2007 Posted March 28, 2007 piękne kanapowce :loveu: biało- czarni zapraszają.. bGirl & Cleo :bluepaw:[SIZE=2]EEDY Quote
niunia32 Posted March 29, 2007 Posted March 29, 2007 hihih fajne :) :) pozdrawiamy tajfun & niunia Quote
olcha Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Mam parę waszych zdjęć z NDM :cool3: Tylko trudno mi się połapać w zdjęciach, bo mam psa i stopy. Dochodzę po kolorze ringówki, butach właściciela i kolorze spodni :lol: Jak skończę to Ci podeślę. Quote
madziaaa Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 Mam parę waszych zdjęć z NDM :cool3: Tylko trudno mi się połapać w zdjęciach, bo mam psa i stopy. Dochodzę po kolorze ringówki, butach właściciela i kolorze spodni :lol: Jak skończę to Ci podeślę. Ooo! super. czekam na fotki. akiko@vp.pl ;) Nawiasem mówiąc świetna wystawa! Quote
Loona Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Jak Ola już podesłała zdjęcia, to może wstawisz je tutaj? :) A jak nie, to trzeba pogonić Olę :mad: :evil_lol: Jak święta minęły? :) Quote
olcha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Loona napisał(a):Jak Ola już podesłała zdjęcia, to może wstawisz je tutaj? :) A jak nie, to trzeba pogonić Olę :mad: :evil_lol: Jak święta minęły? :) Ups :oops: Quote
Loona Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 olcha napisał(a):Ups :oops: No ładnie :mad: :mad: Quote
olcha Posted April 9, 2007 Posted April 9, 2007 Loona napisał(a):No ładnie :mad: :mad: :oops: :oops: :oops: Obrobię obiecuję :placz: Quote
madziaaa Posted April 9, 2007 Author Posted April 9, 2007 Kurczę, nie wiedziałam, że ktos mi odpowiadał w tym poście :oops: Zdjęcia wkleję jak dostanę :eviltong: ;) Jedno doszło. Quote
Recommended Posts