Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

madziaaa napisał(a):
Tak :p hehe.

:cool3:

A ta psina którą masz w avatarze to też Twoja? Szkoda, że mieszkasz tak daleko :placz: Nici ze wspólnego spaceru :placz: Chyba, że w wakacje :eviltong: :evil_lol:

Posted

A ta psina którą masz w avatarze to też Twoja? Szkoda, że mieszkasz tak daleko :placz: Nici ze wspólnego spaceru :placz: Chyba, że w wakacje :eviltong: :evil_lol:

Bardzo chętnie :razz:
Będziemy niedługo na wiosennej wystawie w Nowym Dworze Mazowieckim. Może tam się spotkamy?

Posted

madziaaa napisał(a):
Bardzo chętnie :razz:
Będziemy niedługo na wiosennej wystawie w Nowym Dworze Mazowieckim. Może tam się spotkamy?

:placz: Mieszkam 7 km od NDM! I oczywiście nie będę mogła przyjść :placz: W sobotę najwcześniej w domu mogę być koło 17 :placz: Więc już pewnie będzie po zabawie :placz: Ja to zawsze mam pecha :shake:

Posted

:placz: Mieszkam 7 km od NDM! I oczywiście nie będę mogła przyjść :placz: W sobotę najwcześniej w domu mogę być koło 17 :placz: Więc już pewnie będzie po zabawie :placz: Ja to zawsze mam pecha :shake:

Szkoda.. :-(
Zasypiemy fotkami ;)

• 3 weeks later...
Posted

[quote name='madziaaa']'Cziłkowe zabawy :razz:

Moja poduszka!

Już na nią wchodzę.. Kroczek po kroczku :haha:

Zwycięstwo! :turn-l:

No dobra, nie obrażaj się..

Piekną ma sierściuche ten psiak na podusi :loveu:

Posted

Mam parę waszych zdjęć z NDM :cool3: Tylko trudno mi się połapać w zdjęciach, bo mam psa i stopy. Dochodzę po kolorze ringówki, butach właściciela i kolorze spodni :lol: Jak skończę to Ci podeślę.

Posted

Mam parę waszych zdjęć z NDM :cool3: Tylko trudno mi się połapać w zdjęciach, bo mam psa i stopy. Dochodzę po kolorze ringówki, butach właściciela i kolorze spodni :lol: Jak skończę to Ci podeślę.

Ooo! super.
czekam na fotki. akiko@vp.pl ;)

Nawiasem mówiąc świetna wystawa!

• 2 weeks later...
Posted

Loona napisał(a):
Jak Ola już podesłała zdjęcia, to może wstawisz je tutaj? :) A jak nie, to trzeba pogonić Olę :mad: :evil_lol:

Jak święta minęły? :)

Ups :oops: