madziaaa Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Postanowiłam założyć galerię moim kochanym psiakom. :razz: Na początek- "przwódca" MASTER i jego młodsza koleżanka leżąca na ziemi ;) AUSTIŚ: Nasza małą piękność: :loveu: : Chihuahua jest cudowną rasą, powtarzam to na każdym kroku ;) Cała rodzina jest zaangażowana jest w to psie hobby. Zawsze w naszym domu był jakiś pies, były to przeróżne rasy- wspaniała para bernardynów, które do dziś pozostawiły po sobie piękne wspomnienia (bądź co bądź- nasze pierwsze wystawowe zmagania to właśnie ich załsuga), suczka doga niemieckiego oraz nowofunland. Kiedyś zamieszkał u nas również bezdomny kundelek, który błąkał się po naszej ulicy, jednak w krótkim czasie znaleźliśmy mu kochającą rodzinę :) Zapraszam do odwiedzania naszej galerii! Quote
Jupi Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 cudne maleńkie psiaki:loveu: niezła zmiana po bernardynie, niufku i dogu:-) pozdrawiam Quote
madziaaa Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 niezła zmiana po bernardynie, niufku i dogu:smile: na spacerach ludzie mówią nam, że nasze psy się skurczyły :evil_lol: Quote
cuciola Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 jakie sliczne psiaki! a ta malenka ma takie kochane kudelki na lapciach :D czekam na wiecej fotek! Quote
Jupi Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 madziaaa napisał(a):na spacerach ludzie mówią nam, że nasze psy się skurczyły :evil_lol: a skąd pomysł na tą rasę ja generalnie wolę dla siebie duże psy, im wiekszy tym lepszy, doziu mi się marzy:loveu: ale uwielbiam pobawić się i podziwiać maleństwa u innych:lol: zapraszam do galerii moich dużych chłopaków i maleńkiego koteczka, choć też wyrośnie na wielkoluda:evil_lol: Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Dzień dobry :p Jest Master :loveu: A ta mała piękność to sunia? :) Quote
marlena924 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 Ale śliczne psiaki :loveu: :loveu: Quote
madziaaa Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 a skąd pomysł na tą rasę ja generalnie wolę dla siebie duże psy, im wiekszy tym lepszy, doziu mi się marzy:loveu: ale uwielbiam pobawić się i podziwiać maleństwa u innych:lol: zapraszam do galerii moich dużych chłopaków i maleńkiego koteczka, choć też wyrośnie na wielkoluda:evil_lol: Chcieliśmy małego pieska do domu- i oto są ;) Chihuahua wydawały nam się najbardziej odpowiednie- pod każdym względem. Urzekły nas swoim wyglądem i w ogóle :loveu: Poza tym, skoro mały pies- to czemu nie najmniejszy? :lol: Dzień dobry :p Jest Master :loveu: A ta mała piękność to sunia? :smile: Witam :) Tak, to suczka. Straszny piecuch- najchętniej przeleżałaby całe życie na poduszcze umieszczonej na łóżku :cool: Quote
madziasto4 Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 madziaaa napisał(a): Witam :) Tak, to suczka. Straszny piecuch- najchętniej przeleżałaby całe życie na poduszcze umieszczonej na łóżku :cool: Śliczna jest :loveu: Wygląda jak taka mała lisiczka :) Quote
madziaaa Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 :multi: Jest galerka :multi: Nie mogłam się powstrzymać przed założeniem :lol: Quote
Kenduś Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 I dobrze, że się nie powstrzymałaś :lol: Mała jest śliczna :loveu:, takie wiewióry lubię :cool3: Quote
ilonka_hh_ Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 śliczne piesie :loveu: A ta malutka sunia to już zupełnie śliczniusia :) Quote
madziaaa Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 Tutaj Kinia drugi dzień u nas: :bluepaw: Tutaj zrobione jakoś niedawno: Quote
olcha Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 [quote name='madziaaa']Postanowiłam założyć galerię moim kochanym psiakom. :razz: Na początek- "przwódca" MASTER i jego młodsza koleżanka leżąca na ziemi ;) AUSTIŚ: Nasza małą piękność: :loveu: : Chihuahua jest cudowną rasą, powtarzam to na każdym kroku ;) Cała rodzina jest zaangażowana jest w to psie hobby. Zawsze w naszym domu był jakiś pies, były to przeróżne rasy- wspaniała para bernardynów, które do dziś pozostawiły po sobie piękne wspomnienia (bądź co bądź- nasze pierwsze wystawowe zmagania to właśnie ich załsuga), suczka doga niemieckiego oraz nowofunland. Kiedyś zamieszkał u nas również bezdomny kundelek, który błąkał się po naszej ulicy, jednak w krótkim czasie znaleźliśmy mu kochającą rodzinę :) Zapraszam do odwiedzania naszej galerii! Ojejku jaka Kinia jest śliczna! Skąd ona pochodzi? Master ma podobne plamki do Tekili :loveu: [quote name='madziaaa']Chcieliśmy małego pieska do domu- i oto są ;) (...) Poza tym, skoro mały pies- to czemu nie najmniejszy? :lol: O ja dokładnie wyszłam z tego samego założenia :lol: [quote name='madziaaa']Tutaj Kinia drugi dzień u nas: :bluepaw: Tutaj zrobione jakoś niedawno: :crazyeye: Ale zmieniła umaszczenie! Quote
madziaaa Posted February 23, 2007 Author Posted February 23, 2007 :crazyeye: Ale zmieniła umaszczenie! Prawda? nawet hodowczyni była zdziwiona ;) Akiko (tak naprawdę na na imię, Kinia to zdrobnienie :) ) w ogóle na początku miała być czarna, a w rodowodzie ma beżowo-szaro-biała. :lol: Quote
olcha Posted February 23, 2007 Posted February 23, 2007 madziaaa napisał(a):Prawda? nawet hodowczyni była zdziwiona ;) Akiko (tak naprawdę na na imię, Kinia to zdrobnienie :) ) w ogóle na początku miała być czarna, a w rodowodzie ma beżowo-szaro-biała. :lol: :lol: Tekila ma w rodowodzie "maść biała" gdzie ona tam biała :lol: Quote
madziaaa Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Latający Master :lol: I Blairunia Quote
madziasto4 Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 [quote name='madziaaa']Latający Master :lol: Jakoś tak nieswojo i dziwnie się czuję jak czytam o Twoim Masterze :evil_lol::lol: Człowiek żył w przekonaniu, że tylko on ma psa o tym jakże niesamowitym imieniu Master :cool3:, a tu niespodzianka :lol: Blairunia super wyszła :loveu: Quote
madziaaa Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 To jest moje? Weeeź mnie na spacer.. Jak pójdziemy to dam Ci buuuuuzi! Zimowo.. :grins: Nie widać mnie? Bieeegieem! :lol: Blairsowatość :diabloti: Quote
olcha Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 Cuuuuudną ma mordeczkę :loveu: :loveu: :loveu: I kolor świetny :loveu: A masz jakąś krótkowłosą psinę? A mogłabyś jakoś przedstawić całą szczęśliwą siódemkę z imienia nazwiska i wieku? :oops: Quote
madziaaa Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 A masz jakąś krótkowłosą psinę? Nie, wyłącznie długowłose ;) A mogłabyś jakoś przedstawić całą szczęśliwą siódemkę z imienia nazwiska i wieku? :oops: Pewnie! Master jest najstarszy, urodził się w październku 2002 roku. Pochodzi z hodowli Gwiazdki z Białego Domu. Inka (nasza pierwsza suńka) pochodzi z Uśmiechu Szkota. Urodziła się w grudniu 2003. Norka Rdzawa- urodziła się w dzień urodzin mojej mamy :razz: - dokładnie 12.05.2005 (oczywiście z datą urodzin mamy zgadza się tylko dzień i miesiąc ;) ) Akiko jest warszawianką, pochodzi z Chilandii. Urodziła się ostatniego dnia lipca w 2005 roku. Austin to nasze dziecko :loveu: z naszej hodowli (Biały Oleander). Urodził się 19.08.2005 Don Fernando- nasz mały laluś :razz: Omija wszystkie możliwe kałuże na spacerach, nie lubi wychodzić z domu w zimę ;) Uwielbia siadać na szyi i ogląda telewizję (nie lubi Brada Pitta, nie mam pojęcia dlaczego :) ). Pochodzi z Gwiazdek, podobnie jak jego wujek- Master. I ostatnia, Blaircia- również warszawianka, wcielony "Drapieżny Diabełek".:evil_lol: Quote
olcha Posted February 24, 2007 Posted February 24, 2007 madziaaa napisał(a):Nie, wyłącznie długowłose ;) Pewnie! Master jest najstarszy, urodził się w październku 2002 roku. Pochodzi z hodowli Gwiazdki z Białego Domu. Inka (nasza pierwsza suńka) pochodzi z Uśmiechu Szkota. Urodziła się w grudniu 2003. Norka Rdzawa- urodziła się w dzień urodzin mojej mamy :razz: - dokładnie 12.05.2005 (oczywiście z datą urodzin mamy zgadza się tylko dzień i miesiąc ;) ) Akiko jest warszawianką, pochodzi z Chilandii. Urodziła się ostatniego dnia lipca w 2005 roku. Austin to nasze dziecko :loveu: z naszej hodowli (Biały Oleander). Urodził się 19.08.2005 Don Fernando- nasz mały laluś :razz: Omija wszystkie możliwe kałuże na spacerach, nie lubi wychodzić z domu w zimę ;) Uwielbia siadać na szyi i ogląda telewizję (nie lubi Brada Pitta, nie mam pojęcia dlaczego :) ). Pochodzi z Gwiazdek, podobnie jak jego wujek- Master. I ostatnia, Blaircia- również warszawianka, wcielony "Drapieżny Diabełek".:evil_lol: :multi: :multi: :multi: Ale masz wesoło :loveu: Blarcia to pewnie siostrzyczka przyrodnia AMONA Drapieżne Diabełki :cool3: Quote
madziaaa Posted February 24, 2007 Author Posted February 24, 2007 Blarcia to pewnie siostrzyczka przyrodnia AMONA Drapieżne Diabełki :cool3: Tak :p hehe. Quote
Recommended Posts