babi2 Posted February 22, 2013 Author Posted February 22, 2013 Już jesteśmy ! Luzik z Leonem zjechali w niedzielę, a my z Amelką wczoraj. Amelka nauczyła się jeździć na łyżwach, ja przypomniałam sobie jak to robiłam 45 lat temu, a Luzik pozyskał nowych przyjaciół i ..... po prostu słów mi brakuje ale osądźcie sami : [URL="http://www.pandm.org"]www.neuro-rehabilitacja.com[/URL] Pani Ewa wróciła ze szkolenia i ponowiła zaproszenie dla Luzika na kolejne wczasy rehabilitacyjne :) Quote
Poker Posted February 22, 2013 Posted February 22, 2013 Witamy po feriach.Mam nadzieję ,że dobrze odpoczęłyście. Obejrzałam filmiki z zapartym tchem , niesamowite. Podziwiam rehabilitantkę za umiejętności ,a Leosia za cierpliwość .Niesamowity piesio.On chyba czuje ,że chce mu się pomóc. Quote
Gusiaczek Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Mam kłopoty z otworzeniem filmików, może w pon. w pracy da radę? LL Kochany jesteś Wielki i Super Chop;) Quote
NikaEla Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 [quote name='babi2'] .... po prostu słów mi brakuje ale osądźcie sami : [URL="http://www.pandm.org"]www.neuro-rehabilitacja.com[/URL] Pani Ewa wróciła ze szkolenia i ponowiła zaproszenie dla Luzika na kolejne wczasy rehabilitacyjne :)[/QUOTE]jaki cierpliwy :multi: i dzielny Leoś Quote
margoth137 Posted February 23, 2013 Posted February 23, 2013 Leoniu, ale z ciebie dzielna i kochana kruszynka:loveu: Quote
ona03 Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 [B]Leosiu [/B]:loveu:, będziesz biegał jak [B]Lolcio [/B]:loveu: zobaczysz, nawet macie wspólny bazarek, zapraszam :) [URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240373-Zagubieni-gry-PC-modele-Ferrari-torby-męskie-dla-SBM-z-Żywca-do-2-marca-g-22-00[/URL] Quote
togaa Posted February 25, 2013 Posted February 25, 2013 Też podziwiam cierpliwość[B] L/L[/B] i profesjonalizm Pani [B]Ewy[/B] ! Niesamowite te filmiki. Quote
krakowianka.fr Posted February 27, 2013 Posted February 27, 2013 zameldowalam sie na bazarku fajnie ze wstawiono L/L na ten portal studentow fizjoterapii :) Quote
babi2 Posted March 1, 2013 Author Posted March 1, 2013 Oj, przyszły ciężkie czasy na Luzika; śniegu już nie ma a zamiast trawki błocko i nie ma gdzie szusować :shake: Ale właśnie przyjechała sztuczna trawka ! Jak jutro pogoda pozwoli to będziemy urządzać wybieg - 4x3m swobody bez otarć łapek (przynajmniej taką mam nadzieję) . to taka wiadomość choć, kto ją przeczyta, jak nikt tu do nas nie zagląda:-( Quote
Malgoska Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='babi2']Oj, przyszły ciężkie czasy na Luzika; śniegu już nie ma a zamiast trawki błocko i nie ma gdzie szusować :shake: Ale właśnie przyjechała sztuczna trawka ! Jak jutro pogoda pozwoli to będziemy urządzać wybieg - 4x3m swobody bez otarć łapek (przynajmniej taką mam nadzieję) . to taka wiadomość choć, kto ją przeczyta, jak nikt tu do nas nie zagląda:-([/QUOTE] zaglądamy zaglądamy do Leonka:) Quote
Gusiaczek Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 [quote name='babi2']Oj, przyszły ciężkie czasy na Luzika; śniegu już nie ma a zamiast trawki błocko i nie ma gdzie szusować :shake: Ale właśnie przyjechała sztuczna trawka ! Jak jutro pogoda pozwoli to będziemy urządzać wybieg - 4x3m swobody bez otarć łapek (przynajmniej taką mam nadzieję) . to taka wiadomość choć, kto ją przeczyta, jak nikt tu do nas nie zagląda:-([/QUOTE] O, przepraszam - zaglądam, śledzę losy LL i Wasze. Przepraszam, że nie odzywam się częściej:oops: Obiecuję poprawę :) Quote
togaa Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Pewnie że zaglądamy. ;) Pomysł ze sztuczną trawą intrygujący?! Quote
Poker Posted March 1, 2013 Posted March 1, 2013 Stale zaglądam i czekam na wieści i opowieści. Ale mu dobrze, nawet sztuczną trawkę chłopak będzie miał. Czy sądzicie ,że gdzieś będzie mu lepiej ? Quote
Malgoska Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='Poker']Stale zaglądam i czekam na wieści i opowieści. Ale mu dobrze, nawet sztuczną trawkę chłopak będzie miał. Czy sądzicie ,że gdzieś będzie mu lepiej ?[/QUOTE] myslę, że nigdzie mu nie będzie lepiej babi jesteś kochana....będą fotki z Leonkiem na sztucznej trawce? Quote
NikaEla Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='babi2']Oj, przyszły ciężkie czasy na Luzika; śniegu już nie ma a zamiast trawki błocko i nie ma gdzie szusować :shake: Ale właśnie przyjechała sztuczna trawka ! Jak jutro pogoda pozwoli to będziemy urządzać wybieg - 4x3m swobody bez otarć łapek (przynajmniej taką mam nadzieję) . to taka wiadomość choć, kto ją przeczyta, jak nikt tu do nas nie zagląda:-([/QUOTE]jakto nikt nie zagląda???? przecież jesteśmy :) Quote
Gusiaczek Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Jesteśmy tu, w wirtualu .... a w realu babi, sama ... z LL, z rehabilitacją, problemami dnia codziennego, ehhhhh Wiem, że każda z nas chciałaby pomóc, ale wyżej d.....y nie podskoczymy :( Babi, jesteś wzorem "pomagaczki", jak mawiała córka przyjaciółki :) Buziole dla Całej Gromady ZwierzęcoRodzinnej :) Quote
b-b Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Zaglądam i ja. Mało piszę...bo lepiej niż pisać bzdety nie pisać wcale ;) Czekamy na nowe zdjęcia tym razem na trawce :) Quote
Malgoska Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 [quote name='b-b']Zaglądam i ja. Mało piszę...bo lepiej niż pisać bzdety nie pisać wcale ;) Czekamy na nowe zdjęcia tym razem na trawce :)[/QUOTE] i ja..................... Quote
Poker Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 babi2 , zobacz ile jest wiernych cioteczek.Nie jesteście sami. Tylko i bid dużo i życie codzienne też ma swoje prawa :roll: Quote
WiosnaA Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 Babi2 kochana jesteśmy z Wami :calus:, lecz tylko myślami niestety.....nieraz myślę co porabiacie, ile razy dziennie mopa wyciągasz :-(, czy jakiś znaczący kroczek Luzik może zrobił :cool3:. Pamiętam jak się martwiłam latem,gdzie znaleźć drugą togę;) dla naszego Leonka,a on spotkał wspaniałą BABI2:loveu:....mało jest takich ludzi jak togaa i Ty, oj mało...:shake: ,ale wiemy,że rzeczy niemożliwe stają się możliwe. Sił pewnie brakuje Ci często, jednak wierzę,że przyjdzie chwila i Leon Cierpliwy :) z Twoją pomocą podniesie Luzika choć w części na łapki. Niech to wiosenne słoneczko przyśle Wam dużo,dużo dobrej energii!!! U mnie jeszcze jest sporo śniegu na podwórku i lodowisko na ulicy, ale by Luzik śmigał :evil_lol:....ale trawka zdecydowanie na korzyść mu wyjdzie...własna trawka,własny wybieg :multi:.....babi2:iloveyou: Quote
babi2 Posted March 2, 2013 Author Posted March 2, 2013 Jak dobrze, że jesteście :-), bo rzeczywiście pomyślałam, że zostałam sama z problemem-Luzikem. Pani Ewa zamilkła, mój optymizm przygasł, a chociaż do wiosny jeszcze trochę czasu pozostało i Luzik śmiga nóżkami, podnosi dupinkę jak nowo narodzony źrebaczek, stoi, stoi i .... gleba. Jednym słowem - robi wszystko, tylko nie chodzi i pora chyba się z tym pogodzić.:roll: A sztuczna trawka już założona, Luzik i reszta asystowały, już będzie łatwiej przynajmniej z porannym wyprowadzaniem. Jutro pewnie uda się zrobić fotki, bo dziś już było ciemno jak skończyliśmy. Wiem,że marudzę, trochę chyba nawet gwiadorzę, a wy jesteście zajęte innymi bidulkami, bazarkujecie, zdobywacie kasę i macie na głowie nie tylko Luzika i jego kapryśną pańcię (tymczasową mam nadzieję) ale cały ogrom psich i kocich nieszczęść. Jak byłabym 40 lat młodsza, powiedziałabym: SZACUN, no to powiem: chylę czoła. Dziękuję za ciepłe słowa i trzymajmy się !:smilecol::fadein: Quote
WiosnaA Posted March 2, 2013 Posted March 2, 2013 To czekamy na foteczki na nowej trawce :multi::) Quote
Gusiaczek Posted March 3, 2013 Posted March 3, 2013 Babi .... :mad: no, na kolano Cię wezmę i wirtualnie klapsa przyłożę! "Gwiazorzę", no chyba coś Ci się pomyliło .... a nawet jeśli nie, to oby więcej tak gwiazdorujących było. LLeonku, buziole ślemy i czekamy na zdjęcia ;) Quote
Recommended Posts