Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Już jesteśmy !
Luzik z Leonem zjechali w niedzielę, a my z Amelką wczoraj. Amelka nauczyła się jeździć na łyżwach, ja przypomniałam sobie jak to robiłam 45 lat temu, a Luzik pozyskał nowych przyjaciół i ..... po prostu słów mi brakuje ale osądźcie sami :
[URL="http://www.pandm.org"]www.neuro-rehabilitacja.com[/URL]
Pani Ewa wróciła ze szkolenia i ponowiła zaproszenie dla Luzika na kolejne wczasy rehabilitacyjne :)

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy po feriach.Mam nadzieję ,że dobrze odpoczęłyście.
Obejrzałam filmiki z zapartym tchem , niesamowite. Podziwiam rehabilitantkę za umiejętności ,a Leosia za cierpliwość .Niesamowity piesio.On chyba czuje ,że chce mu się pomóc.

Posted

[quote name='babi2'] .... po prostu słów mi brakuje ale osądźcie sami :
[URL="http://www.pandm.org"]www.neuro-rehabilitacja.com[/URL]
Pani Ewa wróciła ze szkolenia i ponowiła zaproszenie dla Luzika na kolejne wczasy rehabilitacyjne :)[/QUOTE]jaki cierpliwy :multi: i dzielny Leoś

Posted

[B]Leosiu [/B]:loveu:, będziesz biegał jak [B]Lolcio [/B]:loveu: zobaczysz, nawet macie wspólny bazarek, zapraszam :)

[URL]http://www.dogomania.pl/forum/threads/240373-Zagubieni-gry-PC-modele-Ferrari-torby-męskie-dla-SBM-z-Żywca-do-2-marca-g-22-00[/URL]

Posted

Oj, przyszły ciężkie czasy na Luzika; śniegu już nie ma a zamiast trawki błocko i nie ma gdzie szusować :shake:
Ale właśnie przyjechała sztuczna trawka ! Jak jutro pogoda pozwoli to będziemy urządzać wybieg - 4x3m swobody bez otarć łapek (przynajmniej taką mam nadzieję) .
to taka wiadomość choć, kto ją przeczyta, jak nikt tu do nas nie zagląda:-(

Posted

[quote name='babi2']Oj, przyszły ciężkie czasy na Luzika; śniegu już nie ma a zamiast trawki błocko i nie ma gdzie szusować :shake:
Ale właśnie przyjechała sztuczna trawka ! Jak jutro pogoda pozwoli to będziemy urządzać wybieg - 4x3m swobody bez otarć łapek (przynajmniej taką mam nadzieję) .
to taka wiadomość choć, kto ją przeczyta, jak nikt tu do nas nie zagląda:-([/QUOTE]

zaglądamy zaglądamy do Leonka:)

Posted

[quote name='babi2']Oj, przyszły ciężkie czasy na Luzika; śniegu już nie ma a zamiast trawki błocko i nie ma gdzie szusować :shake:
to taka wiadomość choć, kto ją przeczyta, jak nikt tu do nas nie zagląda:-([/QUOTE]

O, przepraszam - zaglądam, śledzę losy LL i Wasze.
Przepraszam, że nie odzywam się częściej:oops:
Obiecuję poprawę :)

Posted

Stale zaglądam i czekam na wieści i opowieści.
Ale mu dobrze, nawet sztuczną trawkę chłopak będzie miał. Czy sądzicie ,że gdzieś będzie mu lepiej ?

Posted

[quote name='Poker']Stale zaglądam i czekam na wieści i opowieści.
Ale mu dobrze, nawet sztuczną trawkę chłopak będzie miał. Czy sądzicie ,że gdzieś będzie mu lepiej ?[/QUOTE]

myslę, że nigdzie mu nie będzie lepiej babi jesteś kochana....będą fotki z Leonkiem na sztucznej trawce?

Posted

to taka wiadomość choć, kto ją przeczyta, jak nikt tu do nas nie zagląda:-([/QUOTE]jakto nikt nie zagląda???? przecież jesteśmy :)

Posted

Jesteśmy tu, w wirtualu .... a w realu babi, sama ... z LL, z rehabilitacją, problemami dnia codziennego, ehhhhh
Wiem, że każda z nas chciałaby pomóc, ale wyżej d.....y nie podskoczymy :(
Babi, jesteś wzorem "pomagaczki", jak mawiała córka przyjaciółki :)
Buziole dla Całej Gromady ZwierzęcoRodzinnej :)

Posted

Zaglądam i ja. Mało piszę...bo lepiej niż pisać bzdety nie pisać wcale ;)
Czekamy na nowe zdjęcia tym razem na trawce :)

Posted

[quote name='b-b']Zaglądam i ja. Mało piszę...bo lepiej niż pisać bzdety nie pisać wcale ;)
Czekamy na nowe zdjęcia tym razem na trawce :)[/QUOTE]

i ja.....................

Posted

Babi2 kochana jesteśmy z Wami :calus:, lecz tylko myślami niestety.....nieraz myślę co porabiacie, ile razy dziennie mopa wyciągasz :-(, czy jakiś znaczący kroczek Luzik może zrobił :cool3:.
Pamiętam jak się martwiłam latem,gdzie znaleźć drugą togę;) dla naszego Leonka,a on spotkał wspaniałą BABI2:loveu:....mało jest takich ludzi jak togaa i Ty, oj mało...:shake: ,ale wiemy,że rzeczy niemożliwe stają się możliwe.
Sił pewnie brakuje Ci często, jednak wierzę,że przyjdzie chwila i Leon Cierpliwy :) z Twoją pomocą podniesie Luzika choć w części na łapki. Niech to wiosenne słoneczko przyśle Wam dużo,dużo dobrej energii!!!

U mnie jeszcze jest sporo śniegu na podwórku i lodowisko na ulicy, ale by Luzik śmigał :evil_lol:....ale trawka zdecydowanie na korzyść mu wyjdzie...własna trawka,własny wybieg :multi:.....babi2:iloveyou:

Posted

Jak dobrze, że jesteście :-), bo rzeczywiście pomyślałam, że zostałam sama z problemem-Luzikem. Pani Ewa zamilkła, mój optymizm przygasł, a chociaż do wiosny jeszcze trochę czasu pozostało i Luzik śmiga nóżkami, podnosi dupinkę jak nowo narodzony źrebaczek, stoi, stoi i .... gleba. Jednym słowem - robi wszystko, tylko nie chodzi i pora chyba się z tym pogodzić.:roll:
A sztuczna trawka już założona, Luzik i reszta asystowały, już będzie łatwiej przynajmniej z porannym wyprowadzaniem.
Jutro pewnie uda się zrobić fotki, bo dziś już było ciemno jak skończyliśmy.
Wiem,że marudzę, trochę chyba nawet gwiadorzę, a wy jesteście zajęte innymi bidulkami, bazarkujecie, zdobywacie kasę i macie na głowie nie tylko Luzika i jego kapryśną pańcię (tymczasową mam nadzieję) ale cały ogrom psich i kocich nieszczęść.
Jak byłabym 40 lat młodsza, powiedziałabym: SZACUN, no to powiem: chylę czoła.
Dziękuję za ciepłe słowa i trzymajmy się !:smilecol::fadein:

Posted

Babi .... :mad: no, na kolano Cię wezmę i wirtualnie klapsa przyłożę!
"Gwiazorzę", no chyba coś Ci się pomyliło .... a nawet jeśli nie, to oby więcej tak gwiazdorujących było.
LLeonku, buziole ślemy i czekamy na zdjęcia ;)