b-b Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Piękna paka leci do L-L :D Będzie miał chłopak zajęcie ;) Quote
natalia.aleksandrov Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 PILNIE potrzebujemy pomocy! Proszę, zajrzyjcie do malucha... http://www.dogomania.pl/forum/threads/232793-NA-CITO-DT-i-wsparcie-dla-porzuconego-szczeniaka-spaniela%21%21%21 Quote
krakowianka.fr Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 [quote name='WiosnaA'] Jutro leci taka paczuszka do Leonka ;)....może choć na chwilę czymś się zajmie, jak będzie sam :razz:.....do kuli-smakuli zrobiłam małe ciasteczka, dla reszty kolegów normalne :smile:.....kupiłam też dwa szampony, bo Luzika trzeba jednak częściej myć niż Leonka ;). Za wszystko zapłaciłam 121zł, z przesyłką będzie ponad 130zł. Poza bazarkiem sprzedałam trochę ciastek i kochane ciocie :loveu: zgodziły się przeznaczyć pieniążki na te zakupy....i tak..... od cioci MikAga jest 40zł , od cioci Helena5-20zł , od cioci sybisia-50zł ,resztę ja dokładam...ciociom pięknie dziękuję za zakupy u mnie i pieniążki dla Leonka :Rose:. Może ktoś pomyśli,że te rzeczy,to rozpusta :shake:, ale w wypadku Leonka uważam,że bardzo potrzebne ;). Leonku kosteczki niebawem dotrą, bądź tylko grzeczny ;). Ale fajna paka ale fajne ciocie! [quote name='babi2']no, no to chyba jakiś narwany Święty Mikołaj, bo do świąt jeszcze trochę czasu a tu taaaka paaaka ?!! Rozpusta ! i oby słowa Poker nie były proroczymi :) Dziękujemy kochanym dziewczynom. A jako dowód wdzięczności macie dziewczyny zagwarantowane pierwsze miejsca na liście wypożyczeń (którą zamierzam otworzyć przed świętami) Leona-Luzika jako froterki bezobsługowej, (chociaż ciągle lepiej działa jako mop parowy) ;) [quote name='babi2']A ten psiak na drugim planie też coś dostanie z tej paki? Koniecznie, bo chyba pęknie mu serducho, taki nieszczęśliwy (; No w lasnie, tak patrzy na te cuda..... [quote name='WiosnaA']Cioteczki , a cóż my możemy zrobić w tej chwili dla Leonka oprócz tych kilku drobiazgów :shake:. To babi2 i p.Daria są niesamowite i wyjątkowe !!!!! dając szansę Leonkowi , pomimo , iż mają piątkę swoich zwierzaków. Dziękujemy Wam z całego serca!!! :calus: Togaa, ta Pani pewnie się nie odezwała, co męża miała przekonać:razz: Paczka w drodze. Babi2, ciasteczka nie musisz trzymać w lodówce, są wysuszone ,mogą stać w salaterce, w otwartym pudełku, aby był dostęp powietrza. Babi 2 i pani daria sa wspaniale ja wiem jak ciezko sie takim psiakiem opiekowac... bardzo jestescie wielkie! togaa, o co chodzi z ta pania co ma meza przekonywac????? Oswiec nas prosze a przy okazji pyt, czy plakat dla malego mamw koncu robic??? Tekst juz sama wymysle, tylko na kogo kontakt? Potrzeba mi imie, tel, mail.... Quote
togaa Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 togaa, o co chodzi z ta pania co ma meza przekonywac????? Oswiec nas prosze Był bardzo obiecujący i niestety krótki kontakt z Panią która zachwyciła się Leonkiem . Pani dzwoniła dwukrotnie , z tym że o Jej ewentualnej decyzji co do adopcji Leosia nic nie wiedział Mąż i reszta Rodziny. Miała nad tym popracować i....cisza niestety. Potrzeba mi imie, tel, mail.... To może już bezpośrednio na p.Bożenę? Quote
Gusiaczek Posted September 26, 2012 Posted September 26, 2012 Leonku kochany, całym sercem jestem przy Tobie:loveu: Quote
sioodemka Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Piekna paczka dla psiaczka :) Ja powinnam mieć ten weekend spokojniejszy, odezwę się do Darii i może uda mi się podjechać i skoczymy razem na spacer ? :) Potrzebujecie coś dziewczyny ? Kupić coś ? Przywieźć ? Dajcie znać :) Z moim psiakiem niestety bez zmian. Potrzebuje dużo uwagi, opieki, ciepła, karmimy go, pilnujemy, żeby sobie nic nie zrobił przez przypadek, na spacery chodzi, ale niechętnie, w domu czue się bezpieczniej a fizjo nie kontroluje już chyba za bardzo - trochę jak z dzieckiem :( Quote
babi2 Posted September 27, 2012 Author Posted September 27, 2012 Paczucha dostarczona !! Luzik nie nadąża się bawić, a jeszcze nie wszystko mu pokazałam. Zaczęłam od kuli-smakuli, bo sama byłam ciekawa jak to działa. W lot załapał o co chodzi, a dodatkową zaletą jest jeszcze to, że nie wpada pod meble bo jest duża. Piszczące podobają się wszystkim od Amelki począwszy na wielkiej Zuźce skończywszy, ale mnie trochę mniej ...:lol: Będę mu więc zostawiała i wychodziła z domu. Kizia Milka też się ucieszy, jak tylko dotrze do domu, bo i dla niej jest niespodzianka. A smakołyków to nie zliczę....i takie nie-pachnące po psiemu. Najbardziej to jednak ucieszyła się Amelka, bo nie spodziewała się, że i dla niej są ukryte smakołyki i dziwiła się skąd zna ją pani z drugiego końca Polski? Postanowiła też kolekcjonować karty z pieskami, bo starsze dziewczyny mają kolekcje Drakurelli czy czegoś tam innego. Chodzi mi po głowie, że może salon psiej piękności otworzę - szampony wystarczą na jakiś czas działalności :painting: Tak więc jesteśmy zaopatrzeni na długie zimowe wieczory i jeszcze dłużej. dziękujemy i pozdrawiamy Quote
Poker Posted September 27, 2012 Posted September 27, 2012 Pozdrawiam Leosia Luzikowego i jego wspaniałe opiekunki. Quote
NikaEla Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 [quote name='babi2']Najbardziej to jednak ucieszyła się Amelka, bo nie spodziewała się, że i dla niej są ukryte smakołyki i dziwiła się skąd zna ją pani z drugiego końca Polski?[/QUOTE]Amelka będzie sławna na dogo jak Kasia u mari23 :) Quote
Gusiaczek Posted September 28, 2012 Posted September 28, 2012 Witam Luzika:) a przy okazji zapraszam na bazarek - wejście przez banerek:) Quote
NikaEla Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 Gości czternastoletnich mam, padam.... ale i tak zaglądam i pozdrawiam :) Quote
babi2 Posted September 29, 2012 Author Posted September 29, 2012 dzień jak co dzień i...też padam i już wiem, że w niedzielę też nie odpocznę. Dziękuję za ciepłe słowa i pozdrawiam równie ciepło ( a Luzik się na mnie foszy za pieluchy w fartuszku pooperacyjnym. Poleguje na wersalce z mężem. No i mam drugiego kanapowca - jeden wart drugiego :flaming:. Chociaż, nie ! Wstrzymam się jeszcze. Jak zaczną razem piwo pić to wtedy sobie strzelę :evil_lol:) Quote
Poker Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 babi2, dobrze ,ze humor dopisuje. A jak Z Luzikiem u Leosia jak jest w pieluszce? trochę mniej brudzi po domu ? Quote
Malgoska Posted September 29, 2012 Posted September 29, 2012 [quote name='babi2']dzień jak co dzień i...też padam i już wiem, że w niedzielę też nie odpocznę. Dziękuję za ciepłe słowa i pozdrawiam równie ciepło ( a Luzik się na mnie foszy za pieluchy w fartuszku pooperacyjnym. Poleguje na wersalce z mężem. No i mam drugiego kanapowca - jeden wart drugiego :flaming:. Chociaż, nie ! Wstrzymam się jeszcze. Jak zaczną razem piwo pić to wtedy sobie strzelę :evil_lol:)[/QUOTE] haha, dobre:) Ci faceci na wersalkach są dobijający....wiem co mówię babi2:) buziaki dla Leonka. Quote
NikaEla Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 A laptopie sobie Luzik jeszcze nie włącza na tej kanapie? ;) Quote
b-b Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Leoś z Luzikiem z piwem na kanapie?:hmmmm::shock::roflt: Nic tylko się :grab::D Quote
Gusiaczek Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Oj tam, oj tam - ekstremalny sport, a Ty od razu na szubienicę;) :) [quote name='b-b']Leoś z Luzikiem z piwem na kanapie?:hmmmm::shock::roflt: Nic tylko się :grab::D[/QUOTE] Quote
edyseja Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Aniu, godne pochwały jest to jak zagospodarowałaś część wpływów z bazarku i nie tylko - sama bym lepiej nie wybrała prezentów dla Leonka. :) Psi Święty Mikołaj działa przez okrągły rok. ;) Ja ostatnio mało piszę, bo zajęta jestem nowym psim nabytkiem, a miał to być tylko tymczas... :evil_lol: Muszę kupić swoim kulę smakulę bo mi się podoba ta zabawka i oczywiście zamówić specjalne do niej ciasteczka. :cool3: Quote
WiosnaA Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Fajnie,że paczuszka już dotarła. [quote name='babi2']....... ( a Luzik .... Poleguje na wersalce z mężem........) :loveu::loveu::loveu: Babi2 ,a jak wygląda sprawa pieluch ?, może trzeba zakupić do tej froterki?:cool3: Edysejo,masz psiaka na tymczasie?:cool3: Quote
edyseja Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 (edited) Tymczas który na stałe zostaje. :cool3: Jakoś nie umiem tymczasować... Przeraża mnie trochę myśl o kosztach bo suczka wzięta z ulicy (z cieczką) i może być w ciąży (za jakieś 2-3 tyg. robimy usg i jeśli jest ciężarna wtedy sterylka aborcyjna), mam nadzieję, że damy radę. Edited September 30, 2012 by edyseja Quote
edyseja Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Wzięłam tą sunię. Błąkała się po ulicy, nikt jej nie szukał mimo ogłoszeń. Odbyła kwarantannę w lecznicy, za chwilę trafiłaby do schroniska. Przyjechała do nas z Opoczna wraz z wolontariuszką z TPZ. Quote
edyseja Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 (edited) Jest mała (7.5 kg), młoda (zęby bez kamienia, różowe poduszki łapek) i typie rasy (russell terier?) także miałaby duże szanse trafić w ręce rozmnażacza (psy są wydawane bez kastracji/sterylizacji - spisywana tylko umowa adopcyjna, pytanie czy każdy tej umowy dotrzyma). A tutaj sunia grzeje już w domu chudziutką dupinę: Edited September 30, 2012 by edyseja Quote
Gusiaczek Posted September 30, 2012 Posted September 30, 2012 Edysejo, daj znać - spotkajmy się na jakmiś spacerku, co?:) [quote name='edyseja']Tymczas który na stałe zostaje. :cool3: Jakoś nie umiem tymczasować... Przeraża mnie trochę myśl o kosztach bo suczka wzięta z ulicy (z cieczką) i może być w ciąży (za jakieś 2-3 tyg. robimy usg i jeśli jest ciężarna wtedy sterylka aborcyjna), mam nadzieję, że damy radę.[/QUOTE] Quote
Recommended Posts