babi2 Posted August 31, 2013 Author Posted August 31, 2013 Podobno ogłoszenia są, pani Joanna tym się zajmuje, a ja nie dociekam :). Cziba to taki "bezobsługowy" psiak ( w stosunku do Leosia), toteż gdyby nie znalazł się DS, to damy radę. Niestety Cziba przejęła wszystkie złe nawyki od Tolki -wieczny jazgot, wspinanie się na człowieka, spanie w fotelu, uganianie się za Milką ale obcych nadal się się boi. Przydałby by się zaklinacz psów, a jakby je "zaklął" w spolegliwe misie pandy to przydał by się konsekwentny właściciel ale na to nie ma co liczyć :) A nowi tymczasowicze ? - to już co przyniesie los Quote
babi2 Posted September 14, 2013 Author Posted September 14, 2013 Zimno, ciemno, nieprzyjemnie :( Quote
Poker Posted September 14, 2013 Posted September 14, 2013 U nas też mokro , chłodno i niemiło. A co z Czibą? Kontrolujecie ogłoszenia? Trudno uwierzyć ,że nie ma ani jednego telefonu. Quote
babi2 Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 Dawno tu nikogo nie było ale i tak czuję się zobowiązania zrelacjonować krótko losy pupilków Amelki: Leon kocur Rabuś - adoptowany Cziba - przystojna czarnulka ze schroniska z Kielc - adoptowana 1.01.2014 r. Zuzia - wyprowadziła się wraz z jej panem Agli, Negra, Tola i kizia Milka zostały za mną bo Amelka z mamą zmieniły miejsce zamieszkania :) Taakie zmiany.... Pozdrawiam wszystkich, którzy tu zaglądali i może jeszcze zajrzą. Quote
b-b Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Dużo się u Was pozmieniało :) Pozdrawiam Noworocznie życząc dobrego roku:) Quote
babi2 Posted January 5, 2014 Author Posted January 5, 2014 A jednak Ktoś tu zajrzał - wszystkiego dobrego Quote
Poker Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 Myślałam nieraz co u Was słychać i widzę ,że nastąpiły duże zmiany w życiu. Oby na lepsze. Życzę zatem oraz duuużo Quote
togaa Posted January 5, 2014 Posted January 5, 2014 I ja często o Was Dziewczyny myślałam . Zmiany ogromne, babi2 pewnie tęsknisz za Amelką ? Quote
babi2 Posted January 6, 2014 Author Posted January 6, 2014 Dziękuję za miłe słowa, dobre myśli jakie i ja mam myśląc o Was. Moja nowa sytuacja życiowa jest na tyle nowa i ciągle są zawirowania związane z techniczną stroną tych decyzji np. L o K A T O R Z Y ! kontra sfora, że jeszcze nie wiem czy są to zmiany na lepsze czy na gorsze :) A z Amelką i Darią widzimy się codziennie, Amelka czasami pomieszkuje i wtedy naprawdę jesteśmy razem bo się bawimy, rozmawiamy, spacerujemy... Ale już dosyć, bo przecież to Dogomania a nie forum samotnych dusz. Pozdrawiam, i życzę stabilizacji (jeśli jest super) lub zmian na lepsze :) Quote
margoth137 Posted January 6, 2014 Posted January 6, 2014 ile zmian u babi2:) Wszystkiego dobrego w Nowym Roku:) Quote
Recommended Posts