babi2 Posted July 15, 2013 Author Posted July 15, 2013 Gusiaczek napisał(a):Otóż to! trzeba monitorować ;) Jesteśmy w kontakcie telefonicznym, jeśli Panie myślały, że Bajka będzie podawać łapkę i przynosić na zawołanie kapcie - to się zawiodły. Na razie nie chce wychodzić z domu, a po ogródku biega w kółko - u nas też tak było. Tylko czas i cierpliwość .... Quote
b-b Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 babi2 napisał(a): Tylko czas i cierpliwość .... . i jeszcze więcej miłości :) Quote
Poker Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 Otworzy się , z czasem będzie lepiej.Tylko żeby panie przetrwały. Pies na szczęście nie żyje wspomnieniami.Jak jest mu dobrze, to szybko akceptuje nowy dom. Quote
babi2 Posted July 16, 2013 Author Posted July 16, 2013 Też się tego obawiam - czy ją pokochają - bo nie jest to uroczy, zabawny szczeniaczek. Ale panie bardzo sie starają i przekupują smakołykami, przez żołądek do serca. i oby sie udało Quote
babi2 Posted July 21, 2013 Author Posted July 21, 2013 i chyba się udało - bardzo dobre wieści z nowego domku Bajki, teraz Bronki :) Quote
b-b Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='babi2']i chyba się udało - bardzo dobre wieści z nowego domku Bajki, teraz Bronki :)[/QUOTE] To wspaniałe wiadomości :D Quote
Poker Posted July 21, 2013 Posted July 21, 2013 [quote name='babi2']i chyba się udało - bardzo dobre wieści z nowego domku Bajki, teraz Bronki :)[/QUOTE] To napisz jakie to wiadomości , niech i my się cieszymy z nich. Quote
babi2 Posted July 22, 2013 Author Posted July 22, 2013 Broncia ma tam 3-pokleniowe Pańcie; z seniorką przebywa na stałe, z najmłodszą w weekendy a średnia - dochodząca. Najchętniej przebywa w punkcie strategicznym pod stołem, skąd wszystko widać i cżęsto lądują smakołyki. Na podwórko raczej sie nie wyrywa, chyba, że pada zaproszenie "na spacerek" i wtedy w towarzystwie którejś z pańć buszuje po ogródku łapiąc motylki, patyczki. Bawi się z kotkiem. Na powrót średniej pańci oczekuje przy furtce, wita liżąc po rękach. I co dla mnie najważniejsze, Bajcię - Broncie po prostu kochają ! :multi: Quote
Poker Posted July 22, 2013 Posted July 22, 2013 To i my się cieszymy z takich wspaniałych wieści :multi: Byle jej nie zatuczyli :shake: Quote
babi2 Posted July 25, 2013 Author Posted July 25, 2013 [quote name='Poker'] Byle jej nie zatuczyli :shake:[/QUOTE] Ale to jest akurat pewne - widziałam co się działo podczas przekazania - polędwiczka, szyneczka - po naszym suchym żywieniu - niebo w pyszczku ! Quote
Gusiaczek Posted July 25, 2013 Posted July 25, 2013 Cóż, Bronka może i będzie nieco ponad miarę, ale szczęśliwa, kochana ... W sumie jeśli ma się tak zaokrąglić, bo nie będzie miała wyjścia, to zmiana imienia tylko na korzyść - gruba Bajka? jakoś goopio brzmi ;) Quote
togaa Posted August 1, 2013 Posted August 1, 2013 Dziewczyny, taką bidę znalazłam na dogo. Też złamany kręgosłup....:-( http://www.dogomania.pl/forum/threads/245056-Złamany-kregosłup-u-szczeniaka-po-wypadku-czy-ma-jakiekolwiek-szanse-na-dom-( Quote
babi2 Posted August 19, 2013 Author Posted August 19, 2013 Dopiero teraz wróciłam z wakacji i przeczytałam tę informację. Poczytałam wątek i wróciły wspomnienia... Quote
babi2 Posted August 23, 2013 Author Posted August 23, 2013 Togaa, masz zapełnioną skrzynkę i nie przyjmuje nowych wiadomości Quote
togaa Posted August 24, 2013 Posted August 24, 2013 babi2 napisał(a):Togaa, masz zapełnioną skrzynkę i nie przyjmuje nowych wiadomości Bardzo, bardzo przepraszam. To zaproszenia na bazarki tak mnie zatykają. Już się poprawiam..... Quote
babi2 Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 mam roblemy z przeglądarką i straciłam adres do strony z której ładuje się zdjęcia. może ktoś mi przypomni ? Quote
b-b Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Zdjęcie kotka z poprzedniej strony było załadowane na http://http:imageshack.us :) Quote
babi2 Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 [quote name='b-b']Zdjęcie kotka z poprzedniej strony było załadowane na http://http:imageshack.us :) Dzieki, chyba dam radę :) Quote
babi2 Posted August 27, 2013 Author Posted August 27, 2013 W naszym Amelkowym DT pozostała do adopcji tylko Cziba: Rudy Leon-Rabuś adoptowany!....przez mojego męża, a więc nadal w DT ale już w DS Bajeczka jak wiadomo znalazła swój kochający dom, czy uda się to Czibie? Cziba kocha wszystkich, wszyscy, z wyjątkiem kotki Milki, kochają Czibę :) Quote
b-b Posted August 27, 2013 Posted August 27, 2013 Znajdzie domek i ona :) No to powiększyło się Wam prywatne stadko :D Quote
babi2 Posted August 28, 2013 Author Posted August 28, 2013 b-b napisał(a):Znajdzie domek i ona :) No to powiększyło się Wam prywatne stadko :D Myślę, że jeszcze się powiększy, chociaż nie planuję, ale coś mi się widzi, że Cziba zostanie :) Quote
margoth137 Posted August 28, 2013 Posted August 28, 2013 babi2 napisał(a):Myślę, że jeszcze się powiększy, chociaż nie planuję, ale coś mi się widzi, że Cziba zostanie :) nie mam odpowiedniego określenia, ale jesteście ...niesamowici:kciuki: Quote
b-b Posted August 29, 2013 Posted August 29, 2013 babi2 napisał(a):Myślę, że jeszcze się powiększy, chociaż nie planuję, ale coś mi się widzi, że Cziba zostanie :) Wooow! No proszę :D Quote
babi2 Posted August 30, 2013 Author Posted August 30, 2013 Pozdrawiam :) wszystkich zaglądających Quote
Poker Posted August 30, 2013 Posted August 30, 2013 A ogłaszacie Czibę? Kogo macie teraz na oku do DT? Quote
Recommended Posts