Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Gusiaczek napisał(a):
Otóż to! trzeba monitorować ;)

Jesteśmy w kontakcie telefonicznym, jeśli Panie myślały, że Bajka będzie podawać łapkę i przynosić na zawołanie kapcie - to się zawiodły. Na razie nie chce wychodzić z domu, a po ogródku biega w kółko - u nas też tak było.
Tylko czas i cierpliwość ....

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Otworzy się , z czasem będzie lepiej.Tylko żeby panie przetrwały. Pies na szczęście nie żyje wspomnieniami.Jak jest mu dobrze, to szybko akceptuje nowy dom.

Posted

Też się tego obawiam - czy ją pokochają - bo nie jest to uroczy, zabawny szczeniaczek. Ale panie bardzo sie starają i przekupują smakołykami, przez żołądek do serca.
i oby sie udało

Posted

[quote name='babi2']i chyba się udało - bardzo dobre wieści z nowego domku Bajki, teraz Bronki :)[/QUOTE]
To wspaniałe wiadomości :D

Posted

[quote name='babi2']i chyba się udało - bardzo dobre wieści z nowego domku Bajki, teraz Bronki :)[/QUOTE]

To napisz jakie to wiadomości , niech i my się cieszymy z nich.

Posted

Broncia ma tam 3-pokleniowe Pańcie; z seniorką przebywa na stałe, z najmłodszą w weekendy a średnia - dochodząca. Najchętniej przebywa w punkcie strategicznym pod stołem, skąd wszystko widać i cżęsto lądują smakołyki. Na podwórko raczej sie nie wyrywa, chyba, że pada zaproszenie "na spacerek" i wtedy w towarzystwie którejś z pańć buszuje po ogródku łapiąc motylki, patyczki.
Bawi się z kotkiem. Na powrót średniej pańci oczekuje przy furtce, wita liżąc po rękach. I co dla mnie najważniejsze, Bajcię - Broncie po prostu kochają ! :multi:

Posted

[quote name='Poker']
Byle jej nie zatuczyli :shake:[/QUOTE]

Ale to jest akurat pewne - widziałam co się działo podczas przekazania - polędwiczka, szyneczka - po naszym suchym żywieniu - niebo w pyszczku !

Posted

Cóż, Bronka może i będzie nieco ponad miarę, ale szczęśliwa, kochana ...
W sumie jeśli ma się tak zaokrąglić, bo nie będzie miała wyjścia,
to zmiana imienia tylko na korzyść - gruba Bajka? jakoś goopio brzmi ;)

• 3 weeks later...
Posted

babi2 napisał(a):
Togaa, masz zapełnioną skrzynkę i nie przyjmuje nowych wiadomości

Bardzo, bardzo przepraszam. To zaproszenia na bazarki tak mnie zatykają.
Już się poprawiam.....

Posted

W naszym Amelkowym DT pozostała do adopcji tylko Cziba:

Rudy Leon-Rabuś adoptowany!....przez mojego męża, a więc nadal w DT ale już w DS

Bajeczka jak wiadomo znalazła swój kochający dom, czy uda się to Czibie?
Cziba kocha wszystkich, wszyscy, z wyjątkiem kotki Milki, kochają Czibę :)

Posted

b-b napisał(a):
Znajdzie domek i ona :)
No to powiększyło się Wam prywatne stadko :D

Myślę, że jeszcze się powiększy, chociaż nie planuję, ale coś mi się widzi, że Cziba zostanie :)

Posted

babi2 napisał(a):
Myślę, że jeszcze się powiększy, chociaż nie planuję, ale coś mi się widzi, że Cziba zostanie :)

nie mam odpowiedniego określenia, ale jesteście ...niesamowici:kciuki:

Posted

babi2 napisał(a):

Wooow! No proszę :D