NikaEla Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 Właściwie, to każdy dom tymczasowy jest po części domem wariatów ;) Serdeczności ślę Quote
Gusiaczek Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 [quote name='Nikaragua']Właściwie, to każdy dom tymczasowy jest po części domem wariatów ;) Serdeczności ślę[/QUOTE] Na to wygląda - i bardzo dobrze ! ;) Miłego dnia :) Quote
Poker Posted May 31, 2013 Posted May 31, 2013 to niezły Sajgon macie. Ale ktoś musi rządzić I wiadomo kto, babi2 :multi: Quote
babi2 Posted June 1, 2013 Author Posted June 1, 2013 ...a jakie wzięcie ma moje łóżko i pod-łóżko ! nawet zwaśnione koty dochodzą do porozumienia. Również Bajeczka zaczęła odwiedziny od wskoczenia do łóżka, a Pepek schował sie pod łóżkiem, tak, że Daria zorientowawszy się, że nie ma psa, rozpoczęła poszukiwania i znalazł się pod moim łóżkiem z Czibą :razz: Dr Dorota Sumińska w radiu powiedziała, że kto śpi z psem ma czystą pościel.... bo musi ją często zmieniać. I coś w tym jest :angryy: Quote
Gusiaczek Posted June 1, 2013 Posted June 1, 2013 "kto śpi z psem ma czystą pościel.... bo musi ją często zmieniać." :p Quote
Poker Posted June 10, 2013 Posted June 10, 2013 [quote name='Gusiaczek']"kto śpi z psem ma czystą pościel.... bo musi ją często zmieniać." :p[/QUOTE] Swietne powiedzenie. A co słychać u Amelki w DT? Quote
babi2 Posted June 11, 2013 Author Posted June 11, 2013 Oj, chyba nas to trochę przerosło. Tymczsowicze miewają sie świetnie, chyba nie mają zamiaru zmieniać miejsca pobytu. Tolka zazdrosna, Milka regularnie leje w psie posłania, przestaliśmy wychodzić na spacery, bo kogo uszczęśliwić a kogo zostawić ? Jak wyjdzie się z jednym - pozostałe wyją aż ciary przechodzą po plecach. A sąsiedzi - na razie cierpliwi. Na podwórku ze sztucznej trawki całkiem naturalny zapach psich sików! Kiedyś wróciłam z wycieczki z przysmakami dla wszystkich i nawet nie zauważyłam, że nie ma jednego - pojechał z Amelką na wystawę kundelków. Amelka rozczarowana, bo nawet nagrody pocieszenia Agliś nie dostał, a przecież był najpiękniejszy. Za to Amelka wyróżnienie w konkursie plastycznym i III (?)miejsce w bieganiu z psim zaprzęgiem. No i znowu pościel do zmiany a tu deszcz i nic nie schnie. Pisać dalej czy od razu :flaming: Z tym jeszcze poczekam, może jutro będzie słońce a tymczasem zaparzę sobię melisę - moją z ogródka, zabezpieczoną przed złocistym piorunem Aglisia -:kaffee_2: i pomodlę sie żeby Bajka jeszcze nie dostała cieczki, bo wtedy .....:Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run::Dog_run: Quote
Poker Posted June 11, 2013 Posted June 11, 2013 Bardzo barwnie piszesz o Waszych przygodach. Ale nie ma chyba takiej opcji,żeby sunie zostały.Jak wygląda sprawa ich ogłoszeń?Ile ich miały i kiedy były robione? Fryga i Kredka tez były u nas po 7 miesięcy i 7 dni,a Gusia 5 miesięcy i poszły do DSów. Quote
babi2 Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 [quote name='Poker']Bardzo barwnie piszesz o Waszych przygodach. Ale nie ma chyba takiej opcji,żeby sunie zostały.Jak wygląda sprawa ich ogłoszeń?Ile ich miały i kiedy były robione? Fryga i Kredka tez były u nas po 7 miesięcy i 7 dni,a Gusia 5 miesięcy i poszły do DSów.[/Q Szerze mówiąc - nie wiem nic o Czibie - chyba tylko na facebooku. Nie chcę być namolna i wydzwaniać i wypytywać bo dziewczyny dwoją się i troją aby jeszcze coś wyrwać ze schronu, póki nie będzie dla nich za późno. I ja to rozumiem i popieram i siedzę cicho. Jak wziąć za punkt odniesienia opiekę nad Luzikiem to teraz z tymi dwoma dziewczynami to .... luzik, a i do 7 miesięcy i 7 dni jeszcze daleko :) A dziś świeciło słońce i wszystko wygląda inaczej Quote
babi2 Posted June 12, 2013 Author Posted June 12, 2013 [quote name='margoth137']uwielbiam czytać wpisy babi2:)[/QUOTE] Samo życie pisze, a ja tylko udostępniam dwa palce i klawiaturę ;) Quote
b-b Posted June 13, 2013 Posted June 13, 2013 Jak zaświeci słońce to i życie staje się radośniejsze, łatwiejsze :) życzę. Będzie lepiej...a z dnia na dzień coraz lepiej :) Quote
WiosnaA Posted June 19, 2013 Posted June 19, 2013 Odwiedzam i pozdrawiam "Leonkowy Domek" i Pupilki Amelki :) Quote
babi2 Posted June 24, 2013 Author Posted June 24, 2013 WiosnaA napisał(a):Odwiedzam i pozdrawiam "Leonkowy Domek" i Pupilki Amelki :) Jak miło Cię znowu "Zobaczyć" Pozdrawiamy również. Widać wszyscy zapracowani - takie czasy :-) Quote
babi2 Posted June 29, 2013 Author Posted June 29, 2013 Moje czarnowidztwo się dokonało: Bajka ma cieczkę :help1: Quote
Gusiaczek Posted June 29, 2013 Posted June 29, 2013 Niezły początek wakacji .... ;) Pozdrawiam:) Quote
babi2 Posted July 13, 2013 Author Posted July 13, 2013 Na okoliczność cieczki Bajeczki - Pepek pozbawiony męskości :-( A Bajeczka pojechała do DS !:multi::shake::roll: (mieszane uczucia) Pozdrowienia prawie wakacyjne ! Quote
b-b Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Ajajjaaaaaaj ale się u Was porobiło:p Pepe pewnie zadowolony nie jest, że mu męskość ciachnięto:cool3: Bajeczka już w swoim domku???:crazyeye: A uczucia dlaczego mieszane? Quote
Poker Posted July 13, 2013 Posted July 13, 2013 Jak, gdzie, kiedy, dokąd pojechała Bajeczka i dlaczego uczucia mieszane? Quote
Gusiaczek Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Mieszane uczucia, to jak twoja teściowa twoim samochodem wpada do rowu. Gdzie jest Bajeczka??? Quote
babi2 Posted July 14, 2013 Author Posted July 14, 2013 Mieszane, mieszane bo z jednej strony 6-1=5 i już trochę lżej, a z drugiej trochę boli serducho, bo pokochaliśmy tego psiaka no i co Bajka teraz przeżywa ? Czuje sie zdradzona, porzucona, oszukana. Czy nowy dom ją pokocha ? Czy ona pokocha nowych opiekunów ? Bajka jest w domku z ogródkiem pod Krakowem i ma tam bardzo dobre warunki. Wyszukały ją panie w ogłoszeniach i spodobała się. Ale czy zaakceptują nowe właścicielki to, że Bajka jest strachulcem i strachulcem pozostanie ? Quote
b-b Posted July 14, 2013 Posted July 14, 2013 Oby tylko dobrze jej pilnowały zanim się mała oswoi z nowym otoczeniem ...i im zaufa. Quote
Gusiaczek Posted July 15, 2013 Posted July 15, 2013 b-b napisał(a):Oby tylko dobrze jej pilnowały zanim się mała oswoi z nowym otoczeniem ...i im zaufa. Otóż to! trzeba monitorować ;) Quote
Recommended Posts