Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Mam dzisiaj totalnie parszywy dzień i jeszcze ta wiadomość... wytrąciła mnie zupełnie z równowagi. Biegaj szczęśliwy za TM, L-L!

Posted

Nie odzywałam się, ale podczytywałam...

Trzymałam kciuki, gdy widziałam jak chwilami dźwiga się na łapkach.
Podziwiałam babi za opiekę wytrwałość i dobre serce.

Dziś wciąż podziwiam babi.
Na resztę nie byłam gotowa. Nie potrafię nic powiedzieć.

Kap, kap, kap....

Przytulam Was Kochane Babi, Dario i Amelko

Posted

babi2 napisał(a):
Daria już rozmawiała z wolontariuszką z sosnowieckiego schroniska (to ona przyprowadziła ludzi zainteresowanych LL ale ostatecznie się nie zdecydowali) no i chyba ...nie znamy ni dnia ni godziny jak jakieś psie czy kocie nieszczęście zagości...

Z ciężkim sercem tu zaglądam, ale w kwestii finansów mam do Ciebie babi2 ogromną prośbę.
Nie wpłacaj proszę Leosiowego depozytu finansowego na konto 'Mniejszych".
Niech ten Luzikowy grosz będzie do Twojej dyspozycji ' na dobry początek" i niech w przyszłości skorzysta jakaś uratowana przez Ciebie bida...
Poprzyjcie mnie dziewczyny, proszę...!

Posted

togaa napisał(a):
Z ciężkim sercem tu zaglądam, ale w kwestii finansów mam do Ciebie babi2 ogromną prośbę.
Niech ten Luzikowy grosz będzie do Twojej dyspozycji ' na dobry początek" i niech w przyszłości skorzysta jakaś uratowana przez Ciebie bida...

........................... :)

Posted

togaa napisał(a):

Ja już bym przelała wcześniej te pieniążki ale czekam na realizację przesyłki z bazarku fartuszków i wtedy wszystko się zbilansuje i zakończy.
Nie wiem kiedy dojdzie do przygarnięcia biduli a te pieniądze mogą już coś zadziałać.
Czekam również na sygnały komu przesłać czy dostarczyć wózeczek, wkładki i pieluchy (nr4). A jeśli chodzi o DT to czekamy co nam wrzuci los i zaczniemy z czystego konta. Mam nadzieję, że nie będzie to aż tak kosztowny przypadek jakim był Luzik i rzeczywiście tymczasowy przypadek a legowisko, miseczka i do miseczki już jest.
Tak, że ja NIE popieram TOGII :smile: (pierwszy raz)

Posted

babi2 napisał(a):
Wpłynęła wpłata od...wiadomo od WiosnaA
35 zł - dziękujemy
+ korekta za fartuszek 0,20 zł
to stan konta L-L 35zł + 0,20 zł +308,30=343,50 zł

i mamy przesyłkę 3 fartuszków za które zapłaciłam 38,50 zł wobec czego zostało:343,5-38,5=305 zł i tyle prześlę na konto Braci Mniejszych.

Posted

przelew już poszedł na stowarzyszenie ...Mniejszych, tak że konto Luzika u mnie
0 zł

Zostały tylko rzeczy tylko komu, gdzie i kiedy przekazać?
Togaa, czy moglibyśmy zaopiekować sie Anusią trójłapką? Tyle tylko, że nie mogę zagwarantować, że koteczka będzie siedziała w domu, bo jak tylko zrobi sie ciepło, to drzwi u nas sie nie zamykają i wiekszość czasu spędzamy na dworze....

Posted

babi2 napisał(a):
przelew już poszedł na stowarzyszenie ...Mniejszych.......

:smile: fajnie ,niech pieski i kotki już korzystają :smile:..a Ty babi2 jak będziesz mieć nowego podopiecznego zakładaj wątek i postaramy się pomóc;)

A ja przed chwilą zrobiłam przelew na 117zł , (które u mnie leżały na rehabilitację z tej wcześniejszej sprzedaży ciastek) na konto Lolusia ;)

Posted

babi2 napisał(a):
i mamy przesyłkę 3 fartuszków za które zapłaciłam 38,50 zł wobec czego zostało:343,5-38,5=305 zł i tyle prześlę na konto Braci Mniejszych.

Dziękuję babi2 i przytulam mocno, pieniądze Luzikowe od Ciebie ( 305,00zł) wpłynęły w poniedziałek na konto Stowarzyszenia i jesteśmy Ci za to ogromnie wdzięczni wdzięczni, ale z ciężkim sercem i w smutku przyjmujemy ten dar.

A ja przed chwilą zrobiłam przelew na 117zł , (które u mnie leżały na rehabilitację z tej wcześniejszej sprzedaży ciastek) na konto Lolusia ;-)

WiosenkoA, twoja wpłata też już jest na stowarzyszeniowym koncie. Dziekuję, kochana.
Byłaś Leosiowym wirtualnym Aniołem !

Smutno bardzo...

Posted

No i mamy tymczasowicza - kocur z łapką po operacji o imieniu... Leon.
Roksana jak tylko usłyszała imię kota to pomyślała, że jest mi pisany i tak oto już siedzi pod moim łóżkiem.

Posted

[quote name='babi2']No i mamy tymczasowicza - kocur z łapką po operacji o imieniu... Leon.
[B]Roksana jak tylko usłyszała imię kota to pomyślała, że jest mi pisany [/B]i tak oto już siedzi pod moim łóżkiem.[/QUOTE]
I miała rację :)

Posted

[quote name='babi2']No i mamy tymczasowicza - kocur z łapką po operacji o imieniu... Leon.
Roksana jak tylko usłyszała imię kota to pomyślała, że jest mi pisany i tak oto już siedzi pod moim łóżkiem.[/QUOTE]

[quote name='Nikaragua']I miała rację :)[/QUOTE]

i niech siedzi ;)