Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WiosnaA, pieniążki przyszły, dzięki.:kiss_2:
Poker,ja nadpłatę przesłałam,(może już doszła) a wpis zrobię jutro.
Dzisiaj to ja już jestem w stroju "wieczorowym", Amelka kąpiąc się wyśpiewuje przeboje Majki Jeżowskiej, i zaraz wchodzimy do łózka na czytanie, gadanie, opowiadanie i pewno usnę razem z nią (jeszcze tylko przewinę Luzika).
Tak więcej wrócę tu jutro i wrócimy do ulubionych :razz: tematów rozliczeń ( z Poker to wyzwanie na maxa :grin:)
A tymczasem, jeszcze raz dziękuję za wszystko, kochane dziewczyny :buzi::buzi:

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Super :smile:...kasiorkę już masz;), to jutro odliczaj karmę i na co tam jeszcze wydane.

W tej chwili mam trzy bazarki jednocześnie do rozliczenia ,w tym dwa ogromne z ciastkami i masą roboty koło nich....dlatego pisałam,że boję się tych podsumowań zaczynać :razz::oops:, pierwszy raz tak się "porwałam" :oops:..no ale na szaliki zaraz zima się skończy i nikt by nie kupił później:cool3:

Posted

Czekam jeszcze na ostateczne potwierdzenie od Poker, zsumuję z wpłatą od Wiosny, zminusuję karmę i zrobione.
A jutro Leon-luzik wraz z wyposażeniem jedzie (wraz z kierowcą) na 4 godzinki do P. Ewy, na ćwiczenia, spacerek i spotkanie z dwoma kotkami - podopiecznymi P.Ewy.
Oj, będzie się działo !

Posted (edited)

finanse mają sie tak:
135 - od Poker
471,10 - od WiosnaA
606,10 - razem
-karma (paragon zamieszczony już wcześniej na forum)
190
zostaje
416,1o
Dziękuję
Luzik po gimnastyce wrócił, zadowolony że wrócił.
P. Ewa dostrzega pewne objawy, które dają nadzieje....

Edited by babi2
Posted

Malgoska napisał(a):
trzymamy za tą nadzieję!

Ja tam trzymam z nadzieją za postępy :eviltong:
A jakież to objawy zauważyła p.Ewa? i jak L/L sie sprawował ? Witał Was bardzo po powrocie?

Posted (edited)

Ja tak oszczędnie opisałam tę wizytę, bo ma być film.
Nadzieję daje to, że L_L wykazuje czucie w Luziku. Szczegółów nie znam, bo nie rozmawiałam z p. Ewą, tylko mąż a on mało rozmowny.
A cieszył się bardzo, zarówno jak mąż go odbierał od P. Ewy jak i wtedy kiedy był już w domu. (no w końcu niedługo minie rok jak zatrzymał się w naszym domu. I choć ja stosuję "zimny chów", bez a ti, ti , ti ,ti, żeby się nie przyzwyczajał zanadto, to i tak wieczorem wbija się pod moje łóżko, żeby stać się niewidzialnym i być jak najbliżej mnie)
Tak to jest z tą psią miłością i pieskim życiem. :bluepaw::bluepaw::bluepaw:

a to właśnie filmiki od P. Ewy

Przesyłam obrobioną część 1 filmów z Luzikiem w roli głównej :)

http://www.youtube.com/watch?v=KioNeLyhzec&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=TkRxjFBlwdg&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=QmqRuLZxY_U&feature=youtu.be
http://www.youtube.com/watch?v=mwiNDk7Puqw&feature=youtu.be

Edited by babi2
Posted

ha, ha, a ja własnie przed chwilą wyżalałam sie u L. ile to u mnie gadów, a u Ciebie też niezłe stadko.
I jakim cudem udaje Ci sie je spacyfikować w jednym miejscu? :roll:
Też bym tak chciała !:razz:

Posted (edited)

Oj, chciałabym umieć pacyfikować towarzystwo, kiedy np. zadzwoni domofon.
To zdjęcie nie jest ustawiane, one tak lubią. Z wyjątkiem wielkiej Zuzy, która nie wpuszcza reszty świata do swojego pokoju i rzadko z niego wychodzi.
Ile ogonów - tyle "charakterków"

Koń rzeczywiście się nie mieści, ale to tylko kwestia czasu jak Daria wierzchem przyjedzie ze stajni (na razie opracowuje trasę dojazdu z pominięciem przejść podziemnych) i koń wsadzi łeb koniowy przez okno, to ja go wtedy "cyk".
A tymczasem odsyłam do koniowej strony www.nokrepus.pl - odwrotność
(super kon) - pomysł Amelki :fadein:

Edited by babi2
Posted

Amelka jest rewelacyjna!
[FONT=verdana]- hmmmm… Bardzo ładnie Amelko, tyle, że NOKREPUS to nie jest imię naszego konia – powiedziałam lekko zbita z tropu[/FONT]
[FONT=verdana]- no przecież wiem – odpowiada młoda[/FONT]
[FONT=verdana]- to czemu napisałaś super koń NOKREPUS?[/FONT]
[FONT=verdana]- oj, mamo, jak ktoś będzie akurat szedł z drugiej strony stajni, to będzie mógł sobie czytać od drugiej strony…[/FONT]

Posted

[quote name='babi2']wyjeżdżamy - ja z Amelką do Brennej, Leon z Luzikiem do Katowic do cioci Ewy - na tydzień.
Do zobaczenia za tydzień :bye::bye:

Jak cudnie !!!! Luziku bądż grzeczny !:razz:

Posted

Miłego odpoczynku, o ile z dzieckiem da się odpocząć.:eviltong:
Stadko przesłodkie.Nasze też tak śpią.Jak żył Bonusek, to nieraz cała piątka leżała obok siebie.
A Leoś/Luzik fantastycznie ćwiczy,ile to wymaga cierpliwości z obu stron. :roll: I ogonekl nawet polatał.

Cały tydzień ćwiczeń u pani Ewy powinien przynieść wymierne efekty.