WiosnaA Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Ja tylko przelałam bazarkowe pieniążki;). Babi2,nie przerywajcie zabiegów, ja w lutym znów zrobię bazarek. Skasuj to zdjęcie gdzie są Twoje dane,tak dla bezpieczeństwa i wstaw drugie z zakrytym adresem. Ja zaraz przeleję 500zł,na razie ze swoich pieniążków-tzn będzie akonto bazarku,żebyś mogła się z Panią Roksaną rozliczyć. Quote
NikaEla Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Gdzie jest togaa ? warto uaktualnić rozliczenia w 1 poście. Quote
Poker Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 [quote name='Nikaragua']Gdzie jest togaa ? warto uaktualnić rozliczenia w 1 poście. pewnie zjawi się w nocy albo jak Lolka obsiurańca przewinie. Ciekawe jak Niunia się czuje, A bazarek jakoś idzie, również dzięki babi2.:evil_lol: Quote
togaa Posted January 17, 2013 Posted January 17, 2013 Jestem, jestem.... Podpowiedzcie proszę co napisać , bo nad kasą poza - stowarzyszeniową nie panuję. Pokerku, jak wpłyną pieniądze z Wrocławia z 'Pracowni" to oczywiście pójdą na rehabilitację Luzika . To juz postanowione. Quote
WiosnaA Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Togaa, u mnie stan konta jest 0zł,a na pierwszej stronie wygląda jakby Leonek jeszcze miał kasę;) Było tak; Rozliczenie zakupów z bazarkowych pieniążków ,które są u mnie. Było 956zł Wydano; 40zł-przelew do p.Darii za wit.B -3.09.12 40zł-smaczki (z wysyłką) zakupione na bazarku u Soemy -5.09.12 69zł-legowisko(z wysyłką) -6.09.12 41zł Witopar(z wysyłka) -9.09.12 Razem=190zł Zostaje u mnie 766zł (10.09.12) 200zł wysłane dla Staruszka,...zostało u mnie 566zł,..dn.26.10.12r Ogłoszenia-10zł- zostało u mnie 556zł na dzień 14.XI.12r. i na wcześniejszej stronie ostatnie wydatki; Dołożyłam od siebie 15zł i 8.I.wysłałam na rehabilitację i odżywkę HMB 571zł -zostało u mnie 0zł :shake:. Quote
WiosnaA Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Przelew do p.Darii na 500zł na razie ze swoich na poczet trwającego bazarku zrobiłam. Fajnie,że mamy ten sam bank więc pieniążki powinny już być na koncie i babi2 spokojnie rozliczy się dziś z p.Roksaną:smile: Rehabilitujcie się dalej,tym bardziej,że są efekty:smile: Quote
babi2 Posted January 18, 2013 Author Posted January 18, 2013 [quote name='WiosnaA']Przelew do p.Darii na 500zł na razie ze swoich na poczet trwającego bazarku zrobiłam. Fajnie,że mamy ten sam bank więc pieniążki powinny już być na koncie i babi2 spokojnie rozliczy się dziś z p.Roksaną:smile: Rehabilitujcie się dalej,tym bardziej,że są efekty:smile: Całe życie człowiek się uczy....:hmmmm:, nie przyszło mi do głowy,żeby usunąć dane - dzięki za podpowiedź Zamieszczam jeszcze raz zaległe rozliczenia. Dziękuję za przelew, Darii nie ma to nie wiedziałam. właśnie wypłaciłam P. Roksanie 500zł, odbiorę pieniążki od Darii. I pytanie - na kogo rachunek? P.Roksana zaproponowała przerwę w rehabilitacji na kilkanaście dni, i rzeczywiście można do zabiegów powrócić jeśli uda się zabrać jakąś słuszną kwotę. a na razie serdeczne dzięki Wiośnie i wszystkim Quote
WiosnaA Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 Babi,o tym drugim rachunku mówisz? Jeśli tak,to teraz chyba weź na siebie,bo pieniążki pójdą bazarkowe ,których część właśnie wysłałam. Nie wiem jeszcze ile utargowaliśmy ,ale pewnie coś zostanie na kolejne zabiegi ,i u Poker trwa bazarek więc zbierzemy,a i kolejne bazarki zrobimy. Quote
Poker Posted January 18, 2013 Posted January 18, 2013 nie przerywajcie zabiegów !!! będziemy bazarkować. Quote
babi2 Posted January 20, 2013 Author Posted January 20, 2013 Własnie jesteśmy po wizycie P Ewy - fizykorehabilitantki od ludzi - (kontakt zorganizowany przez Togaa), wraz z męzem. Poznali Luzika, zabrali na spacerek i zadeklarowali pomoc w zakresie weekendowej opieki oraz rehabilitacji na macie i piłce :Cool!: Quote
WiosnaA Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 Z zapartym tchem czekałam na wiadomości od Ciebie :multi:.....oj Luziku, Luziku!:loveu::loveu: Quote
Poker Posted January 20, 2013 Posted January 20, 2013 [quote name='babi2']Własnie jesteśmy po wizycie P Ewy - fizykorehabilitantki od ludzi - (kontakt zorganizowany przez Togaa), wraz z męzem. Poznali Luzika, zabrali na spacerek i zadeklarowali pomoc w zakresie weekendowej opieki oraz rehabilitacji na macie i piłce :Cool!: Rewelacja , super :multi:Mam nadzieję ,że Leoś zabrał na spacer Luzika ;) A to bazarek na pokrycie kosztów naprawiania Leosia.http://www.dogomania.pl/forum/threads/238916-ZIMOWE-KURTKI-2-D-i-1-M-dla-LEOSIA-LUZIKA-%C5%BCeby-m%C3%B3g%C5%82-chodzi%C4%87-Do-25-01-g-22?p=20305725#post20305725 Quote
babi2 Posted January 23, 2013 Author Posted January 23, 2013 przedstawiam rachunek już uregulowany przez wiosnaA Dziękuję Quote
WiosnaA Posted January 23, 2013 Posted January 23, 2013 Dziękujemy babi2:-). To teraz zbieramy na dalsze zabiegi ;)....i tak....ze sprzedaży poza bazarkowej ciastek ,które zakupiła u mnie ciocia sybisia -mam 50zł ,które zakupiła ciocia aesthete -mam 67zł i za buciki ,które na mikro bazarku kupiła ciocia benkowa płacąc z dużą nadwyżką specjalnie dla Luzika:loveu: -mam 60zł .Sumując, razem mam 177zł :-) Pięknie dziękujemy cioteczkom za wsparcie Luziczka!!!:calus: mikro bazarek, http://www.dogomania.pl/forum/threads/238926-Bazarek-dla-Leonka! Koniecznie trzeba kupić też karmę :razz:...togaa pewnie zabiegana ,ma bid pełno na głowie...babi ,może sama dasz radę kupić, pieniążki przeleję? co? :oops: Quote
babi2 Posted January 24, 2013 Author Posted January 24, 2013 No tu to chyba nawet komunikacja internetowa zbędna, tak Wiosna czyta moje myśli. Otóż jakiś czas temu skończyła mi się karma od Togaa i nakarmiłam com tam miała dla innych "gadów". Jadł bardzo chętnie, powiem nawet że chętniej niż karmę od Togaa "Acan" i..... (trzeba to dosadnie powiedzieć) dostał takiej sraczki,:ices_bla: że sama sobie współczuję tej roboty i tych zapachów :grab:. Czym prędzej ruszyłam w poszukiwaniu karmy "Acan" i już mam ! Jak tylko zrobi mi ktoś fotkę paragonu , to zamieszczę i może to jakoś rozliczymy z moim długiem bazarkowym lub jak tam zaproponujecie (190 zł) 13 kg Pozdrawiam i dziękuję za bazarki ( ja dopiero teraz zrozumiałam ile za tym stoi roboty):mdleje: Quote
Poker Posted January 24, 2013 Posted January 24, 2013 Z mojego bazarku jest 75 zł tylko potrzebuję konto babi2, by przelać pieniądze. Quote
babi2 Posted January 26, 2013 Author Posted January 26, 2013 Przedstawiam paragon za karmę: (Luzik wrócił do normy !) Proszę WiosnaA, podlicz mój dług bazarkowy ( z obu ) to pieniądze prześlę z konta Darii to będzie błyskawicznie. Dziękuję, podziwiam twoje zaangażowanie w poprawę psich żywotów, pozdrawiam Quote
togaa Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 Na naszym Stowarzyszeniowym koncie L/L ma blisko 400,00 zł . Decydujcie dziewczyny , jakie wydatki pokryć. Może rehabilitację? Quote
babi2 Posted January 27, 2013 Author Posted January 27, 2013 moja szkoła otrzymała podziękowania od stowarzyszenia - oprawiliśmy w ramki i wiszą wśród innych podziękowań :) A jeśli chodzi rehabilitację, to P. Roksana doradza krótką przerwę ale w połowie lutego można kontynuować. Miałam nadzieję, ze miła pani Ewa (rehabilitantka od ludzi) odezwie się w sprawie gimnastyki, bo to byłoby bardzo korzystne dla Luzika ale na razie cisza. Nie udało mi sie zrobić nowego filmiku o Luziku, bo tak szybko sie ściemnia a poza tym L_L wypracował sobie taki system ślizgów na śniegu, że nie ma czasu na doskonaleniu umiejętności spacerowania cokolwiek to w jego przypadku oznacza ;) Quote
WiosnaA Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='babi2']No tu to chyba nawet komunikacja internetowa zbędna, tak Wiosna czyta moje myśli. Otóż jakiś czas temu skończyła mi się karma od Togaa i nakarmiłam com tam miała dla innych "gadów". Jadł bardzo chętnie, powiem nawet że chętniej niż karmę od Togaa "Acan" i..... (trzeba to dosadnie powiedzieć) dostał takiej sraczki,:ices_bla: że sama sobie współczuję tej roboty i tych zapachów :grab:. Czym prędzej ruszyłam w poszukiwaniu karmy "Acan" i już mam ! Jak tylko zrobi mi ktoś fotkę paragonu , to zamieszczę i może to jakoś rozliczymy z moim długiem bazarkowym lub jak tam zaproponujecie (190 zł) 13 kg Pozdrawiam i dziękuję za bazarki ( ja dopiero teraz zrozumiałam ile za tym stoi roboty):mdleje: Śniło mi się że karma potrzebna,inaczej będziecie mieć rewolucję :evil_lol:....no i prawda :-D Babi,oczywiście mi nic nie wpłacaj, odliczymy to z bazarku...na koniec wszystko podsumujemy ;). Ciocie Kochane,mam taki pomysł :oops:....ale krzyczcie jak zły. Leonek jest psiakiem specjalnej troski ,a w związku z tym i wydatki na niego są specjalne ,czego nam babi2 tu nie wykazuje,ale jakoś ciągnie sama-pieluchy,kremy,maście,chusteczki itp. Karmę Luzik musi jeść ciągle jedną, bo inaczej ....już wiemy:razz:. Może zróbmy dwie skarbonki, jedna na rehabilitację, druga potrzeb bieżących . I tu najlepiej by było wpłacanie od razu do babi2 :razz:,żeby miała "pod ręką" jak trzeba coś kupić dla Leonka. Oczywiście jeśli babi2 się zgodzi :oops:. Rehabilitacja w ubiegłym roku była opłacana z konta Stowarzyszenia i może niech tak zostanie,faktury p.Roksana wystawia. Teraz ze swojego konfiturowego bazarku jak rozliczę,trochę jeszcze zostanie i przeleję do babi2 (za zgodą!) Na rehabilitację będziemy zbierać dalej i słać do Stowarzyszenia, a w międzyczasie jakiś bazarek można zrobić na bieżące potrzeby. Jak w którejś będzie dno widać,trzeba sprężać siły ;) Piszcie ciocie,co myślicie na ten temat :oops:, żeby to jakoś zebrać nam do kupy i mieć jasność na przyszłość co do konta i wydatków. Quote
Poker Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 WiosnaA, bardzo dobry pomysł. Z mojego bazarku wyślę pieniądze na konto babi2 i niech je spożytkuje na to co potrzebuje L/L Quote
togaa Posted January 27, 2013 Posted January 27, 2013 [quote name='Poker']WiosnaA, bardzo dobry pomysł. Z mojego bazarku wyślę pieniądze na konto babi2 i niech je spożytkuje na to co potrzebuje L/L Też tak myślę. Przypomnę że na rehabilitację L/L na koncie Stow. jest + [SIZE=3][SIZE=3]374,02 zł ( stan na 27.01.2013 r.) . Quote
Recommended Posts