togaa Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ja też niestety nie mam nowych wieści.... Musimy poczekać na p.Bożenkę. Quote
Poker Posted November 20, 2012 Posted November 20, 2012 Ale nas wystawia na próbę cierpliwości :mad: Quote
asikowska Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 przepraszam za offa kochani zapraszam na bazarek cegiełkowy dla Bartusia, każde 5 zł na wagę złota zróbmy mu prezent i bezpieczny kont na święta http://www.dogomania.pl/forum/thread...5%9Bwi%C4%99ta Quote
sioodemka Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Poker napisał(a):Ale nas wystawia na próbę cierpliwości :mad: Mam dla Luzika dwa fartuszki chirurgiczne i zamówiłam w aptece 5 paczek wkładek, które dziewczyny stosują jako pieluszki :) Zawiozę małemu w sobotę :) Quote
babi2 Posted November 21, 2012 Author Posted November 21, 2012 No nie wiem co o tym myśleć. Umówiona byłam na wizytę u mnie z Panią na godz.18.00 "a tu już po 19.00 a słowika nie ma!" A tak sie konkretnie z Panią rozmawiało... Jestem zawiedziona. Kocham tego psiaka ale uwierzcie mi bardzo chciałabym aby trafił w dobre ręce, na kolanka, bo u mnie to rzadkość - nie mam czasu. Może jestem dobrą opiekunką, ale tu potrzebna taka dobra ciocia. Mam nadzieję, że jeszcze zadzwoni domofon lub telefon z wyjaśnieniem dlaczego nie doszło do spotkania... Quote
NikaEla Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 no i klapa.... a może coś się jeszcze wyjaśni???? Quote
Poker Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Sakoda, zawiedzione nadzieję są bardzo przykre. Dobrze ,ze Leoś nie wie o tym, bo by jeszcze uruchomił z przejęcia Luzika. Quote
togaa Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Jeszcze nic straconego.... Ja wierzę że się Pani odezwie. Quote
Gusiaczek Posted November 21, 2012 Posted November 21, 2012 Może wypadło coś nieoczekiwanego? ... Czekajmy cierpliwie. Quote
sioodemka Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Gusiaczek napisał(a):Może wypadło coś nieoczekiwanego? ... Czekajmy cierpliwie. i nic ? :( Quote
Lili8522 Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Zapraszam na bazarek dla SBM :) prawie 150 fantów!!!!!!!!!!!!!!!!!! http://www.dogomania.pl/forum/threads/236037-Prawie-150-fantów-ciuchy-dla-każdego-coś-do-domu-płyty-ksiązki-i-wiele-innych-do-1-12 Quote
WiosnaA Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Leonku-Luziku,trzymam kciuki nieustannie... Quote
b-b Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 WiosnaA napisał(a):Leonku-Luziku,trzymam kciuki nieustannie... ... i ja:) Quote
babi2 Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Jeszcze miałam nadzieję, że coś pokręciłam z datą spotkania (bo akurat w tym jestem bardzo dobra) ale teraz wiem, że nie pokręciłam - dzisiaj też Pani sie nie skontaktowała. Wczoraj zadzwoniłam po 8.00 ale nikt nie odebrał i nie oddzwonił. A Leon ma to w luziku, właśnie dręcząc kota zrobił "palce lizać". A przygotowałam Leona godnie na spotkanie z potencjalną "pańcią" - Kąpiel w szamponie koloryzującym od Wiosenki, suszenie, świeżo uprany stój - granatowy w białe groszki, nowiuśkie skarpety, wymieniona wkładka "seni". Żadna by mu się nie oparła. Już myślałam w co zapakuję posag Leona ...a tu kicha. (ale jestem wredna - Luzik mnie tak kocha a ja kombinuję jak go wyprawić w świat):oops: Quote
Poker Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Nieładnie , oj nieładnie ta pani się zachowała. Chyba ,że coś się jej gwałtownego przytrafiło. A może to Leoś wysyła fale odstraszające potencjalnych na niego chętnych, bo gdzie mu będzie tak dobrze jak u babi2. Quote
babi2 Posted November 22, 2012 Author Posted November 22, 2012 Mikrofilmik (niemoc techniczna - w telefonie trwał ok 30 sek, na komputerze jeszcze krócej o tutaj migawka - jak ja to zrobiłam ?:cool3:) [video]http://imageshack.us/clip/my-videos/856/yywthbgkxsppodblklpiyt.mp4/[/video] Quote
Gusiaczek Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 Chciałam coś napisać, ale nie mogę teraz - jestem pełna emocji ... Zabawa psiaków jest dla mnie filmem pokazowym. Pozdrawiam z całego serca, Kochani:) Luziku :loveu: babi2 napisał(a):Mikrofilmik (niemoc techniczna - w telefonie trwał ok 30 sek, na komputerze jeszcze krócej o tutaj migawka - jak ja to zrobiłam ?:cool3:) [video]http://imageshack.us/clip/my-videos/856/yywthbgkxsppodblklpiyt.mp4/[/video] Quote
togaa Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 A niech to..... A tak się dobrze zapowiadało... Szkoda... Pani miała 10 letniego owczarka niem., którego przez ostatnie półtora roku znosiła kilka razy dziennie po schodach do ogrodu, bo nie chodził tak jak Leoś. Staruszek odszedł i pani chciała pomóc innej bidzie. Myślała o jakimś ślepaczku albo Leonku. Zaskakujące zachowanie... , bo gdzie mu będzie tak dobrze jak u babi2. Leonkowi na pewno jest dobrze u babi2. Tylko czy babi jest dobrze z Leonkiem?:razz: Quote
krakowianka.fr Posted November 22, 2012 Posted November 22, 2012 ktorki bo krotki, ale filmik jest :) dziekujemy babi2 napisał(a):Jeszcze miałam nadzieję, że coś pokręciłam z datą spotkania (bo akurat w tym jestem bardzo dobra) ale teraz wiem, że nie pokręciłam - dzisiaj też Pani sie nie skontaktowała. Wczoraj zadzwoniłam po 8.00 ale nikt nie odebrał i nie oddzwonił. A Leon ma to w luziku, właśnie dręcząc kota zrobił "palce lizać". A przygotowałam Leona godnie na spotkanie z potencjalną "pańcią" - Kąpiel w szamponie koloryzującym od Wiosenki, suszenie, świeżo uprany stój - granatowy w białe groszki, nowiuśkie skarpety, wymieniona wkładka "seni". Żadna by mu się nie oparła. Już myślałam w co zapakuję posag Leona ...a tu kicha. (ale jestem wredna - Luzik mnie tak kocha a ja kombinuję jak go wyprawić w świat):oops: Poker napisał(a):Nieładnie , oj nieładnie ta pani się zachowała. Chyba ,że coś się jej gwałtownego przytrafiło. A może to Leoś wysyła fale odstraszające potencjalnych na niego chętnych, bo gdzie mu będzie tak dobrze jak u babi2. togaa napisał(a):A niech to..... A tak się dobrze zapowiadało... Szkoda... Pani miała 10 letniego owczarka niem., którego przez ostatnie półtora roku znosiła kilka razy dziennie po schodach do ogrodu, bo nie chodził tak jak Leoś. Staruszek odszedł i pani chciała pomóc innej bidzie. Myślała o jakimś ślepaczku albo Leonku. Zaskakujące zachowanie... przykre takie zachowanie, mozna przeciez powiedziec - zmienlam zdanie, za duzo pracy albo obowiazku, albo cokolwiek a nie tak sie nie odzywac no coz, szukamy dalej DS... Quote
pikola Posted November 23, 2012 Posted November 23, 2012 Zapisuje sie u Leonka:lol:Leonku jaki Ty jestes sliczny:loveu: Quote
Recommended Posts