NikaEla Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 Negra cud cierpliwości :) a Luzik uparty namolniak ;) Każda w końcu będzie miała dość podgryzania uszu ;)[quote name='sioodemka'] PS2 ogromna prośba - dajcie znać jak zakłada się nowy wątek (ja jakoś nie widzę nigdzie takiej opcji...). W tygodniu pozmniejszam fotki i w przyszły weekend mam nadzieję ruszę z bazarkiem dla Leosia kolejnym :)wchodzisz na stronę bazarków i w lewym górnym rogu masz chmurkę: "załóż nowy watek" Quote
sioodemka Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 [quote name='Nikaragua'](...) w lewym górnym rogu masz chmurkę: "załóż nowy watek"[/QUOTE] O Nikuś :* Dzięki już wiem co i jak :) Także będzie w następny weekend, może komuś coś wpadnie w oko :) PS wdzianko w kropeczki jest bardzo na topie ! Nasz model śliczny ! Ciężko uwierzyć, że nikt nie chce paradować z Luzikiem w wózeczku :( naprawdę nikt nie dzwoni ? :( Dlaczego, to taki cudowny psiak... :( Mojego dzisiaj kąpałam, karmiłam, wzięłam na spacer - wyjątkowo nieźle się czuł. Teraz wzięli go rodzice do lasu. Cały czas na relanium :( Quote
babi2 Posted October 6, 2012 Author Posted October 6, 2012 Ja za tydzień mam "wychodne" :lol: - 3 dni w Zakopanem, Daria z Amelką wypuściły się dzisiaj na konie, a za tydzień Daria ma szkołę, a Amelka do drugiej babci. Całe towarzystwo siedzi więc u mnie, Luzik niezaszczęśliwy ale zmęczony bo prawie cały dzień byliśmy na dworze - winobranie -:B-fly:. Już widzę jak za tydzień mój mąż będzie sprawował opiekę nad sforą :evil_lol:. Kanapa nie wytrzyma naporu . Wszystko mamy, a nawet więcej, a na spacerek zapraszamy w innym terminie Pozdrawiam wszystkich i choć to młoda godzina to ja już muszą zająć pozycję horyzontalną :sleep: Quote
sioodemka Posted October 6, 2012 Posted October 6, 2012 :) rozumiem Miłego odpoczynku w Zakopanem i uściski dla Wszystkich :) Buziaki i do usłyszenia ! Quote
NikaEla Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Bazarek dla Luzika tworzę :) link w podpisie Quote
babi2 Posted October 7, 2012 Author Posted October 7, 2012 Dziękujemy. Chętnie oddałabym jakieś "durnostojki" i ciuszki, książki na bazarek. Sama nie mam głowy do tego, ani czasu, ani wiedzy jak to zorganizować, rozliczyć itp Sioodemczka zapracowana, ma swoje problemy, a chyba tylko ona mieszka najbliżej mnie Poczytałam o Nice :smile:. Myślę, że z tych wszystkich pieskich losów z dogomanii można by książkę napisać, a każdy rozdział to to inny bohater i nie zawsze z happy end-em Quote
NikaEla Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 [quote name='babi2'] Chętnie oddałabym jakieś "durnostojki" i ciuszki, książki na bazarek. Sama nie mam głowy do tego, ani czasu, ani wiedzy jak to zorganizować, rozliczyć itp [/QUOTE]Za daleko do mnie żebym przejęła a wysyłać to pieniędzy szkoda.... Quote
Poker Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Może ktoś będzie jechał do Wocławia i by zabrał.Trzeba szukać okazji. Quote
NikaEla Posted October 7, 2012 Posted October 7, 2012 Poker napisał(a):Może ktoś będzie jechał do Wocławia i by zabrał.Trzeba szukać okazji.tyż prawda ;) Quote
babi2 Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 W sprawie pieluch doszliśmy z Luzikiem do porozumienia :niedowia:. Najlepiej się spisują rozmiar 1; 2-5kg i co prawda ja mam firmy Bella baby (chyba jedne z najtańszych, ale jeśli są tańsze to oczywiście mogą być) przytrzymywane za pomocą fartuszka pooperacyjnego BAWEŁNIANEGO rozmiar 5. W bawełnianym ma poślizg i łatwiej mu sie poruszać, nie siedzi taki apatyczny :p I jeśli cioteczki byłyby chętne nas obdarować to będzie miło, ale zawsze powtarzam: Leon chętnie podzieli się swoim majątkiem z nowymi (oby ich nie przybywało) ofiarami bezmyślności ludzkiej. Czy dałoby się ominąć w jakiś sposób koszty przesyłki? Może ja kupię na rachunek - przekaz zawsze taniej wyjdzie. Nie znam tajników rozliczeń Dogomanii, po prostu myślę jak nie tracić niepotrzebnie pieniędzy. Dodatkowo chodzi mi po głowie... ale to może jeszcze kiedy indziej poruszę ten temat. pozdrawiam cioteczki Quote
Justyna Lipicka Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 babi2 napisał(a):Dziękujemy. Chętnie oddałabym jakieś "durnostojki" i ciuszki, książki na bazarek. Sama nie mam głowy do tego, ani czasu, ani wiedzy jak to zorganizować, rozliczyć itp Sioodemczka zapracowana, ma swoje problemy, a chyba tylko ona mieszka najbliżej mnie Poczytałam o Nice :smile:. Myślę, że z tych wszystkich pieskich losów z dogomanii można by książkę napisać, a każdy rozdział to to inny bohater i nie zawsze z happy end-em Jak skończę jeden bazar(czyli pod koniec miesiąca) to mogę od Pani przejąc rzeczy i zrobić bazarek, pracuję w Sosnowcu:) Quote
NikaEla Posted October 8, 2012 Posted October 8, 2012 Justyna Lipicka napisał(a):Jak skończę jeden bazar(czyli pod koniec miesiąca) to mogę od Pani przejąc rzeczy i zrobić bazarek, pracuję w Sosnowcu:)ale fajnie :) dziękujemy :multi: Póki co zapraszam na bazar z podpisu, podrzucanie i wysyłanie zaproszeń (bo nie daję rady) mile widziane ;) Quote
babi2 Posted October 8, 2012 Author Posted October 8, 2012 Ok, proszę mi tylko zasugerować co sie najlepiej sprzedaje. I jeśli dobrze zrozumiałam to rzeczy mogą być używne Quote
Justyna Lipicka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 babi2 napisał(a):Ok, proszę mi tylko zasugerować co sie najlepiej sprzedaje. I jeśli dobrze zrozumiałam to rzeczy mogą być używne Jak najbardziej używane mogą być:) sprzedaje się w zasadzie wszystko, ubrania, kosmetyki, dodatki, biżuteria, rzeczy do domu, filmy, książki, firanki/zasłony, drobne bibeloty, co tylko się ma na zbyciu:) Quote
sioodemka Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 Justyna Lipicka napisał(a):Jak najbardziej używane mogą być:) sprzedaje się w zasadzie wszystko, ubrania, kosmetyki, dodatki, biżuteria, rzeczy do domu, filmy, książki, firanki/zasłony, drobne bibeloty, co tylko się ma na zbyciu:) Ja mam kilka rzeczy od siebie (m.in. zabawki, figurki etc.) i sporo od Darii - podarowała torebki, książki, świecznik :) Nigdy nie wiadomo co komu w oko wpadnie :) Quote
Malgoska Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 sioodemka napisał(a):Ja mam kilka rzeczy od siebie (m.in. zabawki, figurki etc.) i sporo od Darii - podarowała torebki, książki, świecznik :) Nigdy nie wiadomo co komu w oko wpadnie :) na bazarach wystawia sie wszystko, sprzedaje sie, jak sie nie sprzedaje to wystawia sie po kilka razy az sie sprzeda, kazda zlotówka dla pieska sie liczy a skoro rzeczy niepotrzebne to pieski mogą skorzystać... Quote
b-b Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 sioodemka napisał(a):Ja mam kilka rzeczy od siebie (m.in. zabawki, figurki etc.) i sporo od Darii - podarowała torebki, książki, świecznik :) Nigdy nie wiadomo co komu w oko wpadnie :) Nic tylko robić bazarek ;):) Quote
WiosnaA Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 [quote name='babi2']W sprawie pieluch doszliśmy z Luzikiem do porozumienia :niedowia:. Najlepiej się spisują rozmiar 1; 2-5kg i co prawda ja mam firmy Bella baby (chyba jedne z najtańszych, ale jeśli są tańsze to oczywiście mogą być) przytrzymywane za pomocą fartuszka pooperacyjnego BAWEŁNIANEGO rozmiar 5. W bawełnianym ma poślizg i łatwiej mu sie poruszać, nie siedzi taki apatyczny :p I jeśli cioteczki byłyby chętne nas obdarować to będzie miło, ale zawsze powtarzam: Leon chętnie podzieli się swoim majątkiem z nowymi (oby ich nie przybywało) ofiarami bezmyślności ludzkiej. Czy dałoby się ominąć w jakiś sposób koszty przesyłki? Może ja kupię na rachunek - przekaz zawsze taniej wyjdzie. Nie znam tajników rozliczeń Dogomanii, po prostu myślę jak nie tracić niepotrzebnie pieniędzy. Dodatkowo chodzi mi po głowie... ale to może jeszcze kiedy indziej poruszę ten temat. pozdrawiam cioteczki Niech inne ciocie wypowiedzą się jeszcze, ale ja od siebie powiem,że nie widzę przeciwskazań ,abyś Ty sama kupowała, bo wiesz najlepiej kiedy się kończą i kiedy zakupić nowe rzeczy ,nie czekając na nas. Babi2 , jeśli Bella dobrze wchłaniają i ogólnie dobrze trzymają, to kupuj te, ważne by zdawały egzamin. Kupuj duże paki, żebyś miała zawsze zapas i nie martwiła się, że nie ma w co ubrać malucha. Nam wystarczy jak zrobisz zdjęcie paragonu i wkleisz na wątek, albo potwierdzenie zakupu na allegro (tam warto się rozejrzeć również). Fartuszki kupuj u swojego weta i bierz zawsze jeden na zapas (na wszelki wypadek, by nie zostać np. na weekend z gołą pupą :razz:)...ja zawsze "zapaśna" jestem ;). Swoją drogą, nie wiem ,czy dobrze pamiętam podczytując wątek Lolusia, że pieluchy ,aby nie pękały, tam gdzie ma być mocowanie do szeleczek ,ciocie jakoś wzmacniają mocną taśmą (jest taka srebrna), ale tu już może cioteczki bardziej zorientowane w temacie podpowiedzą. Nie wiem,czy do tej pory kupowałaś chusteczki nawilżone, takie dla dzieci... kupuj je również,by za każdym razem nie myć pupska,znacznie ułatwią Ci obsługę Luzika. Babi ,sama widzisz,że ciocie chętnie robią i chcą robić bazarki,żeby wspierać Luzika,a przede wszystkim Was, by finansowo odciążyć.Każda z nas wie,że przy czwórce swoich zwierzaków wydatki nie są małe, a jeszcze dodatkowe na Leoneka. Jesteśmy wdzięczni, że opiekujecie się Leonkiem i dostał szansę na życie, i cieszy się nim...i oby jak najdłużej...skoro Leonek trafił na dogomanię, chcemy wspierać, także nie krępuj się, pisz, co jest potrzebne i my wspólnie będziemy zdobywać i martwić się o fundusze, nie Wy. Póki co, jednak mamy pieniążki i mi np.szkoda, by u mnie leżały ,a Ty za swoje kupujesz :shake:. Babi2, co Ci po głowie chodzi? :cool3:...pisz teraz i już :smile:....nie odkładaj;). Quote
NikaEla Posted October 9, 2012 Posted October 9, 2012 b-b napisał(a):WiosanA dobrze gada! :DBardzo dobrze nawet :) Quote
Rudzia-Bianca Posted October 10, 2012 Posted October 10, 2012 Przyszłam z bazarku Nikaragua - Leon wygląda jak moja Biana :-( Quote
babi2 Posted October 11, 2012 Author Posted October 11, 2012 Tylko Leon to chudzinka, i na szczęście chudzinka, bo mój kręgosłup już się buntuje ;) Quote
Poker Posted October 11, 2012 Posted October 11, 2012 Loesiu Luzikowaty, wyjeżdżam na 4 dni. Bądź grzeczny , jak wrócę to sprawdzę jak się sprawowałeś. Quote
Recommended Posts