Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

babi2, masz niesamowite poczucie humoru.Uśmiałam się do łez z tego Luzika i Leonka.Świetnie to ujęłaś.

Jeżeli on czeka na zdjęcie pieluchy ,żeby oddać co się naturze należy, to wygląda na to ,że jednak kontroluje potrzeby.
Może nie zdejmuj pieluchy dopóki Leon nie da sygnału Luzikowi ,żeby wyrzucił z siebie balast.

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Muszę się więc nauczyć mowy ciała.
A co do tych kupek co miały być "palce lizać" - (jak nazwa zupki w Amelki przedszkolu) to raczej należałoby je określić "zatkaj nos" ( jak zapach z chłopięcej ubikacji w Amelki szkole):lol:
No cóż mi pozostało, fazę płaczu i użalania się nad sobą mam już ZA sobą, pozostał śmiech (ale nie przez łzy). Tak jest łatwiej i weselej
Ps Nigdy nie dowiedziałyśmy się z Darią co to za zupa ?

Posted

[quote name='babi2']Oj, jak dawno tu nikt nie zagląda....[/QUOTE]

Zagląda tylko wpisów brak ,więc milczy.
A czasami faktycznie można się już tylko śmiać.

Posted

Mnie trochę nie było,ale o Leonku myślałam:smile:.... kulę-smakulę już mam kupioną i jeszcze co nieco ;)..... na dniach wyślę już paczuszkę.
Pieniążków tych co zebrane ,nie ruszam;)

Posted

Jutro leci taka paczuszka do Leonka ;)....może choć na chwilę czymś się zajmie, jak będzie sam :razz:.....do kuli-smakuli zrobiłam małe ciasteczka, dla reszty kolegów normalne :smile:.....kupiłam też dwa szampony, bo Luzika trzeba jednak częściej myć niż Leonka ;).
Za wszystko zapłaciłam 121zł, z przesyłką będzie ponad 130zł.
Poza bazarkiem sprzedałam trochę ciastek i kochane ciocie :loveu: zgodziły się przeznaczyć pieniążki na te zakupy....i tak..... od cioci MikAga jest 40zł , od cioci Helena5-20zł , od cioci sybisia-50zł ,resztę ja dokładam...ciociom pięknie dziękuję za zakupy u mnie i pieniążki dla Leonka :Rose:.
Może ktoś pomyśli,że te rzeczy,to rozpusta :shake:, ale w wypadku Leonka uważam,że bardzo potrzebne ;).
Leonku kosteczki niebawem dotrą, bądź tylko grzeczny ;).

Posted

sioodemko , a jak z Twoim piesiem?
WiosnaA, szalona dziewczyno przechodzisz sama siebie. Leoś/Luzik będzie miał radochę ,ze hej. Tylko ,żeby nie było ,ze Leoś się naje ,a Luzik narozrabia :eviltong:

Posted

Dla Luzika są dwa szampony :evil_lol:......a poważnie...... Luzik jest w dobrych rękach i Opiekunki zapewne rozpakować Leonkowi tylko pozwolą :cool3:, może coś wybrać :razz:..... a później ścisłe wydzielanie na pewno będzie :cool3:.

Posted

[quote name='WiosnaA']

Jutro leci taka paczuszka do Leonka ;)....może choć na chwilę czymś się zajmie, jak będzie sam :razz:.....do kuli-smakuli zrobiłam małe ciasteczka, dla reszty kolegów normalne :smile:.....kupiłam też dwa szampony, bo Luzika trzeba jednak częściej myć niż Leonka ;).
Za wszystko zapłaciłam 121zł, z przesyłką będzie ponad 130zł.
Poza bazarkiem sprzedałam trochę ciastek i kochane ciocie :loveu: zgodziły się przeznaczyć pieniążki na te zakupy....i tak..... od cioci MikAga jest 40zł , od cioci Helena5-20zł , od cioci sybisia-50zł ,resztę ja dokładam...ciociom pięknie dziękuję za zakupy u mnie i pieniążki dla Leonka :Rose:.
Może ktoś pomyśli,że te rzeczy,to rozpusta :shake:, ale w wypadku Leonka uważam,że bardzo potrzebne ;).
Leonku kosteczki niebawem dotrą, bądź tylko grzeczny ;).

to cudowne Wiosenko jak dbasz o Leonka:)

Posted

no, no to chyba jakiś narwany Święty Mikołaj, bo do świąt jeszcze trochę czasu a tu taaaka paaaka ?!!
Rozpusta ! i oby słowa Poker nie były proroczymi :)
Dziękujemy kochanym dziewczynom.
A jako dowód wdzięczności macie dziewczyny zagwarantowane pierwsze miejsca na liście wypożyczeń (którą zamierzam otworzyć przed świętami) Leona-Luzika jako froterki bezobsługowej, (chociaż ciągle lepiej działa jako mop parowy)

Posted

Ciotki jakieś czarne wizje już tu snują dla Luzika :mad:....przecież po trochę, po jednej kosteczce będzie sobie ciamkał :cool3: ,a ciasteczka do kuli z karmą mieszane będą ;) ,tylko do zapachu lepszego , na przynentę :diabloti:

Posted

[quote name='babi2']A ten psiak na drugim planie też coś dostanie z tej paki?
Koniecznie, bo chyba pęknie mu serducho, taki nieszczęśliwy (;[/QUOTE]

Jeszcze obok mniejszy nadzór :evil_lol: stał ;).

Posted

[quote name='WiosnaA'].
Poza bazarkiem sprzedałam trochę ciastek i kochane ciocie :loveu: zgodziły się przeznaczyć pieniążki na te zakupy....i tak..... od cioci MikAga jest 40zł , od cioci Helena5-20zł , od cioci sybisia-50zł ,resztę ja dokładam...ciociom pięknie dziękuję za zakupy u mnie i pieniążki dla Leonka :Rose:..Jaka super paka :multi:
Widzę, że Helena5 wciąga sie w dogo :) Bardzo się cieszę (to moja kuzynka jest ;) )

Posted

Cioteczki , a cóż my możemy zrobić w tej chwili dla Leonka oprócz tych kilku drobiazgów :shake:.

To babi2 i p.Daria są niesamowite i wyjątkowe !!!!! dając szansę Leonkowi , pomimo , iż mają piątkę swoich zwierzaków.
Dziękujemy Wam z całego serca!!! :calus:

Togaa, ta Pani pewnie się nie odezwała, co męża miała przekonać:razz:

Paczka w drodze.
Babi2, ciasteczka nie musisz trzymać w lodówce, są wysuszone ,mogą stać w salaterce, w otwartym pudełku, aby był dostęp powietrza.