Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

Vitopar zakupiony,wysłany.

[TABLE="class: content2"]
[TR]
[TD][TABLE]
[TR]
[TD="class: naglowek, width: 100%"]"Zamówienie nr. 184 (Wysłane)
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][TABLE="class: infoBox"]
[TR="class: infoBoxContents"]
[/TR]
[TR]
[TD="class: smallText"]Data Zamówienia: niedziela, 09 wrzesień 2012[/TD]
[TD="class: smallText, align: right"]Wartość Zamówienia: 41,00zł[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="width: 30%"][TABLE]
[TR]
[TD="class: main"]Adres Dostawy[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: main"]........
Sosnowiec
Polska
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: main"]Sposób Wysyłki[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: main"]Kurier - przelew (Koszt wysyłki: (1 x 0.6 kg))[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="width: 70%"][TABLE]
[TR]
[TD][TABLE]
[TR]
[TD="class: main, colspan: 3"]Produkty[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: main, width: 30, align: right"]1 x[/TD]
[TD="class: main"]Vitopar Auto 500 ml[/TD]
[TD="class: main, align: right"]28,00zł[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[/TR]
[TR]
[TD] [TABLE]
[TR]
[TD]
[/TD]
[TD="class: naglowek, width: 100%"]Informacje o Płatności[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[TR]
[/TR]
[TR]
[TD][TABLE="class: infoBox"]
[TR="class: infoBoxContents"]
[TD="width: 30%"][TABLE]
[TR]
[TD="class: main"]Adres Płatnika[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: main"].......
Polska
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: main"]Sposób Zapłaty[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: main"]Przelew bankowy
[TABLE]
[TR]
[TD="class: main, width: 70"]10/09/2012[/TD]
[TD="class: main, width: 70"]Płatności [przyjęta][/TD]
[TD="class: main"] [/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: main, width: 70"]10/09/2012
[/TD]
[TD="class: main, width: 70"]Wysłane[/TD]
[TD="class: main"]nr listu przewozowego - 0330196887643. firma kurierska SIÓDEMKA

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[TD="width: 70%"][TABLE]
[TR]
[TD="class: main, width: 100%, align: right"]Podsuma:[/TD]
[TD="class: main, align: right"]28,00zł[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: main, width: 100%, align: right"]Kurier - przelew (Koszt wysyłki: (1 x 0.6 kg)):[/TD]
[TD="class: main, align: right"]13,00zł[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: main, width: 100%, align: right"]w tym 23%:[/TD]
[TD="class: main, align: right"]5,24zł[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD="class: main, width: 100%, align: right"]Suma:[/TD]
[TD="class: main, align: right"]41,00zł[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

Posted

Rozliczenie zakupów z bazarkowych pieniążków , które są u mnie.
Pieniążków Leonka było 956zł.
Wydano;
40zł-przelew do p.Darii za wit.B -3.09.12
40zł-smaczki zakupione na bazarku u Soemy -5.09.12
69zł-legowisko -6.09.12
41zł -Vitopar -9.09.12
Razem=190zł

Zostaje u mnie 766zł (10.09.12)
Togaa , zapisz to może na początku w rozliczeniach,aby było wiadomo,że mam taką kaskę;).

Posted

No to tak sie mają sprawy:
u Darii na konto wpłynęło:
od W. Wiosna - 40 zł
I.Habecka 136+4 zł
szeleczki, smyczka , nosidełko - dostarczone
Tak jak już wcześniej ktoś zauważył Leona to najlepsza partia w Polsce południowej - ubranie szyte na miarę chyba w Paryżu, (task - dziękujemy), jedzenie nie z Biedronki, łóżko wodne niebawem spłynie, zapachy będą takie, że kobitki wymiękną - skóra, fura i komóra ...upss właśnie tyko komórki brakuje. Cóż za niedopatrzenie !
Dziewczyny, mamy już wszystko, nawet więcej niż myślałam, że potrzebuję. Dzisiaj odebrałam fakturę za szczepionkę - 75 zł (jutro Daria wyśle). Oby tylko nie chorował, to pieniążki nie będą potrzebne !!!
Przeznaczcie pozostałe pieniążki na inne psiaki w potrzebie.
Co u Fizi, czy operacja się udała?
Pozdrawiam wszystkich autorów Luzikowego dobrobytu, dziękujemy.

Posted

babi2 napisał(a):
No to tak sie mają sprawy:
u Darii na konto wpłynęło:
od W. Wiosna - 40 zł
I.Habecka 136+4 zł
szeleczki, smyczka , nosidełko - dostarczone
Tak jak już wcześniej ktoś zauważył Leona to najlepsza partia w Polsce południowej - ubranie szyte na miarę chyba w Paryżu, (task - dziękujemy), jedzenie nie z Biedronki, łóżko wodne niebawem spłynie, zapachy będą takie, że kobitki wymiękną - skóra, fura i komóra ...upss właśnie tyko komórki brakuje. Cóż za niedopatrzenie !
Dziewczyny, mamy już wszystko, nawet więcej niż myślałam, że potrzebuję. Dzisiaj odebrałam fakturę za szczepionkę - 75 zł (jutro Daria wyśle). Oby tylko nie chorował, to pieniążki nie będą potrzebne !!!
Co u Fizi, czy operacja się udała?
Pozdrawiam wszystkich autorów Luzikowego dobrobytu, dziękujemy.

Dziewczyny szukamy komóry! :evil_lol:

Babi2,bardzo dziękujemy za potwierdzenia!
I mam ogromną prośbę :cool3:....wiem,że macie co robić naprawdę ,ale w wolnej chwili p.Bożenko ,nie pali się ...proszę o zdjęcia Luzika w nowych szeleczkach :) i prześlemy dla cioci taks jak wygląda kawaler :smile: oraz jak już przetestujecie te nosidełka,to też napiszcie jak się sprawują ,pewnie taks będzie ciekawa ,czy zdają egzamin;)

Posted

WiosnaA napisał(a):
Dziewczyny szukamy komóry! :evil_lol:

Babi2,bardzo dziękujemy za potwierdzenia!
I mam ogromną prośbę :cool3:....wiem,że macie co robić naprawdę ,ale w wolnej chwili p.Bożenko ,nie pali się ...proszę o zdjęcia Luzika w nowych szeleczkach :) i prześlemy dla cioci taks jak wygląda kawaler :smile: oraz jak już przetestujecie te nosidełka,to też napiszcie jak się sprawują ,pewnie taks będzie ciekawa ,czy zdają egzamin;)

My też chcemy pooglądać jak Leoś wygląda w tych Taksowych cudeńkach :D

Posted (edited)

babi2, oczywiście że będą Leonkowi potrzebne . Dzisiaj Luzik jest na maleńkim plusie, ale za pół roku , dziewczyny( nie obrażając nikogo) odfruną do innej bidy i Jego konto będzie takie jak dzisiejsze Lolkowe...;)
Dzisiaj wyślę spreparowane" pieluchy do przetestowania. Powoli zapominam jak się je zakłada...Tak się Lolo tego lata zasiedział u kochanej Ona03. :razz:

Edited by togaa
Posted

konto Lolusia w miarę potrzeby sie zapełnia i ma grono stałych fanek :mad:, więc i Luzik/Leoś z głodu nie umrze.Tylko babi2 nie moze zniknąć z wątku.

Posted (edited)

w telegraficznym skrócie - przepraszam za przekręcanie nazwisk, loginów, literówek i o zgrozo byków, które też się zdarzyły :oops:
Neutralizator dodarł w samą porę, bo dzisiaj byłam cały dzień poza domem i odpuściłam sobie zmywanie, wietrzenie, trzepanie -psik, psik i do jutra wystarczy :p
Negra włożona do gipsu (celem unieruchomienia stawu barkowego), już to widzę jak jutro Daria zastanie zagipsowaną podłogę.
A komóreczkę to ze słuchaweczką proszę, bo jak zacznie wystukiwać te numery przednią łapką, to na drugiej się przecież nie utrzyma się ;)
Sesja zdjęciowa zamówiona - jak go w PHoto Shopie podrasujemy to niejedna sunia zechce dodać go do znajomych.
Luzik wymiziany, wyczochrany, wygłaskany, wykąpany (niestety poszedł w zaparte i nie dał się odsikać to pewnie rano zrobi to na moje kapcie) już śpi
pozdrawiam, miłych snów

Edited by babi2
Posted

A dzisiaj dotarł ponton - full wypas - wraz z Leonem dziękujemy. Ja, bo w mojej kuchni wreszcie zapanował porządek w psich legowiskach a Leon, bo pasuje do jego image szpanera, zawodowca :)
Negra zrujnowała Darii drzwi, podłoga na szczęście pozostała na swoim miejscu. Tolce roi się w głowie, że zamieni się z Leonem posłaniami. Uczę Leona asertywności. Niech się nie daje

Posted

babi2 napisał(a):
A dzisiaj dotarł ponton - full wypas - wraz z Leonem dziękujemy. Ja, bo w mojej kuchni wreszcie zapanował porządek w psich legowiskach a Leon, bo pasuje do jego image szpanera, zawodowca :)
Negra zrujnowała Darii drzwi, podłoga na szczęście pozostała na swoim miejscu. Tolce roi się w głowie, że zamieni się z Leonem posłaniami. Uczę Leona asertywności. Niech się nie daje

skąd ja to znam:) moja Szelka też się ładuje do Sonii na spanie jak ta nie widzi ale jak widzi to też....Sonia niestety kocha cały świat i asertywna nigdy nie była, a powinna.

Posted

Rozmawiałam wczoraj z babi2 o Leosiu. Jako że już po wakacjach, mały dłużej zostaje sam i pewnie się nudzi...
Może umilić Leosiowi czas kongiem czy inną zabaweczką tego typu ? Może ktoś ma taką zabaweczkę do odstąpienia ?

Posted

[quote name='togaa']Rozmawiałam wczoraj z babi2 o Leosiu. Jako że już po wakacjach, mały dłużej zostaje sam i pewnie się nudzi...
Może umilić Leosiowi czas kongiem czy inną zabaweczką tego typu ? Może ktoś ma taką zabaweczkę do odstąpienia ?

coś do gryzienia by się pewnie przydało.