togaa Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 WiosnaA, myśle że p.Bożenie przydał by sie neutralizator brzydkich zapachów VITOPAR. Bioaktywny, nieszkodliwy. Wejdż prosze na stronę firmy.Mają sprzedaż internetową.. Quote
WiosnaA Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 togaa napisał(a):WiosnaA, myśle że p.Bożenie przydał by sie neutralizator brzydkich zapachów VITOPAR. Bioaktywny, nieszkodliwy. Wejdż prosze na stronę firmy.Mają sprzedaż internetową.. Zaraz się zarejestruję u nich i kupimy...tylko nie bardzo wiem który:razz: ... .ten pierwszy jest do dywanów,tapicerki ,materacy,usuwa mocz,... może ten?....są też koncentraty większe,ale droższe od gotowych.....doradźcie,kto zna się na tym;) http://www.vitopar.eu/vitoparmsc500ml-p-145.html http://www.vitopar.eu/vitoparfresh500ml-p-147.html Quote
Poker Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Spytaj się ULVHEDINN, ona jest w tym bardzo dobra. Quote
babi2 Posted September 7, 2012 Author Posted September 7, 2012 nie chcę się powtarzać no to powiem,że jesteście fantastyczne! Jedzonko przyjechało, Luzik zaszczepiony, Negra po zabiegu, a Amelka dziś u mnie nocuje więc kończę, pozdrawiam i dziękuję, pora na czytanie bajek Quote
Poker Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Czyli wszyscy są zadowoleni i o to chodzi. Całusy dla Amelki, zdrówka dla Negry i drapanko dla Luzika i szczęścia dla całej rodzinki. Quote
Lobaria Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Zadzwoniła do mnie togaa, abym nie robiła wydarzenia na fb chłopakowi... Quote
Poker Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Lobaria napisał(a):Zadzwoniła do mnie togaa, abym nie robiła wydarzenia na fb chłopakowi... Jak szefowa kazali, to trza słuchać.:cool3: Quote
Lobaria Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Poker napisał(a):Jak szefowa kazali, to trza słuchać.:cool3: Kciukasy bardzo potrzebne wobec tego... takie bardzo mocne :) Quote
Poker Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Lobaria napisał(a):Kciukasy bardzo potrzebne wobec tego... takie bardzo mocne :) co ??? czyżby coś się szykowało? Jakaś WIELKA niespodzianka? Chyba mi już palce odpadną od trzymania kciuków w ostatnich dniach. Quote
WiosnaA Posted September 7, 2012 Posted September 7, 2012 Ooo ....widzę kciuki potrzebne :cool3:....więc bardzo mocno!!!! :kciuki::kciuki::kciuki:. a, ja wczoraj poprosiłam ciocię fochu o banerki dla Leonka :razz:...i takie śliczne zrobiła :)...ojej, niech już nie będą potrzebne:modla::modla::kciuki::kciuki: Quote
NikaEla Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Poker napisał(a):Jak szefowa kazali, to trza słuchać.:cool3: Chyba nie ma to nic wspólnego z cierpliwością, bo od samego początku togaa nie pozwalała robić wydarzenia na FB Quote
Poker Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Lobaria napisał(a):Kciukasy bardzo potrzebne wobec tego... takie bardzo mocne :) Ale Lobaria napisała tak i o to mi chodzi. Quote
togaa Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Był bardzo obiecujący telefon w sprawie Luzika z Nysy. Pani ma "popracować" nad mężem. Czy będzie tego rezultat, to się okaże... Natomiast p.Daria podesłała mi ten oto link; http://www.mojpies.com/przyjaciele-psow/historia-pewnego-psa WiosnaA, co do Vitoparu to nie trzeba sie logować.Można telefonicznie złożyć zamówienie. Ja bym proponowała ten silniejszy w rozpylaczu (dla taxi). Jak p.Bożenka uzna że się sprawdza, to wtedy dokupić koncentrat do samodzielnego przyrządzania roztworu...Ale to moje skromne zdanie. A co do FB to jednak wracamy do 'wydarzenia". Quote
NikaEla Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 togaa napisał(a):B Natomiast p.Daria podesłała mi ten oto link; http://www.mojpies.com/przyjaciele-psow/historia-pewnego-psa . Przecież znam historię Leosia, a i tak czytając wzruszyłam się do łez Quote
Poker Posted September 8, 2012 Posted September 8, 2012 Pięknie napisane, wzruszająco.Oby czyjeś serce się otworzyło na chłopaka. Quote
b-b Posted September 9, 2012 Posted September 9, 2012 Poker napisał(a):Pięknie napisane, wzruszająco.Oby czyjeś serce się otworzyło na chłopaka. Trzymamy za to kciuki :) Quote
babi2 Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 trochę długo to trwało, nie jestem zbyt biegła w uczestnictwie na forum, ale lepiej późno niż wcale - dziękuję z trud i czas poświęcony w szukaniu domku dla Luzika. nie wiem komu mam podziękować za banerki, które też zwiększają szanse na nowy dom.:) Quote
babi2 Posted September 9, 2012 Author Posted September 9, 2012 oczywiście to podziękowania dla mgie Quote
Recommended Posts