Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

WiosnaA, myśle że p.Bożenie przydał by sie neutralizator brzydkich zapachów VITOPAR. Bioaktywny, nieszkodliwy. Wejdż prosze na stronę firmy.Mają sprzedaż internetową..

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

togaa napisał(a):
WiosnaA, myśle że p.Bożenie przydał by sie neutralizator brzydkich zapachów VITOPAR. Bioaktywny, nieszkodliwy. Wejdż prosze na stronę firmy.Mają sprzedaż internetową..

Zaraz się zarejestruję u nich i kupimy...tylko nie bardzo wiem który:razz: ... .ten pierwszy jest do dywanów,tapicerki ,materacy,usuwa mocz,... może ten?....są też koncentraty większe,ale droższe od gotowych.....doradźcie,kto zna się na tym;)

http://www.vitopar.eu/vitoparmsc500ml-p-145.html
http://www.vitopar.eu/vitoparfresh500ml-p-147.html

Posted

nie chcę się powtarzać no to powiem,że jesteście fantastyczne!
Jedzonko przyjechało, Luzik zaszczepiony, Negra po zabiegu, a Amelka dziś u mnie nocuje więc kończę, pozdrawiam i dziękuję, pora na czytanie bajek

Posted

Lobaria napisał(a):
Kciukasy bardzo potrzebne wobec tego... takie bardzo mocne :)

co ??? czyżby coś się szykowało? Jakaś WIELKA niespodzianka? Chyba mi już palce odpadną od trzymania kciuków w ostatnich dniach.

Posted

Ooo ....widzę kciuki potrzebne :cool3:....więc bardzo mocno!!!! :kciuki::kciuki::kciuki:.

a, ja wczoraj poprosiłam ciocię fochu o banerki dla Leonka :razz:...i takie śliczne zrobiła :)...ojej, niech już nie będą potrzebne:modla::modla::kciuki::kciuki:

Posted

Poker napisał(a):
Jak szefowa kazali, to trza słuchać.:cool3:

Chyba nie ma to nic wspólnego z cierpliwością, bo od samego początku togaa nie pozwalała robić wydarzenia na FB

Posted

Był bardzo obiecujący telefon w sprawie Luzika z Nysy. Pani ma "popracować" nad mężem. Czy będzie tego rezultat, to się okaże...

Natomiast p.Daria podesłała mi ten oto link;

http://www.mojpies.com/przyjaciele-psow/historia-pewnego-psa

WiosnaA, co do Vitoparu to nie trzeba sie logować.Można telefonicznie złożyć zamówienie. Ja bym proponowała ten silniejszy w rozpylaczu (dla taxi). Jak p.Bożenka uzna że się sprawdza, to wtedy dokupić koncentrat do samodzielnego przyrządzania roztworu...Ale to moje skromne zdanie.

A co do FB to jednak wracamy do 'wydarzenia".

Posted

trochę długo to trwało, nie jestem zbyt biegła w uczestnictwie na forum, ale lepiej późno niż wcale - dziękuję z trud i czas poświęcony w szukaniu domku dla Luzika.
nie wiem komu mam podziękować za banerki, które też zwiększają szanse na nowy dom.:)