b-b Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 No malutki za namową cioteczek zabrał się do pracy. Postaram się za jakiś czas znowu wysępić gdzieś fanty na bazarek dla Leosia :) Quote
togaa Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 __Lara napisał(a):Czyżby jakiś wyraźny postęp? :) :) :) :) :) Raczej maleńki kroczek.... Tak Leonek widać ma. A czy wstanie i kiedy wstanie, tego nikt nie wie ? Trzeba próbować i robić swoje dalej. Quote
Kejciu Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Poproszę o wysłanie do mnie na PW numeru konta - zakończył się bazarek dla Leosia i chciałabym poprosić o dane na jakie mam wpłacić pieniążki żeby go rozliczyć :) Quote
togaa Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Można już na konto Stowarzyszenia; pięknie dziękujemy ! Stowarzyszenie humanitarno-ekologiczne Dla Braci Mniejszych 34-300 Żywiec ul.Folwark 8 [FONT=Times New Roman]46 1140 2017 0000 4202 1012 0220[/FONT] [FONT=Times New Roman]tytułem : [/FONT] Quote
Poker Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Czyli powoli do przodu.I to jest pocieszające.:multi: Szkoda ,ze nie ma RTG kręgosłupa.Może coś więcej dałoby radę ocenić. Quote
WiosnaA Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Brawo Leonku!:smile: Teraz bierz się porządnie za robotę, jak chcesz mieć panienkę :smile:, inaczej żadna Ciebie nie zechce:razz:....ciotki powoli już Ci posag szykują ;) Quote
edyseja Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Skleciłam naprędce wierszyk dla Leosia: Leoś z Sosnowca to twardy gość z premedytacją potrącił go ktoś w kałuży leżał dnia zimowego ktoś zauważył psiaka biednego rozpuścił wici gdzie się tylko da nie można bez pomocy zostawić psa Leo przez wetów został przebadany zdiagnozowano kręgosłup złamany łapki bezwładne, strzaskaną miednicę człek już by zaczął z bólu krzyczeć a on się nie poddał, zaparcie ma walczy o sprawność każdego dnia pierwszy krok zrobił już w basenie co daje nadzieję na wyzdrowienie o swym kalectwie jakby nie pamięta i z wielką swadą uwodzi "dziewczęta" mięciutkie futro, wyraziste oczy również cioteczki nimi zauroczył niejedno serce skradnie, swoisty urok ma nam przykład brać z dzielnego psa rymy wprawdzie częstochowskie ale skoro na cześć Lolusia powstają poezyje to czemu Leoś ma nie mieć sobie dedykowanych ;) Quote
NikaEla Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 edyseja napisał(a):Skleciłam naprędce wierszyk dla Leosia: ;)ooo :) dlaczego cioteczka nie brała udziału w moich rymowankowych bazarkach???? Quote
edyseja Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 A były takowe? Jak będzie organizowany grafomański bazarek to możesz mi przesłać zaproszenie. ;) Quote
WiosnaA Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 Historia Leosia "w pigułce" :smile:...ale fajny wierszyk edysejo :smile: Quote
NikaEla Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 [quote name='edyseja']A były takowe? Jak będzie organizowany grafomański bazarek to możesz mi przesłać zaproszenie. ;) nawet dwa były : http://www.dogomania.pl/forum/threads/226487 http://www.dogomania.pl/forum/threads/218112 Quote
togaa Posted July 29, 2012 Posted July 29, 2012 WiosnaA napisał(a):Historia Leosia "w pigułce" :smile:...ale fajny wierszyk edysejo :smile: Fajny bardzo.:loveu: Już wkleiłam na 1-szą stronkę, bo na wątku się zapodzieje....:razz: Quote
Poker Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Leosiu, wyjeżdżam na kilka dni bez dostępu do internetu. Mam nadzieję ,ze w tym czasie zrobisz duże postępy , aż mi się dziób po powrocie z wrażenia szeroko otworzy.:evil_lol: Quote
b-b Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 No proszę Leoś doczekał się poezYji na swój temat :D Quote
sioodemka Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Ależ cudowny ten wierszyk, aż się wzruszyłam :) :* Quote
Malgoska Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 edyseja napisał(a):Skleciłam naprędce wierszyk dla Leosia: Leoś z Sosnowca to twardy gość z premedytacją potrącił go ktoś w kałuży leżał dnia zimowego ktoś zauważył psiaka biednego rozpuścił wici gdzie się tylko da nie można bez pomocy zostawić psa Leo przez wetów został przebadany zdiagnozowano kręgosłup złamany łapki bezwładne, strzaskaną miednicę człek już by zaczął z bólu krzyczeć a on się nie poddał, zaparcie ma walczy o sprawność każdego dnia pierwszy krok zrobił już w basenie co daje nadzieję na wyzdrowienie o swym kalectwie jakby nie pamięta i z wielką swadą uwodzi "dziewczęta" mięciutkie futro, wyraziste oczy również cioteczki nimi zauroczył niejedno serce skradnie, swoisty urok ma nam przykład brać z dzielnego psa rymy wprawdzie częstochowskie ale skoro na cześć Lolusia powstają poezyje to czemu Leoś ma nie mieć sobie dedykowanych ;) super:):):):):) Quote
togaa Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 sioodemka napisał(a):Ależ cudowny ten wierszyk, aż się wzruszyłam :) :* Potrzebny był by też jakiś poruszający tekst do ogłoszeń Luzika. Czas strasznie szybko biegnie. Niedługo będzie wrzesień i zaczną się problemy z opieką nad chłopakiem.. Quote
togaa Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 sioodemka napisał(a):A właśnie Wam zapomniałam napisać... Leoś, to już nie Leoś :) Teraz to Luzik :) i na to imię reaguje :) :lol::razz: Quote
edyseja Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Moim zdaniem zmiana imienia w tej chwili spowoduje niepotrzebne zamieszanie, ciocie z dogo kojarzą malucha jako Leonka i niech tak zostanie. I tak to tylko imię "robocze" na potrzeby dogo. DT niech go sobie nazywa po swojemu, odwiedzające ciocie jeszcze inaczej, a jeśli w przyszłości znajdzie się DS - wymyśli własne. :) Quote
Kejciu Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 [quote name='togaa']Można już na konto Stowarzyszenia; pięknie dziękujemy ! Stowarzyszenie humanitarno-ekologiczne Dla Braci Mniejszych 34-300 Żywiec ul.Folwark 8 [FONT=Times New Roman]46 1140 2017 0000 4202 1012 0220[/FONT] [FONT=Times New Roman]tytułem : [/FONT] Na konto Leona poleciało właśnie 46,25zł z bazarku http://www.dogomania.pl/forum/threads/229773-Zakończony-rozliczam-Avon-dla-Leosia-do-29-07 Po otrzymaniu pieniążków proszę o potwierdzenie na wątku :) Quote
edyseja Posted July 30, 2012 Posted July 30, 2012 Ciocia Fochu zrobiła Leosiowi piękny bannerek http://www.dogomania.pl/forum/threads/210920-Banerki-zrobi%C4%99-!/page27 kto chętny pomagać niech kopiuje. :) Quote
Malgoska Posted July 31, 2012 Posted July 31, 2012 edyseja napisał(a):Moim zdaniem zmiana imienia w tej chwili spowoduje niepotrzebne zamieszanie, ciocie z dogo kojarzą malucha jako Leonka i niech tak zostanie. I tak to tylko imię "robocze" na potrzeby dogo. DT niech go sobie nazywa po swojemu, odwiedzające ciocie jeszcze inaczej, a jeśli w przyszłości znajdzie się DS - wymyśli własne. :) mam podobne zdanie, Leonek to Leonek. Quote
Recommended Posts