b-b Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Wieści cudowne!!! Czyli trzeba mu babę koło 4 liter postawić zeby sobie przypomniał od czego ma łapki :D Oby tak dalej Leosiu :D Quote
ihabe Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='ihabe']oczywiście chodziło mi o naszą drugą cudowną cioteczkę, która tak wspaniale nas wspiera czyli ciotuchne Malagoskę:-) to z jej wpłatą Leos ma na koncie 1324 zł:-) Leosiu Jak czytam o Tobie to aż mi sie serce usmiecha:-) Zdjęcia cudne a wiadomości jeszcze cudowniejsze:-) wszystko poknociłam:-( Na koncie mam wpłate od Nikaragua 160 zł z bazarku nieciuszkowego z z tą kwotą Leoś ma 1324 zł. Od Malagoska jeszcze nie mam wpłaty..... przepraszam ale tak to jest jak sie robi sześć rzeczy na raz:-( Quote
sioodemka Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='togaa']To dla ciotki sioodemki i wszystkich innych Dobrych Dusz Leosiowych, wieści od pani Darii. I to jakie wieści !!!! Miód na serce.:loveu: Czytajcie i się napawajcie, dziewczyny;:multi: Ja wiedziałam, czułam to !!! Nawet miałam taki chitry plan, że jakby udało mi się go wziąć do siebie, to bym mu przedstawiła rudą koleżankę, ale ktoś tu mnie prześcignął ! Nie od dziś wiadomo, że miłość czyni cuda ! :loveu: Moje słoneczko, mój biszkopcik zakochany :) bosko ! Szkoda, że w pracy mam te zdjęcia zablokowane (w domku sobie Leosia zobaczę :)) No chyba, że jakaś dobra duszyczka mi wcześniej na maila foteczkę podeśle ? Bo nie mogę się doczekać :) <sioodemka_blog@wp.pl> Buziaki dla wszystkich cioteczek i przytulaski dla Leonka ! Mój bohater ! Prawdziwy facet z niego, rasowy wręcz, nie ma co ! :multi: :multi: Quote
sioodemka Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='ihabe']wysłałam Ci na maila siódemeczko :-)[/QUOTE] absolutnie cudowne i rozkoszne te zdjęcia ! :loveu: słodziak jej coś do uszka szeptał... Dziękuję Iwonko ! :iloveyou::buzi: :Dog_run: Niedługo będzie tak ! :painting: Ja to wiem ! Quote
ihabe Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='sioodemka'] :Dog_run: Niedługo będzie tak ! :painting: Ja to wiem ![/QUOTE] Ty nasz proroku kochany :-) Quote
WiosnaA Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Odwiedzam zalotnika małego:) i kciuki nie przestaję trzymać!....ganiaj za panienkami co sił w nóżkach Leonku:):) Quote
Malgoska Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Siodemka czy Ty Leonka bierzesz do siebie? Bo coś mi chyba umknęło:) Quote
Guest WitusiowaEwa Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Wspaniałe wiadomości...co to znaczy ...miłość....pozdrawiamy i przytulamy cieplutko... Quote
Poker Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 Ale superaste wieści :multi: Miłość czyni cuda, a jak oni słodko wyglądają szepcąc sobie nawzajem do uszek. :loveu:Balsam na serce. Żeby tylko dzieciufff z tych zalotów nie było :eviltong: Z mojego bazarku będzie marne 28 zł. Quote
Gusiaczek Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 :multi: Serce moje, cudownie! cieszę się ogromnie:) Tak, tak miłość czyni cuda:loveu: Quote
Malgoska Posted July 16, 2012 Posted July 16, 2012 [quote name='Poker']Ale superaste wieści :multi: Miłość czyni cuda, a jak oni słodko wyglądają szepcąc sobie nawzajem do uszek. :loveu:Balsam na serce. Żeby tylko dzieciufff z tych zalotów nie było :eviltong: Z mojego bazarku będzie marne 28 zł.[/QUOTE] Poker każda złotówka się liczy :) Quote
ihabe Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Wpłynęły pieniążki z bazarki Malagoski 91 zł bardzo bardzo dziękujemy!!!!! Leoś ma na koncie 1415 zł Quote
sioodemka Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Jak się ma moje Słodkie Ciasteczko :) ? Mam już prawie wszystko gotowe na bazarek. Czekam aż Nikaragua wróci i zaczynamy :) A można będzie sobie kupić taką podstawkę pod świece, wazoniki etc. tackę w stylu shabby chic :) Quote
sioodemka Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Trochę za duże to zdjecie wpakowałam, przepraszam, ale to tak na szybko z bloga tylko, na bazarek wszystkie grzecznie pozmniejszam :) Tęsknię za Leosiem, dajecie jakąś foteczkę, prrrrroooooszę :) Quote
ona03 Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Zobaczyłam to http://img525.imageshack.us/img525/8418/55200768.jpg zdjęcie i serce mi zamarło :evil_lol: gdzie jest Loluś :crazyeye: dawaj go szukać po domu :evil_lol:. Wiedziałam, że "Lolita" ;) jest podobna do Lolcia ale żeby aż tak :evil_lol: to musi być rodzina. Leonku , sioodemeczko miłość rzeczywiście działa cuda :evil_lol: ja zakochałam się w Lolciu parę lat temu .... i go mam :loveu: życzę wytrwałości. Quote
NikaEla Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='sioodemka']Jak się ma moje Słodkie Ciasteczko :) ? Mam już prawie wszystko gotowe na bazarek. Czekam aż Nikaragua wróci i zaczynamy :) A można będzie sobie kupić taką podstawkę pod świece, wazoniki etc. tackę w stylu shabby chic :) wracam w niedzielę :) pozdrawiam znad przetworów :) Quote
b-b Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Słoiczki na bazzaroooo?:cool3: Są jakieś nowe wieści od małego? Quote
NikaEla Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 [quote name='togaa']Nikaraguo kochana , a co przetwarzasz ? Wszystko co tylko ciocia pozwoli :) Ogórki, jabłuszka, fasolkę....[quote name='b-b']Słoiczki na bazzaroooo?:cool3: Tym razem nie dla psiaków, ale dla własnej rodzinki coś robię:) Quote
togaa Posted July 19, 2012 Posted July 19, 2012 [quote name='b-b']Słoiczki na bazzaroooo?:cool3: Są jakieś nowe wieści od małego? Wieści od pani Darii, cieplutkie bo z wczoraj; "Leoś robi postępy. Zaczęły mu drżeć tylne łapki - obie. To podobno bardzo dobry znak, mięśnie zaczęły pracę - tak mówi Pani Roksana a i ja troszkę w tym temacie poczytałam. Także widzę, że praca nie idzie na marne :)" Quote
Recommended Posts