Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wieści cudowne!!! Czyli trzeba mu babę koło 4 liter postawić zeby sobie przypomniał od czego ma łapki :D
Oby tak dalej Leosiu :D

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='ihabe']oczywiście chodziło mi o naszą drugą cudowną cioteczkę, która tak wspaniale nas wspiera czyli ciotuchne Malagoskę:-) to z jej wpłatą Leos ma na koncie 1324 zł:-)

Leosiu
Jak czytam o Tobie to aż mi sie serce usmiecha:-) Zdjęcia cudne a wiadomości jeszcze cudowniejsze:-)

wszystko poknociłam:-(

Na koncie mam wpłate od Nikaragua 160 zł z bazarku nieciuszkowego z z tą kwotą Leoś ma 1324 zł.
Od Malagoska jeszcze nie mam wpłaty.....

przepraszam ale tak to jest jak sie robi sześć rzeczy na raz:-(

Posted

[quote name='togaa']To dla ciotki sioodemki i wszystkich innych Dobrych Dusz Leosiowych, wieści od pani Darii.
I to jakie wieści !!!! Miód na serce.:loveu:

Czytajcie i się napawajcie, dziewczyny;:multi:

Ja wiedziałam, czułam to !!!

Nawet miałam taki chitry plan, że jakby udało mi się go wziąć do siebie, to bym mu przedstawiła rudą koleżankę, ale ktoś tu mnie prześcignął !
Nie od dziś wiadomo, że miłość czyni cuda ! :loveu:

Moje słoneczko, mój biszkopcik zakochany :) bosko !

Szkoda, że w pracy mam te zdjęcia zablokowane (w domku sobie Leosia zobaczę :))
No chyba, że jakaś dobra duszyczka mi wcześniej na maila foteczkę podeśle ? Bo nie mogę się doczekać :)

<sioodemka_blog@wp.pl>

Buziaki dla wszystkich cioteczek i przytulaski dla Leonka ! Mój bohater ! Prawdziwy facet z niego, rasowy wręcz, nie ma co ! :multi: :multi:

Posted

[quote name='ihabe']wysłałam Ci na maila siódemeczko :-)[/QUOTE]

absolutnie cudowne i rozkoszne te zdjęcia ! :loveu: słodziak jej coś do uszka szeptał...
Dziękuję Iwonko ! :iloveyou::buzi:

:Dog_run: Niedługo będzie tak ! :painting:
Ja to wiem !

Guest WitusiowaEwa
Posted

Wspaniałe wiadomości...co to znaczy ...miłość....pozdrawiamy i przytulamy cieplutko...

Posted

Ale superaste wieści :multi:
Miłość czyni cuda, a jak oni słodko wyglądają szepcąc sobie nawzajem do uszek. :loveu:Balsam na serce.
Żeby tylko dzieciufff z tych zalotów nie było :eviltong:
Z mojego bazarku będzie marne 28 zł.

Posted

[quote name='Poker']Ale superaste wieści :multi:
Miłość czyni cuda, a jak oni słodko wyglądają szepcąc sobie nawzajem do uszek. :loveu:Balsam na serce.
Żeby tylko dzieciufff z tych zalotów nie było :eviltong:
Z mojego bazarku będzie marne 28 zł.[/QUOTE]

Poker każda złotówka się liczy :)

Posted

Jak się ma moje Słodkie Ciasteczko :) ?
Mam już prawie wszystko gotowe na bazarek. Czekam aż Nikaragua wróci i zaczynamy :)
A można będzie sobie kupić taką podstawkę pod świece, wazoniki etc. tackę w stylu shabby chic :)

Posted

Trochę za duże to zdjecie wpakowałam, przepraszam, ale to tak na szybko z bloga tylko, na bazarek wszystkie grzecznie pozmniejszam :)
Tęsknię za Leosiem, dajecie jakąś foteczkę, prrrrroooooszę :)

Posted

Zobaczyłam to http://img525.imageshack.us/img525/8418/55200768.jpg zdjęcie i serce mi zamarło :evil_lol: gdzie jest Loluś :crazyeye: dawaj go szukać po domu :evil_lol:.
Wiedziałam, że "Lolita" ;) jest podobna do Lolcia ale żeby aż tak :evil_lol: to musi być rodzina.

Leonku , sioodemeczko miłość rzeczywiście działa cuda :evil_lol: ja zakochałam się w Lolciu parę lat temu .... i go mam :loveu: życzę wytrwałości.

Posted

[quote name='sioodemka']Jak się ma moje Słodkie Ciasteczko :) ?
Mam już prawie wszystko gotowe na bazarek. Czekam aż Nikaragua wróci i zaczynamy :)
A można będzie sobie kupić taką podstawkę pod świece, wazoniki etc. tackę w stylu shabby chic :) wracam w niedzielę :)
pozdrawiam znad przetworów :)

Posted

[quote name='togaa']Nikaraguo kochana , a co przetwarzasz ?
Wszystko co tylko ciocia pozwoli :)
Ogórki, jabłuszka, fasolkę....[quote name='b-b']Słoiczki na bazzaroooo?:cool3:
Tym razem nie dla psiaków, ale dla własnej rodzinki coś robię:)

Posted

[quote name='b-b']Słoiczki na bazzaroooo?:cool3:
Są jakieś nowe wieści od małego?

Wieści od pani Darii, cieplutkie bo z wczoraj;

"Leoś robi postępy. Zaczęły mu drżeć tylne łapki - obie. To podobno bardzo dobry znak, mięśnie zaczęły pracę - tak mówi Pani Roksana a i ja troszkę w tym temacie poczytałam. Także widzę, że praca nie idzie na marne :)"