Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.6k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='b-b']Z bazarku figurkowego uzbierało się 24,50zł Dużo to nie jest ale jak ja to mówię:"ziarnko do ziarnka..." :)
Z ciuszkowego bazarku mamy już sprzedanych rzeczy na łączną kwotę 59zł a bazarek jeszcze trwa do 16.07 więc mam nadzieję, że chociaż podwoimy tą kwotę :)

A ja proszę o dane konta, na które mam przelać pieniążki z figurkowego :)
Przypominam się :)

Posted

[quote name='Malgoska']nie poddajemy sie, walczymy dalej, dalej rehabilitujemy i zbieramy kase
Leos pracuj łapeczkami, pracuj!
a czy on jest rehabilitowany w tym samym miejscu co Lolus?[/QUOTE

Z Leosiem o tyle się poszczęściło że to Pani rehabilitantka dojeżdża do Leonka do domu.W dodatku mieszkają w jednym mieście. Wyjątkowy zbieg okoliczności.

Lolo był dowożony 60 km do prekursorki psiej rehabilit. na Śląsku, p.Halinki Markiewicz (do Katowic). Zaangażowanych w to było wiele osób. Dzisiaj zapewne to by sie nie udało...

[QUOTE][Trzymam cały czas kciuki za nóżki, musi się udać!
/QUOTE]

Trzymaj, Lili8522

Posted

[quote name='*zaba*']Czy Leos potrzebuje jednorazowe podklady?[/QUOTE]
sie tylko przypomne, bo jesli nie sa potrzebne, to na inne watki zapodam zapytanko :)

Posted

[quote name='*zaba*']sie tylko przypomne, bo jesli nie sa potrzebne, to na inne watki zapodam zapytanko :)[/QUOTE]

Ojej, bardzo przepraszam . Zaraz tam dzwonię...

Posted (edited)

Wielkiego serca osóbki - witam Was pięknie :)

Od jakiegoś czasu śledzę losy Leonka. Poznałam go dzięki stronie sosnowieckiego schroniska. Udało mi się również wziąć udział w jednym bazarku - dzięki zalogowanej koleżance (mojej imienniczce z resztą - dziękuję !).
Wzrusza mnie niesamowicie ten psiak - choć nie wiem czemu nie mogę zobaczyć jego zdjeć.
Mieszkam na zmianę w Sosnowcu i Dąbrowie. Może mogłabym jakoś pomóc przy Leonie (mam wolne popołudnia, pracuję do 15.30)?
Finansowo trochę kuleję, ale postaram się wyszperać troszkę fantów na bazarek :)

Nie ukrywam, że chętnie przygarnęłabym Leonka, ale.... tyle godzin byłby sam :( nie na to zasługuje ten psiak. Poza tym jestem alergiczką i obawiam się, że... nie miałabym serca później go oddać, a sama umęczyłabym sie na śmierć.
Zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia. Napisałam nawet krótko na swoim blogu. Przypomnę niebawem znów. Mam nadzieję, że znajdzie się więcej osób dobrej woli i uzbieramy na kolejne zabiegi etc.

Jeśli mogłabym poznać Leonka osobiście, byłoby cudownie. Może mogę jakoś pomóc ? Czekam na kontakt i kombinuję fanty :)

EDIT:
Gdzie można wpłacać pieniążki na niego (podam na blogu informację, może znajdzie się kilka dobrych dusz?)

Pozdrawiam ciepło
Magda

Edited by sioodemka
Posted

[quote name='sioodemka']Wielkiego serca osóbki - witam Was pięknie :)

Od jakiegoś czasu śledzę losy Leonka. Poznałam go dzięki stronie sosnowieckiego schroniska. Udało mi się również wziąć udział w jednym bazarku - dzięki zalogowanej koleżance (mojej imienniczce z resztą - dziękuję !).
Wzrusza mnie niesamowicie ten psiak - choć nie wiem czemu nie mogę zobaczyć jego zdjeć.
Mieszkam na zmianę w Sosnowcu i Dąbrowie. Może mogłabym jakoś pomóc przy Leonie (mam wolne popołudnia, pracuję do 15.30)?
Finansowo trochę kuleję, ale postaram się wyszperać troszkę fantów na bazarek :)

Nie ukrywam, że chętnie przygarnęłabym Leonka, ale.... tyle godzin byłby sam :( nie na to zasługuje ten psiak. Poza tym jestem alergiczką i obawiam się, że... nie miałabym serca później go oddać, a sama umęczyłabym sie na śmierć.
Zakochałam się w nim od pierwszego wejrzenia. Napisałam nawet krótko na swoim blogu. Przypomnę niebawem znów. Mam nadzieję, że znajdzie się więcej osób dobrej woli i uzbieramy na kolejne zabiegi etc.

Jeśli mogłabym poznać Leonka osobiście, byłoby cudownie. Może mogę jakoś pomóc ? Czekam na kontakt i kombinuję fanty :)

EDIT:
Gdzie można wpłacać pieniążki na niego (podam na blogu informację, może znajdzie się kilka dobrych dusz?)

Pozdrawiam ciepło
Magda[/QUOTE]
Witamy w naszym Leonkowym gronie:D Problem ze zdjęciami - to może być wina przeglądarki.
Co do konta i pomocy przy małym - w tej sprawie odezwie się kompetentna osoba ;)

Posted

Zobaczę w takim razie w domu - w pracy mam trochę poblokowanych rzeczy, może więc to być to :)
Dziękuję :)

Lecę szukać fantów na bazarek, a Leonkiem mogłabym się zająć w weekendy np.
Zabierać go na spacery. Pomóc w rehabilitacji itd.
Nie wiem na ile to sprawny piesek, ale chciałabym pomóc. Proszę tylko o inform. czy to możliwe i jeśli tak - to ja chętnie :)

Tymczasem !

Posted

sioodemeczko, fajnie że się zgłosiłaś do pomocy i dołączyłaś do grona zakochanych w Leosiu cioteczek. togaa powie co z pomocą.Pewnie opiekunka czyli p.Daria musi się wypowiedzieć na ten temat. Bazarki jak najbardziej wskazane.

Posted

Mam nadzieję, że na coś się przydam - wczoraj zaczęłam robić zakładki (fajnie by było gdybym dzisiaj znalazła dość czasu i zdążyła je skończyć), mam jeszcze kilka innych rzeczy. Dzisiaj sfotografuję wszystko i będę prosiła o pomoc w otworzeniu nowego bazarku dla tego słodkiego pyszczka :)

Posted (edited)

Na koncie Leosia u ihabe jest 1164 zł

data temat kwota
02-07-2012 DLA LEOSIA Z BAZARKU NIKARAGUA 82zł
29-06-2012 dla Leosia z bazarku Nikaragua 40
28-06-2012 dla Lesioa -rehabilitacja -KAMOS 50zł
28-06-2012 dla Leonka na rehabilitację, SŁAWIŃSKA - WOLAŃSKA KAMILA 50zł
28-06-2012 REHABILITACJA LEON - MALGOSKA 50zł
26-06-2012 DLA LEOSIA Z BAZARKU LOLCIOWEGO. NIKARAGUA 52zł
22-06-2012 DLA SHREKA-CERTUSOWA 20zł
31-05-2012 OD KETUNI- BURAJEK maj, czerwiec 40zł
30-05-2012 DAROWIZNA DLA STOWARZYSZENIA, GAWDZIK - RUTCZYNSKA ANNA 50zł
22-05-2012 Certusowa 20
03-07-2012 Poker 400
03-07-2012 Nikaragua bazarek 73 zł
05-07-2012 Kado 50 zł
09-07-2012 Nikaragua bazarek 112 zł
09-07-2012 B-B bazarek 25 zł
09-07-2012 Pani Ania wirtualny opiekun Shreka 50 zł

razem: 1164 zł

Edited by ihabe
Posted

[quote name='ihabe']Na koncie Leosia u ihabe jest 1164 zł

data temat kwota
02-07-2012 DLA LEOSIA Z BAZARKU NIKARAGUA 82zł
29-06-2012 dla Leosia z bazarku Nikaragua 40
28-06-2012 dla Lesioa -rehabilitacja -KAMOS 50zł
28-06-2012 dla Leonka na rehabilitację, SŁAWIŃSKA - WOLAŃSKA KAMILA 50zł
28-06-2012 REHABILITACJA LEON - MALGOSKA 50zł
26-06-2012 DLA LEOSIA Z BAZARKU LOLCIOWEGO. NIKARAGUA 52zł
22-06-2012 DLA SHREKA-CERTUSOWA 20zł
31-05-2012 OD KETUNI- BURAJEK maj, czerwiec 40zł
30-05-2012 DAROWIZNA DLA STOWARZYSZENIA, GAWDZIK - RUTCZYNSKA ANNA 50zł
22-05-2012 Certusowa 20
03-07-2012 Poker 400
03-07-2012 Nikaragua bazarek 73 zł
05-07-2012 Kado 50 zł
09-07-2012 Nikaragua bazarek 112 zł
09-07-2012 B-B bazarek 25 zł
09-07-2012 Pani Ania wirtualny opiekun Shreka 50 zł

razem: 1164 zł
Skoro moja wpłata z bazarku doszła czy mogę prosić o potwierdzenie w temacie bazarek figurkowy abym mogła go już zamknąć? :)
Dziękuję ;)

Posted

Będzie jeszcze parę groszy z mojego bazarku.Ale sumka już jest niezła.

ihabe, skoryguj proszę wpłatę 400 zł niby ode mnie.Jak pisałam ja tylko przelałam kasę.Te pieniądze są z bazarków Nikaragua.