Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 132
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

paula_t napisał(a):
To dobrze, że zaczęło się coś dziać, może odezwie się ktoś "konkretny"....A tymczasem podrzucam maleńką:)

Ja też mam taką nadzieję bo już zwątpiłam :)

Posted

Nie chcę na razie niczego zapeszyć, odezwała się Pani, która chce adoptować małą.Jak na razie z dotychczasowych telefonów jedna konkretna osoba...Fredzia mieszkałaby z rodzinką w domu ,a do dyspozycji miała ogród.Są tam dzieci (dwoje)więc Fredzia na pewno nie nudziłaby się, ale to tylko wstępna rozmowa.Pani szuka pieska ,który będzie towarzyszył im w codziennym życiu, wyjazdach i zostanie członkiem rodziny.Wysłałam umowę adopcyjna do przejrzenia i akceptacji.Więc czekamy na następny krok....Fredzia jutro rano musi zmienić miejsce, będzie musiała przenieść się do nas...Czekamy jeszcze parę dni na odzew z ogłoszeń,jak się nic nie zmieni, nie wypali domek to pojedzie na tymczas prawdopodobnie do Anulki(oczywiście jak się zgodzi)

Posted

No to mocno trzymam kciuki za domek.Domek się wydaje sensowny ale należy go sprawdzić.Można zapytać gdzie domek się znajduje,jeżeli to nie tajemnica.

Posted

Anula napisał(a):
No to mocno trzymam kciuki za domek.Domek się wydaje sensowny ale należy go sprawdzić.Można zapytać gdzie domek się znajduje,jeżeli to nie tajemnica.

Okolica Tarnowa :) mała miała ogłoszenia na małopolskie, śląskie i mazowieckie.

Posted

Fredzia jest u nas od wczoraj :) Spore tez było zainteresowanie przez wekend :)..Sa dwa domy zdecydowane na Sląsku:) Jednak skupilimy się na razie na domku z okolic Tarnowa ( dom jest zdecydowany ), jesli wszystko będzie w porządku Fredzia jutro zamieszka w nowym domu :)

Tak bardzo bym chciała , aby takie zainteresowanie z ogłoszeń było naszym Aronem czy Maksem , niestety telefony wciąż milczą:(

Posted

grazia68 napisał(a):
Fredzia jest u nas od wczoraj :) Spore tez było zainteresowanie przez wekend :)..Sa dwa domy zdecydowane na Sląsku:) Jednak skupilimy się na razie na domku z okolic Tarnowa ( dom jest zdecydowany ), jesli wszystko będzie w porządku Fredzia jutro zamieszka w nowym domu :)

Tak bardzo bym chciała , aby takie zainteresowanie z ogłoszeń było naszym Aronem czy Maksem , niestety telefony wciąż milczą:(

Dawać ciotki wiadomości nowe, dawać ;)

Posted

Fredzia od przedwczoraj jest w nowym domu :) Widać było jak od pierwszej chwili zaprzyjaźniła się z córkami Państwa, rozgościła się po domu zajrzała wszędzie.:) Wczoraj dzwoniłam wszystko jest w porządku.Czekam na zdjęcia od Pani jak tylko mi prześlę zaraz wstawię.

Posted

[quote name='grazia68']Kochana musisz wybierać pomiędzy dwiema bidami , nasza mała ma na koncie na plusie 76,93 zł:) Na razie ma też wszystko zapewnione:) Kwota taka została ponieważ spotkała nas miła niespodzianka mała została wysterylizowana za 190 zł ...Wszystko ładnie się goi , a Fredzia zachowuje się tak jakby nic się nie stało:)
Poświęć więc fanty na inną bidulę i daj znać kiedy bazarek:) Dziewczyny nie wiem jak dziękować za pomoc !
Skupiamy się teraz na poszukiwaniu domu :)

Parę zdjęć Fredzi

Miałam dać znać więc jestem ;) http://www.dogomania.pl/forum/threads/228794-Figurkowy-bazarek-dla-Leonka-na-rehabilitację-do-5-07

Posted

grazia68 napisał(a):
Fredzia od przedwczoraj jest w nowym domu :) Widać było jak od pierwszej chwili zaprzyjaźniła się z córkami Państwa, rozgościła się po domu zajrzała wszędzie.:) Wczoraj dzwoniłam wszystko jest w porządku.Czekam na zdjęcia od Pani jak tylko mi prześlę zaraz wstawię.

Przepraszam ale pogubiłam się...czy malutka jest w DS???

Posted

Dzisiaj rano otrzymałąm takiego maila :)
,,Wszystko jak najbardziej dobrze. Fredzia jest z nami i jest szczęśliwa. Jeździ z nami na wycieczki. Spi z moimi dziecmi i lubi sie wylegiwac w moim fotelu. Niestety nie chce z niego sama schodzić zeby mi ustapic miejca :)))
Jeszcze nie raguje na wolania na swoje imie kiedy sobie biega swobodnie ale moze to wynika jej upartej natury. Ze zdjeciami jest problem gdyz ona jest tak szybka że ciezko ja w jednym miejscu uryzmac chocby na moment ale zobacze co da sie zrobic

Pozdrawiam i dziekuje
Agnieszka

Wiedziałam od razu, że idealnie pasuje do tej rodzinki, jest tam jedyna :) Naszej małej widać tyłek odżył :) Czekamy więc na zdjęcia.

Dziewczyny , jeśli macie jakiegoś kudłacza w potrzebie szukającego domu ,to mogę przesłać maile do Pani w średnim wieku ,która bardzo ,bardzo chciała zaadoptować Fredzie :) może spodoba się jakiś innych psiak ...niestety u nas pod opieką same pospolite kundelki:eviltong: mimo wspaniałych charakterów brak zainteresowania nimi :placz: