Franka Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Asiaczek napisał(a):Jak to 105?!?!?!? TYLKO TYLE ?!?!?! Chyba źle policzyliście... Pzdr. Napewno zle policzyli to nie mozliwe zeby tylko 105?/ moze zapomnieli zera dopisac:evil_lol: / Ja sie wybieram ze swoimi akitami.Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Też mi się tak wydaje, że "gdzieś" Collieland zapomniał/zapomniała zera dopisać... Pzdr. Quote
Collieland Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 Nic nie zapomniałem ;) Zawsze zgłoszenia przychodzą na ostatnią chwilę, a ostatni tydzień przyjmowania zgłoszeń - to już jest Sajgon !!!:cool1: Quote
Asiaczek Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Aż mi się wierzyć nie chce, że do tej pory tylko 105 zgłoszeń nadeszło... Pzdr. Quote
Collieland Posted August 5, 2007 Author Posted August 5, 2007 to są na razie tylko zgłoszenia, które przyszły drogą elektroniczną, bądź pocztą na adres oddziału. W ostatnim terminie przychodzą zgłoszenia z innych Oddziałów, których zawsze jest najwięcej Quote
Agasia Posted August 5, 2007 Posted August 5, 2007 Pewnie - po samej sobie wiem, ze wystawami na wrzesien zaczynam sie interesowac w polowie/pod koniec sierpnia i ganiam za terminami zgloszen (lub je przekraczam :D) Quote
Asiaczek Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 Noooo, i już lepiej! Może w takim razie pobijecie zeszłoroczny rekord, co? Życzę Wam tego baaaardzo, bo... poziom Waszych wystaw jest tego wart!:lol: Pzdr. Quote
Asiaczek Posted August 8, 2007 Posted August 8, 2007 Hohoho, i to w ciągu jednego dnia tak zmienia się ilość zgłoszeń... Pzdr. Quote
Musiałek Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 to i tak chyba mało :)) Asiaczku moze wreszcie podagamy :)) Quote
BBeta Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Ja też się chyba zjawie, ale z aparatem :cool3: Quote
Dzidtka_Gl Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 zapraszamy na ring lhasa apso może wreszcie będą super śliczne fotki z ringu :) Quote
BBeta Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Czy takie super będą to nie wiem, ale moge obiecać, że się postaram i na pewno skorzystam z zaproszenia ;) Quote
Codik&Toffik Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Dzidtka napisał(a):zapraszamy na ring lhasa apso może wreszcie będą super śliczne fotki z ringu :) Chociaż to mój oddział to mnie nie będzie...:placz: Jade do Czech ...:mad: I moich Lhasaczków nie będzie...:roll: Quote
Asiaczek Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 Musiałek napisał(a):to i tak chyba mało :)) Asiaczku moze wreszcie podagamy :)) Hihihi, bo tak daleko mamy do siebie, prawda?;) Rozumiem, że będziecie w pełnym składzie? Pzdr. Quote
panienkabubu Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Szkoda, że nie ma klasy baby na wystawie :evil_lol: Quote
nathaniel Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 Czy ktoś wie jakim autobusem można się tam dostać z Rudy, Zabrza,Gliwic,...ostatecznie Katowic :) ? Pociągiem do Świętochłowic , a potem? Quote
flashka-g Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 wie ktos moze o ktorej maja zaczac sie konkurencje finalowe? bo myslalam zeby prosto z lotniska podkoczyc obejrzec chociaz finały;) Quote
nathaniel Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 FRODKA napisał(a):Tramwajem nr 7 pod Skałkę Dzięki :loveu: Quote
Recommended Posts