Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Generalnie - do końca roku - Gusio będzie na Klubówce. A tak to chyba nigdzie. Ale jeżeli będzie zapotrzebowanie - tylko daj sygnał.:lol: Mogę go wziąć do Chorzowa, Wrocławia...
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Generalnie - do końca roku - Gusio będzie na Klubówce. A tak to chyba nigdzie. Ale jeżeli będzie zapotrzebowanie - tylko daj sygnał.:lol: Mogę go wziąć do Chorzowa, Wrocławia...
Pzdr.

A więc mam nadzieje ze na klubowej będzie okazja miec go w lapkach :evil_lol:

Posted

Tak tak, juz nawet zapowiedzialam babci ze ja odwiedze (mieszka w Lodzi, mam tak blisko, a bywam tam duzo rzadziej niz w Wawie) :razz: Widzisz Asiaczku jakie dobre uczynki dzieki Tobie zdzialam :evil_lol:

Posted

No widzicie, Chorzów, tzn. ich wystawa łączy dogomaniaków nie od dziś :evil_lol: w tym roku to będzie dopiero biesiada! :loveu:
Asiaczku, pamiętam o cieście :)

Może z moimi smokami przyjadę? :cool3:

Posted

Asiaczek napisał(a):
To jeszcze ich nie zgłosiłaś?!?!?!
O, Ty, niedobra, Ty!
Pzdr.

Do zgłoszenia obecnie mam tylko jedną sucz :cool3: Niestety ani sędzia mi nie odpowiada (sio z kotami!), ani pora (cycuszki nie zdążą zniknąć i sierść nie zdąży odrosnąć), ale mogę przyprowadzić moje dziecko 3 miesięczne (na tamten czas), to ją poznacie :cool3: o ile mnie nie cofną na wejściu :cool3:

Posted

Asiaczek napisał(a):
No to weź Maleństwo!!! I co Cię mają cofnąć. Ale byłoby fajosko!!!
Wejdziesz, wejdziesz...
Pzdr.

No dobra ;) Przekonałaś mnie ;) Tylko, że to Maleństwo będzie większe od Twoich dorosłych :evil_lol: Tylko jak ja się zabiorę z ciastem, psem i jeszcze TZ? :evil_lol::loveu:

Czy może jednak Oddział zmieni Kota na innego sędziego? :cool3:

Posted

panienkabubu napisał(a):
No dobra ;) Przekonałaś mnie ;) Tylko, że to Maleństwo będzie większe od Twoich dorosłych :evil_lol: Tylko jak ja się zabiorę z ciastem, psem i jeszcze TZ? :evil_lol::loveu:

Czy może jednak Oddział zmieni Kota na innego sędziego? :cool3:

TZ-owi daj ciasto, sama zajmij się Maleństwem, a Kota to chyba już nie zmienią...:cool1:
Howgh!
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
TZ-owi daj ciasto, sama zajmij się Maleństwem, a Kota to chyba już nie zmienią...:cool1:
Howgh!
Pzdr.

Nie zmienią? Eeech..... No szkoda ;) To w takim razie wystawowo zawitamy w Chorzowie za rok :) O ile sędzia dopisze ;)
Asiaczku, myślałas już nad tym jakie upieczesz ciasto? :cool3: Bo ja myślę, czy mojego murzynka marmoladką przekładać :cool3:

Posted

Asiaczek napisał(a):
Nie, aż tak dokładnie to nie myślałam. Ważna też jest pogoda,prawda? Alew może zrobię szarlotkę; jabłuszka będą już tegoroczne...
Pzdr.

mmmmmmmmm ale mi smaka robisz! Na pogodę też się coś znajdzie! Np parasol ;)

Posted

Co tu się tak wyciszyło? Czemu nie ma zwykłego gwary przedwystawowego?
HALO!
Informuję że na pewno będę na tej wystawie i moim celem jest aby Magia nie przyniosła nam wstydu (czyt. Nie była ostatnia w stawce)

Posted

Goldek napisał(a):
Bo do wystawy jeszcze 1,5 miesiąca...:eviltong:

Posted

Goldek napisał(a):
HALO!
Informuję że na pewno będę na tej wystawie i moim celem jest aby Magia nie przyniosła nam wstydu (czyt. Nie była ostatnia w stawce)

tylko trzymaj nerwy na wodzy i nie panikuj tak jak przed każdą wystawą, co?

Posted

Wiem że do wystawy jeszcze 1,5 miesiąca, ale zazwyczaj 3 miesiące przed wystawą jest już 40 strona wątku...
panienkobubu- postaram się trzymać nerwy na wodzy. Obiecuję się poprawić i więcej Was nie irytować:)