Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

cockermanka napisał(a):
Może jako weteran przestanie być takim jęczybułą ....

Nigdy nie przestanie :P A potem zacznie dziecinnieć i głupieć na stare lata hihi :D Jęczybuła troszkę może jest, ale jaaaaki kochaniutki :)

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• 1 month later...
Posted

cockermanka napisał(a):
pierozek_monika - witaj "w klubie"...hihi...pozostaje nadzieja,że cos się jeszcze zmieni....ja tak lubię tę wystawę.....buuuu....

Dla pocieszenia mogę Wam powiedzieć, że na krajówkę w 2008 roku na całą VIII i VII grupę planowani są sędziowie z W.Brytanii.
W tym roku się nie udało...

Posted

Collieland napisał(a):
Dla pocieszenia mogę Wam powiedzieć, że na krajówkę w 2008 roku na całą VIII i VII grupę planowani są sędziowie z W.Brytanii.
W tym roku się nie udało...

Było by super :)

Posted

a mi się wreszcie obsada w Chorzowie podoba (no może 2 zmiany bym wprowadziła) :) ale się jeszcze taki nie urodził, który by wszystkim dogodził
nie wiem czy będe miała coś do wystawiania swojego ale będę i na pewno dzieci z mojej hodowli będe namawiać na pokazanie się

Posted

Ja w tym roku , tradycyjnie, też chciałam przyjechać do Chorzowa, ale - z uwagi na sędzinę - niestety nie jedziemy. Zupełnie nie rajcuje mnie sędziowaie p. M. Semik.
Szkoda. Lubie tę wystawę, atmosferę, teren, o, i Pana Prezesa!;)
Pzdr.

Posted

Asiaczek to tak samo jak Ja :placz:.
A nie można czegoś zrobić aby zmienić te sędzinę. Wiem że skoro sędzia nie odpowiada to nie trzeba do niego jechać ale może da się coś zrobić ?

Posted

[quote name='Asiaczek']Ja w tym roku , tradycyjnie, też chciałam przyjechać do Chorzowa, ale - z uwagi na sędzinę - niestety nie jedziemy. Zupełnie nie rajcuje mnie sędziowaie p. M. Semik.
Szkoda. Lubie tę wystawę, atmosferę, teren, o, i Pana Prezesa!;)
Pzdr.

Ja wymienie p.Kota na p.Semik, co Wy na to?:lol:

Posted

Hihihi, dobry pomysł, pod warunkiem, że p. Kot ma uprawnienia na V gr.!:lol: A nawet jak nie ma, to pewnie może byc lepszy od p. Semik. No nic.

Może Pan Prezes lub Ktoś z Jego Brygady tutaj zaglądnie i poczyta. .. Może jeszcze da się coś zrobić...
Pzdr.

Posted

Pan Prezes jest aktualnie poza granicami naszego kraju, ale myślę, że i tak nic by nie zrobił - generalnie nie wtrąca się do propozycji sędziów podanych przez Kierowników Sekcji.

Posted

No trudno :placz:. Albo zostanę w domu we wrześniu, albo pojadę do Częstochowy albo do Łodzi. Do Chorzowa nie bardzo mi się uśmiecha jechać :mad:. Chyba będą mieć mało zgłoszeń na V grupę :evil_lol:.

Posted

[quote name='Asiaczek']No to przepadło.:cool3: Asiaczki bojkotują p. M. Semik...
Pzdr.

Chyba jednak Asiaczek przyjedziesz do Chorzowa !!! :lol: Nastąpiła mała zmiana. Wprawdzie V grupę oceniać będzie p. Semik, ale za wyłączeniem basenji, podenco ibicenco, podenco portugalskiego i Psa Faraona, które to oceniać będzie p. Eli -Marie Klepp (Norwegia). Prezes mówił mi o tym przed swoim wyjazdem, ale jakoś mi to umknęło.

Posted

[quote name='Collieland']Chyba jednak Asiaczek przyjedziesz do Chorzowa !!! :lol: Nastąpiła mała zmiana. Wprawdzie V grupę oceniać będzie p. Semik, ale za wyłączeniem basenji, podenco ibicenco, podenco portugalskiego i Psa Faraona, które to oceniać będzie p. Eli -Marie Klepp (Norwegia). Prezes mówił mi o tym przed swoim wyjazdem, ale jakoś mi to umknęło.
Ye, ye, ye!!!!! W takim razie jedziemy!!! Takiej niespodzianki nawet się nie spodziewałam!

Ja UWIELBIAM p. ELI MARIE KLEPP, super sędzina, znawczyni i hodowczyni podenco!!!

Prezesie i Cała Brygado - KOCHAM WAS!!!!!!!!

pZDR.
[SIZE=2](ALE ZASZALAłAM Z EMOTKAMI, Aż GłUPIO...):oops::oops::oops:

Posted

Mnie jeszcze w tym roku obsada niewiele interesuje, bo będę "z innej" strony niż większość. :) Bardziej interesują mnie psy w ringu niż sedzia, ale ten też jest ważny, bo jak "słaba" obsada to i psów mniej.

• 1 month later...
Posted

goldenka245 napisał(a):
Ja też MOŻE będe....:roll:
Ale chce:cool3: Tylko wszystko od taty zależy:cool3: Ale to tydzień po moich uirodzinach, więc...:eviltong: obaczymy jak nam pójdzie w krk...

Ja nie wiem czy będę... Raczej bym chciała, ale nie wiem jak Magii cieczka wypadnie... Choć gdyby nie miała cieczki, to bardzo chętnie bym ją zgłosiła.:D