Jagoodka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 cockermanka napisał(a):Może jako weteran przestanie być takim jęczybułą .... Nigdy nie przestanie :P A potem zacznie dziecinnieć i głupieć na stare lata hihi :D Jęczybuła troszkę może jest, ale jaaaaki kochaniutki :) Quote
cockermanka Posted February 26, 2007 Posted February 26, 2007 Jagoodka napisał(a):Nigdy nie przestanie :P A potem zacznie dziecinnieć i głupieć na stare lata hihi :D :Help_2::mdleje::roflt: no to pięknie mi się zapowiada.... Quote
Collieland Posted March 31, 2007 Author Posted March 31, 2007 cockermanka napisał(a):pierozek_monika - witaj "w klubie"...hihi...pozostaje nadzieja,że cos się jeszcze zmieni....ja tak lubię tę wystawę.....buuuu.... Dla pocieszenia mogę Wam powiedzieć, że na krajówkę w 2008 roku na całą VIII i VII grupę planowani są sędziowie z W.Brytanii. W tym roku się nie udało... Quote
Jagoodka Posted March 31, 2007 Posted March 31, 2007 Collieland napisał(a):Dla pocieszenia mogę Wam powiedzieć, że na krajówkę w 2008 roku na całą VIII i VII grupę planowani są sędziowie z W.Brytanii. W tym roku się nie udało... Było by super :) Quote
Dzidtka_Gl Posted April 1, 2007 Posted April 1, 2007 a mi się wreszcie obsada w Chorzowie podoba (no może 2 zmiany bym wprowadziła) :) ale się jeszcze taki nie urodził, który by wszystkim dogodził nie wiem czy będe miała coś do wystawiania swojego ale będę i na pewno dzieci z mojej hodowli będe namawiać na pokazanie się Quote
Asiaczek Posted April 4, 2007 Posted April 4, 2007 Ja w tym roku , tradycyjnie, też chciałam przyjechać do Chorzowa, ale - z uwagi na sędzinę - niestety nie jedziemy. Zupełnie nie rajcuje mnie sędziowaie p. M. Semik. Szkoda. Lubie tę wystawę, atmosferę, teren, o, i Pana Prezesa!;) Pzdr. Quote
Błyskotka Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 Asiaczek to tak samo jak Ja :placz:. A nie można czegoś zrobić aby zmienić te sędzinę. Wiem że skoro sędzia nie odpowiada to nie trzeba do niego jechać ale może da się coś zrobić ? Quote
kasia.gie Posted April 5, 2007 Posted April 5, 2007 [quote name='Asiaczek']Ja w tym roku , tradycyjnie, też chciałam przyjechać do Chorzowa, ale - z uwagi na sędzinę - niestety nie jedziemy. Zupełnie nie rajcuje mnie sędziowaie p. M. Semik. Szkoda. Lubie tę wystawę, atmosferę, teren, o, i Pana Prezesa!;) Pzdr. Ja wymienie p.Kota na p.Semik, co Wy na to?:lol: Quote
Asiaczek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Hihihi, dobry pomysł, pod warunkiem, że p. Kot ma uprawnienia na V gr.!:lol: A nawet jak nie ma, to pewnie może byc lepszy od p. Semik. No nic. Może Pan Prezes lub Ktoś z Jego Brygady tutaj zaglądnie i poczyta. .. Może jeszcze da się coś zrobić... Pzdr. Quote
Musiałek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 Tylko proszę nie do I grupy :razz: bo tam też zwolenników nie ma :cool3: Quote
Collieland Posted April 6, 2007 Author Posted April 6, 2007 Pan Prezes jest aktualnie poza granicami naszego kraju, ale myślę, że i tak nic by nie zrobił - generalnie nie wtrąca się do propozycji sędziów podanych przez Kierowników Sekcji. Quote
Asiaczek Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 No to przepadło.:cool3: Asiaczki bojkotują p. M. Semik... Pzdr. Quote
Błyskotka Posted April 6, 2007 Posted April 6, 2007 No trudno :placz:. Albo zostanę w domu we wrześniu, albo pojadę do Częstochowy albo do Łodzi. Do Chorzowa nie bardzo mi się uśmiecha jechać :mad:. Chyba będą mieć mało zgłoszeń na V grupę :evil_lol:. Quote
Collieland Posted April 10, 2007 Author Posted April 10, 2007 [quote name='Asiaczek']No to przepadło.:cool3: Asiaczki bojkotują p. M. Semik... Pzdr. Chyba jednak Asiaczek przyjedziesz do Chorzowa !!! :lol: Nastąpiła mała zmiana. Wprawdzie V grupę oceniać będzie p. Semik, ale za wyłączeniem basenji, podenco ibicenco, podenco portugalskiego i Psa Faraona, które to oceniać będzie p. Eli -Marie Klepp (Norwegia). Prezes mówił mi o tym przed swoim wyjazdem, ale jakoś mi to umknęło. Quote
Błyskotka Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 Boże aby stał się cud i ona nie oceniała Chowy :placz:. Quote
Asiaczek Posted April 10, 2007 Posted April 10, 2007 [quote name='Collieland']Chyba jednak Asiaczek przyjedziesz do Chorzowa !!! :lol: Nastąpiła mała zmiana. Wprawdzie V grupę oceniać będzie p. Semik, ale za wyłączeniem basenji, podenco ibicenco, podenco portugalskiego i Psa Faraona, które to oceniać będzie p. Eli -Marie Klepp (Norwegia). Prezes mówił mi o tym przed swoim wyjazdem, ale jakoś mi to umknęło. Ye, ye, ye!!!!! W takim razie jedziemy!!! Takiej niespodzianki nawet się nie spodziewałam! Ja UWIELBIAM p. ELI MARIE KLEPP, super sędzina, znawczyni i hodowczyni podenco!!! Prezesie i Cała Brygado - KOCHAM WAS!!!!!!!! pZDR. [SIZE=2](ALE ZASZALAłAM Z EMOTKAMI, Aż GłUPIO...):oops::oops::oops: Quote
Elitesse Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 a ja poczekam na obsade na Zielona Gore i wtedy zdecyduje bo tu sedzia mnie niezbyt zacheca Quote
Kati Posted April 11, 2007 Posted April 11, 2007 Mnie jeszcze w tym roku obsada niewiele interesuje, bo będę "z innej" strony niż większość. :) Bardziej interesują mnie psy w ringu niż sedzia, ale ten też jest ważny, bo jak "słaba" obsada to i psów mniej. Quote
Collieland Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 UWAGA !!! Zmiana sędziego w II grupie !!! W miejsce p. Ostrowskiego - sznaucery i pinczery oceniać będzie p. Małgorzata Jabłońska !!! Quote
Wiza Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 a ja jeszcze nie ewem czy jade na na około wrzesień powinna przypaść cieczka :( Quote
goldenka245 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 Ja też MOŻE będe....:roll: Ale chce:cool3: Tylko wszystko od taty zależy:cool3: Ale to tydzień po moich uirodzinach, więc...:eviltong: obaczymy jak nam pójdzie w krk... Quote
Goldek Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 goldenka245 napisał(a):Ja też MOŻE będe....:roll: Ale chce:cool3: Tylko wszystko od taty zależy:cool3: Ale to tydzień po moich uirodzinach, więc...:eviltong: obaczymy jak nam pójdzie w krk... Ja nie wiem czy będę... Raczej bym chciała, ale nie wiem jak Magii cieczka wypadnie... Choć gdyby nie miała cieczki, to bardzo chętnie bym ją zgłosiła.:D Quote
goldenka245 Posted May 24, 2007 Posted May 24, 2007 A możecie mi dać link gdzie to jest na stronie ZK w Chorzowie? o ja tego nioe mogłam znaleźć:oops: Quote
Collieland Posted May 24, 2007 Author Posted May 24, 2007 [quote name='goldenka245']A możecie mi dać link gdzie to jest na stronie ZK w Chorzowie? o ja tego nioe mogłam znaleźć:oops: http://www.zkwp-chorzow.net/wyst_2007/47kraj/ulotka_47.htm Quote
goldenka245 Posted May 25, 2007 Posted May 25, 2007 [quote name='Collieland']http://www.zkwp-chorzow.net/wyst_2007/47kraj/ulotka_47.htm Dziękuje:loveu: Quote
Recommended Posts