Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Apropo- bo ja niedoświadczona jestem jeszcze :cool3: Co się robi z psami gdy pada?
Należy coś wziać aby psa okryć, schować? Podpowiedzcie coś :)
A gdy podczas oceny leje? To całe przygotowanie chyba szlag wziął?

Posted

Super! Dzięki za informacje!
Szkoda, ze nie ma godzin co do poszczególnych ras, ale za dużo wymagam , a i tak się ciesze, że jest stawka. Nie to co we Wrocławiu.

A tak nawiasem mówiąc to jak dobrze, że ring VI jest blisko IX.:cool3:
Zobaczymy, może uda mi się myknąć by ufocić białą hiszpankę i rudego tollerka.

Posted

Collieland napisał(a):
Stawki, plan sędziowania, program wystawy - już na oddziałowej stronie !!!
A czy nie zaduzo bym chciala, ale jak można by bylo sie dowidzieć, o ktorej zaczynaja sie buldozki francuskie, to bylabym cala happy, bo mamy dozc daleko i w zwiazku z tym jest to dla nas dość istotne

Posted

UWAGA !!! ZMIANA SĘDZIEGO !!!

Pani Anna Bogucka dzisiaj poinformowała nas, że z powodów osobistych nie będzie mogła sędziować na naszej wystawie - w jej miejsce na Ringu VI oceniać będzie Pani Bożena Banasiewicz !!!

Posted

Błyskotka napisał(a):
No widzę że sędzina Semik odstraszyła reprezentantów V grupy :evil_lol:.

Asiaczku ja niestety nie przyjadę na wystawę :-(. Ale mam nadzieję że spotkamy sie w Łodzi albo we Wrocławiu ;).

Szkoda:placz:, byłaby szansa pogadania trochę dłużej... No nic to. Może w Łodzi albo we Wrocku. Ale pewnie więcej czasu będzie we Wrocku, bo na Klubowej to ja będę zakręcona "jak ślimaka domek"...:lol:
Pzdr.

Posted

Supcio że jest stawka.:):):) :*
NIestety, przed Magią jest 50 psów! O.o Przed chwilą liczyłam.
A mam pytanie do Asiaczka.

Na którym ringu są basenji? Bo chciałabym pooglądać, zainteresowała mnie ta rasa:)

Posted

[quote name='Goldek']
A mam pytanie do Asiaczka.

Na którym ringu są basenji? Bo chciałabym pooglądać, zainteresowała mnie ta rasa:)

Basenji są na ringu nr 11 (tam, gdzie charty) i startujemy o godz. 10:00.:lol:
Pzdr.

Posted

Asiaczek napisał(a):
Basenji są na ringu nr 11 (tam, gdzie charty) i startujemy o godz. 10:00.:lol:
Pzdr.

Dzięki.:)
Bo sobie przeglądam plan sędziowania i myślę że chyba się będę musiała rozmnożyć. Jest około 10 ras które chciałabym obejrzeć w tym samym czasie:p Ciekawe jak to zrobię... Ale jedno jest pewne - nie będę się nudzić:)
(bo zawsze na wystawach się nudzę, nigdy nie patrzę na inne rasy i czekam przy moim ringu... A tak to nagle zaczęłam myśleć - w końcu to nie ciągłe czekanie tylko niemal latanie z wywieszonym jęzorem od ringu do ringu:))

Posted

Frytela napisał(a):
a my ring 14, kto chce to niech do nas wpadnie, z checia poznam jakis dogomaniaków osobiscie :)

A jaka rasa i jaka godzina (orientacyjnie, może wpadnę przelotnie:))
Ps.Zdążyłam już stwierdzić że zaliczę 13 ringów:)

Posted

Dostałam dzisiaj potwierdzenie i jestem bardzo zadowolona z tego jak ono wyglada ;) Jest numerek, plan dojazdu, stawka psiakow na moim ringu, numerek, kupon na katalog itp! BRAWO ;) Bardzo porządnie zrobione :) :)

Posted

Frytela napisał(a):
Welsh Corgi Cardigan i Pembroke a godzina nie wiem, w kazdym razie jestesmy ostatni oceniani :/

My wchodzimy pierwsi :multi: Ale za to w Częstochowie bylo przed nami okolo 60 psów :evil_lol::evil_lol: