Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chorzów dla nas szcześliwy cwc i zw.rasy. pogoda dopisała, Asiaczek wasze wypieki chyba były w porę bo z wyżerką było kiepsko na wystawie...pozdawiam wszystkich wygranych III gr. erdel I, westi II , carin terier III dla charcika
[*]

Posted

Atenko dziękuję bardzo :)
Byłam nieco przestraszona tą wystawą, ale jednak nie było tak strasznie jak na początku to wyglądało :) Sędzia miły, z dobrym podejsciem do psów. Co prawda nadal nie mogę odczytać niektórych zapisów na karcie ale i tak jestem usatysfakcjonowana rezultatem mojej niuni :)
Gratuluję wszystkim uczestnikom oraz pozdrawiam forumowiczów. :)
I do zobaczenia za rok ;)

Posted

dorota07 napisał(a):
chorzów dla nas szcześliwy cwc i zw.rasy. pogoda dopisała, Asiaczek wasze wypieki chyba były w porę bo z wyżerką było kiepsko na wystawie...pozdawiam wszystkich wygranych III gr. erdel I, westi II , carin terier III dla charcika

• A ja Ciebie nie kojarzę...:oops: Z jakim psiakiem byłaś?
    Pzdr.

Posted

Sorry ja nie obiadałam:shake: :cool3: bo miałam swoje kanapki i sałatkę , a byłam ze szkociem, nie znamy się osobiście Asiaczek i nie spotałyśmy się w chorzowie, ale swego czasu miałyśmy pewną wymianę poglądów na farum, :angryy::cool3: a łaczy nas to , że kiedyś miałyśmy sznaucery olbrzymy :lol: pozdrawiam...:multi:

Posted

[quote name='Asiaczek']JAZZY BOY Asiaczek - dosk.1, CAC, BOS, BOB, BOG2!!!
    JELLY JOSHREEN Asiaczek - dosk1., CAC, BOS.

Uświadomcie mnie bo tyle lat jeżdżę po wystawach a nie wiem - co to jest BOS?

Posted

[quote name='Agappe']ktoś Cie objadał, a Ty nawet nie wiesz kto?? :roll::evil_lol::evil_lol:
    Widzisz, jaka zagoniona i nieprzytomna jestem podczas wystaw...

[quote name='dorota07']Sorry ja nie obiadałam:shake: :cool3: bo miałam swoje kanapki i sałatkę , a byłam ze szkociem, nie znamy się osobiście Asiaczek i nie spotałyśmy się w chorzowie, ale swego czasu miałyśmy pewną wymianę poglądów na farum, :angryy::cool3: a łaczy nas to , że kiedyś miałyśmy sznaucery olbrzymy :lol: pozdrawiam...:multi:
    Dorota - i co z tą nasza wymianą poglądów? Sądząc po emotkach - nie było łatwo?
    Nic to. Szkoda, ze nie mogłyśmy się spotkać... może jakaś następna wystawa? Wroclaw, Kielce, Poznań...
    Pzdr.

[quote name='Besa']Uświadomcie mnie bo tyle lat jeżdżę po wystawach a nie wiem - co to jest BOS?
    BOS - Best of Sex; po polsku NDSwR/NDPwR.:lol:
    Pzdr.

[quote name='Codik&Toffik']Ma ktoś może zdięcia Lhasa Apso & BOG IX ??? :lol:
    Ja mam kilka psiaków p. Roberta P.
    Powinnam dzisiaj wstawić fotki z tej wystawy.
    pzdr.

Posted

Przy wchodzeniu na strone oddziału Chorzów pojawia sie napis, że pierwsze wyniki 47 wystawy już na stronie. Szukam, szukam i ni cholery nie mogę znaleźć. Znalazłam tylko wyniki wystawy owczarków niemieckich.
    Gdzie mam szukać?