Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Ehhh... nie lubię tego oczekiwania...
Chociaż z drugiej strony lepiej jak przysyłają pocztą, przynajmniej nie ma tłoku przy odbiorze na miejscu.
W Nowym Targu trudno było sie dopchać do stolika by cokolwiek powiedzieć, a co dopiero dostac.

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Do nas też doszło :)
Właściwie to wyjątkowo wcześnie,bo zazwyczaj dostajemy tuż przed wystawą-więc jesteśmy zadowoleni !
Do tego mapka i plan sędziowania na naszym ringu!
Brawa dla oddziału ! Oby jeszcze pogoda dopisała...

Posted

[quote name='Agasia']Collieland - a mozesz sprawdzic czy zgloszona jest Agata Bujnowicz na Mlodego Prezentera ? :) Bo ja nigdy nie pamietam czy zglaszam czy nie... a Asiaczek nagrody funduje :evil_lol:

jesteś zgłoszona

Posted

Pustka (w skrzynce, oczywiście). Ale myślę że dojdzie - skoro Magia jest w katalogu, a potwierdzenia wysłane, to na pewno przez POCZTĘ....:angryy::angryy::angryy:
Zobaczymy, jeszcze całe 4 dni. (4 a nie dwa, przecież dwa byłyby w czwartek)

Posted

Collieland napisał(a):
Nie mamy rozpiski godzinowej - bo to tylko przedłuża sędziowanie. Buldogi francuskie są na początku stawki - radzę więc być bliżej godz. 10-tej
Ale co sie stalo, ze numerki nie doszly do tej pory. To nam jest bardzo nie na ręke, bo trzeba bedzie wcześniej wyjechac, aby stanąc w kolejce po numerki, a z Warszawy mamy kawal drogi

Collieland napisał(a):
i jak ??? Doszły już do Was wszystkie potwierdzenia ???
Właśnie byl listonosz i dziś też nie ma potwierdzenia, ani numerkow

Posted

Draczyn napisał(a):
Ale co sie stalo, ze numerki nie doszly do tej pory. To nam jest bardzo nie na ręke, bo trzeba bedzie wcześniej wyjechac, aby stanąc w kolejce po numerki, a z Warszawy mamy kawal drogi

Nie mam pojęcia - wszystkie potwierdzenia wysłaliśmy w sobotę, te co wyszły wieczorem poszły priorytetem. Mam nadzieję, że jutro wszystkie pozostałe dojdą !!!

Posted

Doszło wszystko i muszę powiedzieć że jestem pod wrażeniem. Kupn na katalog, stawka, mapka dojazdu... :):):) Jeśli wystawa będzie tak porządnie zrobiona jak potwierdzenie, to będzie najlepszą wystawą na której byłam (choć bylo ich niewiele, bo 5, ale zawsze coś:) więc jest na lokacie:) )

Posted

Collieland napisał(a):
Może w stolicy listonosze strajkują ??? :roll:

Może morze nam pomoże a jak morze nam nie pomoże, to pomoże nam Pomorze:P :) Mieliśmy to w czwartej klasie... Ale rzeczywiście nie ma tych potwierdzeń... (mówię o innych, bo ja dostałam:))

Posted

Do mnie dotarło dopiero dzisiaj. Przed moją filką naliczyłam 55 psów... Jak myślicie o której Andrzej Kto upora się z taką ilością? Nie wiem o której wyjechać... :roll: Goldek, o której wyjeżdżasz?? Też jestem z okolic Krakowa, dlatego pytam :lol:

Collieland,jestem miło zaskoczona. Dla Bijou czeka jakaś nagroda za 500 zgłoszenie na wystawę. Super! A tak przy okazji, wysłałam pieniądze póxniej za wystawę. Wezmę potwierdzenie zgłoszenia, potwierdzenie wpłaty i w Sekretariacie spokojnie odbiorę numerek i katalog? :loveu: