mindgame Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Ehhh... nie lubię tego oczekiwania... Chociaż z drugiej strony lepiej jak przysyłają pocztą, przynajmniej nie ma tłoku przy odbiorze na miejscu. W Nowym Targu trudno było sie dopchać do stolika by cokolwiek powiedzieć, a co dopiero dostac. Quote
Lexie Posted September 11, 2007 Posted September 11, 2007 Do nas też doszło :) Właściwie to wyjątkowo wcześnie,bo zazwyczaj dostajemy tuż przed wystawą-więc jesteśmy zadowoleni ! Do tego mapka i plan sędziowania na naszym ringu! Brawa dla oddziału ! Oby jeszcze pogoda dopisała... Quote
Collieland Posted September 11, 2007 Author Posted September 11, 2007 [quote name='Agasia']Collieland - a mozesz sprawdzic czy zgloszona jest Agata Bujnowicz na Mlodego Prezentera ? :) Bo ja nigdy nie pamietam czy zglaszam czy nie... a Asiaczek nagrody funduje :evil_lol: jesteś zgłoszona Quote
Agama Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 dostalam potwierdzenie-pewnie inne tez dotra:lol: Quote
Franka Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Do mnie dotarlo :multi:ale nie martwcie sie zostaly jeszcze 2 dni i zapewne otrzymacie.Pzdr.;) Quote
Frytela Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 a jak nie otrzymam, tfu tfu wypluwam to ;) Quote
Goldek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Pustka (w skrzynce, oczywiście). Ale myślę że dojdzie - skoro Magia jest w katalogu, a potwierdzenia wysłane, to na pewno przez POCZTĘ....:angryy::angryy::angryy: Zobaczymy, jeszcze całe 4 dni. (4 a nie dwa, przecież dwa byłyby w czwartek) Quote
Agama Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Goldek dzisiaj jest sroda,a w soboty pocztyliony nie chodza to skad 4 dni:cool3::lol::lol: Quote
Asiaczek Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 Agama - a Ty dostałaś? Masz PW. Pzdr. Quote
Agama Posted September 12, 2007 Posted September 12, 2007 dostalam potwierdzenie i Ci odpisalam na PW:lol: Quote
Collieland Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 i jak ??? Doszły już do Was wszystkie potwierdzenia ??? Quote
Wiza Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 ja także mam potwi4erdzenie od jakiegos moze hmm około tygodnia ;d Quote
panienkabubu Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Spokojnie jeszcze jutro jest dzień :) Na pewno dojdą! Brawo dla Oddziału, jak na razie wszystko BARDZO mi się podoba :) Oby tylko pogoda dopisała, to będzie w ogóle SUPER!!:) Quote
Draczyn Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Collieland napisał(a):Nie mamy rozpiski godzinowej - bo to tylko przedłuża sędziowanie. Buldogi francuskie są na początku stawki - radzę więc być bliżej godz. 10-tejAle co sie stalo, ze numerki nie doszly do tej pory. To nam jest bardzo nie na ręke, bo trzeba bedzie wcześniej wyjechac, aby stanąc w kolejce po numerki, a z Warszawy mamy kawal drogi Collieland napisał(a):i jak ??? Doszły już do Was wszystkie potwierdzenia ???Właśnie byl listonosz i dziś też nie ma potwierdzenia, ani numerkow Quote
Collieland Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Draczyn napisał(a):Ale co sie stalo, ze numerki nie doszly do tej pory. To nam jest bardzo nie na ręke, bo trzeba bedzie wcześniej wyjechac, aby stanąc w kolejce po numerki, a z Warszawy mamy kawal drogi Nie mam pojęcia - wszystkie potwierdzenia wysłaliśmy w sobotę, te co wyszły wieczorem poszły priorytetem. Mam nadzieję, że jutro wszystkie pozostałe dojdą !!! Quote
Goldek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Doszło wszystko i muszę powiedzieć że jestem pod wrażeniem. Kupn na katalog, stawka, mapka dojazdu... :):):) Jeśli wystawa będzie tak porządnie zrobiona jak potwierdzenie, to będzie najlepszą wystawą na której byłam (choć bylo ich niewiele, bo 5, ale zawsze coś:) więc jest na lokacie:) ) Quote
Asiaczek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Widzę, że głównie Warszawa ma problemy z potwierdzeniami... bo u mnie tez pusto ...:shake: Pzdr. Quote
Agama Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Poczta Polska to dziwna firma-z reguly do mnie potwierdzenia docieraja kilka dni po wystawce,tym razem sie udalo Quote
Collieland Posted September 13, 2007 Author Posted September 13, 2007 Może w stolicy listonosze strajkują ??? :roll: Quote
Goldek Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Collieland napisał(a):Może w stolicy listonosze strajkują ??? :roll: Może morze nam pomoże a jak morze nam nie pomoże, to pomoże nam Pomorze:P :) Mieliśmy to w czwartej klasie... Ale rzeczywiście nie ma tych potwierdzeń... (mówię o innych, bo ja dostałam:)) Quote
Domi i Bijou Posted September 13, 2007 Posted September 13, 2007 Do mnie dotarło dopiero dzisiaj. Przed moją filką naliczyłam 55 psów... Jak myślicie o której Andrzej Kto upora się z taką ilością? Nie wiem o której wyjechać... :roll: Goldek, o której wyjeżdżasz?? Też jestem z okolic Krakowa, dlatego pytam :lol: Collieland,jestem miło zaskoczona. Dla Bijou czeka jakaś nagroda za 500 zgłoszenie na wystawę. Super! A tak przy okazji, wysłałam pieniądze póxniej za wystawę. Wezmę potwierdzenie zgłoszenia, potwierdzenie wpłaty i w Sekretariacie spokojnie odbiorę numerek i katalog? :loveu: Quote
Recommended Posts