Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Musiałek napisał(a):
A my na ringu 13 !!! nie wiem czy juz płakać czy się cieszyć :roll:

i wchodzimy o 10,10 bo przed nami tylko 2 psy :lol:

bedzie wiec duzo czasu potem na pogaduszki :multi:

Raczej 10.25 :evil_lol: Sędziowanie zaczyna się o 10.15 :lol:

Posted

[quote name='syla00']przepraszam za offa:oops:ale sprawa ważna
Szukam transportu z okolic Katowic do Warszawy dla rudej koteczki z działek. W Warszawie znalazł się DT i to ogromna szansa dla niej na późniejsze znalezienie domu stałego. Brak tylko transportu. Może ktos będzie jechał z Warszawy na wystawę i w drodze powrotnej mógłby zabrać koteczkę zapakowaną w transporterek??

nikt się nie wybiera??:shake:

Posted

W wykazie konkurencji finałowych jak domniemam, zostały pominięte :mad:
BIS Weterenów, sędzia George Kostopoulos
Proszę za tym o sprawdzenie zgodności z prawdą podaną na Waszej ulotce.oraz o poświadczenie prawdziwości. !!!!!!!

Posted

poświadczam, że konkurencja BIS weteranów się odbędzie, a sędzią będzie George Kostopoulos z Grecji. Pominięta przez "złośliwego chochlika" konkurencja zostanie dzisiaj uzupełniona w programie wystawy - na oddziałowej stronie !!! :lol:

Posted

Collieland - a mozesz sprawdzic czy zgloszona jest Agata Bujnowicz na Mlodego Prezentera ? :) Bo ja nigdy nie pamietam czy zglaszam czy nie... a Asiaczek nagrody funduje :evil_lol:

Posted

[quote name='Frytela']Welsh Corgi Cardigan i Pembroke a godzina nie wiem, w kazdym razie jestesmy ostatni oceniani :/

Postaram się wpaść przelotnie... A Talagia zamierzam wpaść na seterki:)

[quote name='Asiaczek']Potwierdzam. Dobije do nas Anecioreczek, Madzik13, może Musiałek się zjawi, będzie Agasia, Basenjifiona, Agama... Kto jeszcze?
pzdr.

Hej, a ja? Ja też, Goldek!!! I z koleżanką:)

Posted

Ajak wygląda sprawa w sytuacji gdy potwierdzenie nie dojdzie na czas? Jest jakaś procedura mówiąca co w takim wypadku? Wszystko jest w rękach poczty polskiej i to od niej zależy czy piesek weźmie udział czy też w sekretariacie da się jakoś załatwić taki problem w dniu wystawy?