Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 671
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='Madzik13']Wielkie dzieki aleb. A ty bedziesz ze swoim psiurkiem? Bo ja kocham labki a czekolady jeszcze nigdy nie miziałam :loveu:
Tak, z czekoladką chyba będę ;)

Posted

jovi napisał(a):
Oj, Asiaczku, kusisz , kusisz! :D A te nagrody to tylko dla finalistów? Czy 'chociaż' za BOBka coś jest?

Jovi!!! Witaj! Ciesze się, że Cię tutaj słyszę!!!:lol:
Za BOB'ka zawsze jest pucharek!!! A poza tym inny, indywidualny sponsoring... no i oficjalni sponsorzy...
Jeżeli nigdy nie byłaś w Chorzowie, to naprawdę warto tam pojechać, aby samej przekonać się i zobaczyć na własne oczy, jak to wygląda...
Jovi, no, pojedź!!!! Ja - tradycyjnie - obiecałam ciasto (szarlotka!), inna z uczestniczek DGmM- upiecze inne, ciemne ciasto... będzie wesoło! Nie daj się prosić!
Pzdr.

Posted

Ale kusicie... Szkoda że my zawsze z Magią bdb., ale mówi się trudno. Może będzie doskonała??
Nie mogę się doczekać wystawy. I staram się nie stresować, bo w końcu co ma być, to będzie.

Posted

Hejka Forumowicze :)

Jak pewnie widać jestem tu nowa, ale mam już pytanko. Widzę, że znacie już trochę sędziów i sędziny, wiecie co każda z osób reprezentuje.
Co myślicie na temat Pana Kota? Ogólnie jestem początkująca jeśli chodzi o temat wystaw itp. ale zaryzykowałam i zapisałam moją sunię właśnie na Chorzów. Czego mogę się spodziewać po tym panu?

Posted

[quote name='mindgame']Hejka Forumowicze :)

Jak pewnie widać jestem tu nowa, ale mam już pytanko. Widzę, że znacie już trochę sędziów i sędziny, wiecie co każda z osób reprezentuje.
Co myślicie na temat Pana Kota? Ogólnie jestem początkująca jeśli chodzi o temat wystaw itp. ale zaryzykowałam i zapisałam moją sunię właśnie na Chorzów. Czego mogę się spodziewać po tym panu?

Witamy na forum!Tu masz bezpośredni link do takiego tematu o sędziach i możesz sobie tam wyszukać to nazwisko a jak nie będzie to zadać pytanie o niego http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=4208