Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Jestem przerażona taka agresja, skoro Tekilka odpuściła to jak mógł ja gryźć???? Brrr..... nie możesz tego zlekceważyć to poważna sprawa i powienienes udac sie do jakiegos doswiadczonego tresera, zeby to sie nie skonczylo tragedia.

Wymiziaj Tekilke:)

Posted

Azjata dojzewa hormony zagraly glowna role i stalo sie.
U mnie jest podobna sytuacja( w domu jest 3,5 letni jamnik i 1,5 roczna suka mix kaukaza i baoviera)
Tasza w stosunku do Jurka zachowuje sie wzorowo ma natomiast odmienne zdanie jesli chodzi o obce psy zwlaszcza suki spotykane na spacerach.
Po rozmowach ze wspanialym behawiorystom ustalilismy jak dalej postepowac i jest swiatelko w tunelu.
Rzycze powodzenia w rozwiazaniu tego problemu. Mimo wszytsko mam nadzieje ze jakos sie dogadaja miedzy soba.

Posted

O Tekilka sie dobrze już czuje ale piszcze kiedy skacze z fotela albo schodzi ze schodów dostaje już tylko jedna tabletke przeciw bolowa 5.03 jedziemy do zdjecia szwów.Moja mam rozmawiała z Panią Krystyną Babirecka i ona mowiła ze one nie moga sie już spodkac bo ja zagryzie dla tego kupujemy kojeci i on bedzie zamykany jak Tekisia bedzie biegać z Fiona na dworze

Posted

Zgadzam sie z toba najgorsze jest to ze Tekila ciagle chce isc na dwór a nie moze bo jest jeszcze taka poobijana i ku mojemu zdziwieniu ona do niego biegnie jak on jest uwiazany dla tego trzeba pilnować

Posted

o to świetnie :) ja chciałam mieć kiedyś takiego "podwórkowego" psa, żeby wychodzić z nim na długie spacery (bo Nikusia nie mogła na początku dużo chodzić) :roll: ale rodzice nie chcieli dużego psa :roll:

Posted

Oj Pascal daje nam w kość dziś jak wrociłam do domu patrze Pascla nie ma szukam go a on sobie uciekł i u sasiadów sobie siedział on nam takich szkod narobi jeszcze kary bedziemy musieli płacici.Kocham tego psa ale już czasem sił na niego nie mam

Posted

evanescence napisał(a):
.Kocham tego psa ale już czasem sił na niego nie mam

Wychowanie, wychowanie i raz jeszcze wychowania, a reszta sama sie potoczy:)

• 7 months later...