Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 537
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No niestety pieczenie nam, a raczej mi nie wyszło :( wszystko przez te galaretki, trochę za dużo kupiłam i do garów powkładałam... Ups ;)

może jutro jak mój kręgosłup odsapnie, rzucimy się na serowe?

Posted

No jakoś się trzymają nieźle :) Qpki powiedziałabym wzorcowe, raz na czas są luźniejsze ale te bym zwalała na sardynki ;) A czy jakichś niespodzianek zapachowych mam się spodziewać po innych rodzajach ciasteczek? Po wątróbkowych "kamikadze boski wiatr" ;) Mam nadzieję, że po innych zbyt wiele atrakcji mnie nie czeka?

Pozdrawiamy.

Posted

Niedawno zrobiłam kolejną porcję wątróbkowych, bo smakują wszystkim psom w rodzinie. Na szczęście, u nas żadnych sensacji bączkowych nie było. Może dlatego, że dodaję rozmaryn, który - u ludzi- usprawnia trawienie?
Niestety, wprowadziłam ostrą reglamentację, bo moja panienka już odtajała po traumie, żyje sobie teraz w raju i tyje błyskawicznie!
A ciasteczka wysuszone leżą w szafce i nic im się nie dzieje.

Posted

[quote name='Taneska']Niedawno zrobiłam kolejną porcję wątróbkowych, bo smakują wszystkim psom w rodzinie. Na szczęście, u nas żadnych sensacji bączkowych nie było. Może dlatego, że dodaję rozmaryn, który - u ludzi- usprawnia trawienie?
Niestety, wprowadziłam ostrą reglamentację, bo moja panienka już odtajała po traumie, żyje sobie teraz w raju i tyje błyskawicznie!

A moge się dowiedziec jak je ususzyłaś?

Mi ostatnio prawie 2 kg sie wzieło i splesniało:(

Posted

Hm... To będzie gorzej :/ bo tak na oko? Ja robię w wersji sucharki to około godziny? Jakoś tak. W między czasie przekręcam coby równomiernie się suszyły i na termoobiegu. Może bardziej precyzyjne Cioteczki się wypowiedzą? :)

Posted

[quote name='Taneska']Niedawno zrobiłam kolejną porcję wątróbkowych, bo smakują wszystkim psom w rodzinie. Na szczęście, u nas żadnych sensacji bączkowych nie było. Może dlatego, że dodaję rozmaryn, który - u ludzi- usprawnia trawienie?
H, może to i dlatego.
Dobrze wiedzieć:)

pzdr.

Posted

Wyłapałam z wątku, że najbardziej pasują psiakom wątrobowe i serowe. Zdecydowałam się na te pierwsze, bo do serowych muszę specjalnie kupować mąkę razową, a nigdzie poza tym nie jest mi ona potrzebna. Oczywiście wstawię fotki - ciasteczka pilnie potrzebne do nauki przywoływania :)