from_wonderland Posted June 12, 2012 Posted June 12, 2012 Osoby pomocne zawsze się znajdą, najważniejsze stamtąd psiaka wygiągnąć. Quote
paulina02 Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 I tu się nie zgodzę myślałam jak dawałam Kaśke do hoteliku to że ktoś się znajdzie , bo pies z lasu i cudny i co nic .Jestem z tym sama i wziełam to na siebie nie moge znów tak postąpic bo ja mam masę swoich zwierząt pięć kotów z białaczką potzrebują dobrej opieki i musze myśleć też o nich ,To gorzka prawda ... Quote
from_wonderland Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 paulina02 napisał(a):I tu się nie zgodzę myślałam jak dawałam Kaśke do hoteliku to że ktoś się znajdzie , bo pies z lasu i cudny i co nic .Jestem z tym sama i wziełam to na siebie nie moge znów tak postąpic bo ja mam masę swoich zwierząt pięć kotów z białaczką potzrebują dobrej opieki i musze myśleć też o nich ,To gorzka prawda ... Nie sama, dzisiaj kończy sie bazarek dla Kasi mój, więc pewnie niedługo pieniądze będa na koncie. I na pewno pomoge także Murzynowi. Quote
paulina02 Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Bardzo żal mi Murzyna , nie wiem czy udało by się mu odzyskać wzrok jak tak to było by super .Ale dla niego wszystko było by lepsze od tamtego miejsca ...........Można oszaleć z tej bezsilności ;( dziękuje że jesteś ... Quote
Soko Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 (edited) Ślepe psy doskonale sobie radzą.. tylko potrzeba im człowieka któremu zaufają. Porozsyłałam trochę SPAMu na fb - może ktoś dołączy. Edited June 13, 2012 by Soko Quote
paulina02 Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 Dobrze sobie radzą ale potrzebują czasu , wyrozumiałości i swojego człowieka .Ten pies jest tam już chyba trzy lata i nie ma nic ;( A może by miał szanse na odzyskanie wzroku bo tam go nikt nie leczy nawet go pewnie wet nie oglądał no bo jaki , ten nasz co nawet nie przyjechał dwa razy do konającego psa bo powiedział że sam zdechnie :-( Nie wiecie jak tam jest :shake: Quote
beataczl Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 [quote name='Soko']Ok, może jeszcze podaj kontakt do siebie a ja go tam umieszczę, żeby w razie wątpliwości ktoś mógł się z Tobą skontaktować? Możesz jakoś ocenić wiek psa? No i nie wiem czy pisać o tym, jakie schron ma podejście i że nie ma opcji, byś Ty go wyciągnęła.. wersja wstępna: https://www.facebook.com/events/422093171156843/ rozeslalam dzis zaproszenia a co u piesia -czy go Ktos odwiedza..? Quote
Soko Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Jest cisza na wątku, ja tylko odpowiadam za wydarzenie na fb - co dalej się dzieje, nie wiem. Quote
from_wonderland Posted August 30, 2012 Posted August 30, 2012 Paulina02 widziała psa, na jakieś info trzeba czekać aż ona odweidzi wątek ;) Quote
paulina02 Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Dowiedziałam się że Murzyna już nie ma podobno zdechł ...Młody pies umiera nikomu nie potrzebny , żegnaj piesku nie umiałam ci pomóc chociaż szukałam nie dałam rady :-(:-(:-( Quote
Soko Posted September 4, 2012 Posted September 4, 2012 Biedaku. Nawet przez chwilę nie było Ci dane cieszyć się życiem :( Quote
paulina02 Posted September 4, 2012 Author Posted September 4, 2012 Jest klatka , jest sznsa uratować dwa życia ale nie ma do nich miejsca http://www.dogomania.pl/forum/threads/217342-Wyrzucone-jak-%C5%9Bmieci-%C5%BCyj%C4%85-w-lesie Quote
Recommended Posts