Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

I tu się nie zgodzę myślałam jak dawałam Kaśke do hoteliku to że ktoś się znajdzie , bo pies z lasu i cudny i co nic .Jestem z tym sama i wziełam to na siebie nie moge znów tak postąpic bo ja mam masę swoich zwierząt pięć kotów z białaczką potzrebują dobrej opieki i musze myśleć też o nich ,To gorzka prawda ...

Posted

paulina02 napisał(a):
I tu się nie zgodzę myślałam jak dawałam Kaśke do hoteliku to że ktoś się znajdzie , bo pies z lasu i cudny i co nic .Jestem z tym sama i wziełam to na siebie nie moge znów tak postąpic bo ja mam masę swoich zwierząt pięć kotów z białaczką potzrebują dobrej opieki i musze myśleć też o nich ,To gorzka prawda ...

Nie sama, dzisiaj kończy sie bazarek dla Kasi mój, więc pewnie niedługo pieniądze będa na koncie. I na pewno pomoge także Murzynowi.

Posted

Bardzo żal mi Murzyna , nie wiem czy udało by się mu odzyskać wzrok jak tak to było by super .Ale dla niego wszystko było by lepsze od tamtego miejsca ...........Można oszaleć z tej bezsilności ;( dziękuje że jesteś ...

Posted (edited)

Ślepe psy doskonale sobie radzą.. tylko potrzeba im człowieka któremu zaufają.

Porozsyłałam trochę SPAMu na fb - może ktoś dołączy.

Edited by Soko
Posted

Dobrze sobie radzą ale potrzebują czasu , wyrozumiałości i swojego człowieka .Ten pies jest tam już chyba trzy lata i nie ma nic ;( A może by miał szanse na odzyskanie wzroku bo tam go nikt nie leczy nawet go pewnie wet nie oglądał no bo jaki , ten nasz co nawet nie przyjechał dwa razy do konającego psa bo powiedział że sam zdechnie :-( Nie wiecie jak tam jest :shake:

• 2 months later...
Posted

[quote name='Soko']Ok, może jeszcze podaj kontakt do siebie a ja go tam umieszczę, żeby w razie wątpliwości ktoś mógł się z Tobą skontaktować? Możesz jakoś ocenić wiek psa? No i nie wiem czy pisać o tym, jakie schron ma podejście i że nie ma opcji, byś Ty go wyciągnęła..

wersja wstępna: https://www.facebook.com/events/422093171156843/

rozeslalam dzis zaproszenia
a co u piesia -czy go Ktos odwiedza..?

Posted

Dowiedziałam się że Murzyna już nie ma podobno zdechł ...Młody pies umiera nikomu nie potrzebny , żegnaj piesku nie umiałam ci pomóc chociaż szukałam nie dałam rady :-(:-(:-(