Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted (edited)

:-(Murzyn w schronie sam ślepy nikomu nie potrzebny , pies w średnim wieku kiedyś kochał i był kochany teraz został sam .Dwa lata temu widział teraz jest niewidomy nie wiadomo co się stało wszyscy milczą .Pies bez szans na co kolwiek w rękach oprawcy , pomału znika .Zauważyłam światełko dla tego psa mógłby iść do hoteliku , zbadał b y go weterynarz tylko kto mu pomoże , kogo on obchodzi bliscy go porzucili czy obca osoba wyciągnie do niego pomocną dłoń .Pomóż mu daj mu szanse na lepsze życie niech jeszcze zobaczy świat , lepszy świat bo taki może mieć .Koszt hoteliku to 400zł z wyżywieniem .Sama nie dam rady ale razem możemy dać temu psu lepsze życie .:-( Murzyn nie żyje .

Edited by paulina02
Posted

Może ktoś je powiększy mnie do niego nie wpuszczą jestem tam nie mile widziana ...Jak Kaśka wyjdzie z hoteliku do domku domek już jest byłam osobiście sprawdziłam jest ok tylko musi jeszcze jechać do weta z oczkiem .To jak by się Kaśke z hoteliku odbierało Murzyn mógł by iść na jej miejsce tylko by musiał mieć troche deklaracji na hotelik bo tak klapa a tu czas ucieka bo Kaśka może wyjdzie w Niedziele zobaczymy....

Posted

Rozmawiałam, z szefową z hoteliku Kaśka była dziś u weta i musi mieć na oczko zabieg , z ciągli jej szwy co miała założone tu u mnie .I ja będe chciała ją wysterylizować bo nowy domek coś na weta tak nie bardzo .Tak wszystko super tylko co do weta ciężko się gada więc chciała bym jej wszystko zrobić ..

Posted

Soko napisał(a):
Jeśli się zgadzacie to ja mogę założyć mu wydarzenie.

Ok ale moze nie pisz że Strzelno żeby go gdzieś nie ulotnili , może napisz że przebywa koło Inowrocławia co.....

Posted (edited)

Ok, może jeszcze podaj kontakt do siebie a ja go tam umieszczę, żeby w razie wątpliwości ktoś mógł się z Tobą skontaktować? Możesz jakoś ocenić wiek psa? No i nie wiem czy pisać o tym, jakie schron ma podejście i że nie ma opcji, byś Ty go wyciągnęła..

wersja wstępna: https://www.facebook.com/events/422093171156843/

Edited by Soko
Posted

Witaj mój telefon 693231087
Murzyn może mieć z 5 lat zawsze był nadpobudliwy i nie przepadł za innymi psami .Nic dziwnego jak widać jest w takim małym kojcu , gdy bym miała do niego pewne miejsce pujde do burmistrza i go wyciągne z tamtąd .

Posted

Murzynku co u Ciebie :( ja nie mam zbyt wielu psich znajomych, ktoś musi się dołączyć do tego wydarzenia bo inaczej klapa :(

Posted

from_wonderland napisał(a):
Nie mając dla niego choćby hoteliku to i tak nie ma jak mu pomóc, trzeba czekać aż Kasia zwolni miejsce.

Tak ale do tego czasu by można mieć już kogoś kto pomoże bo tak nikt tam nie będzie dwa razy jezdźił bo to kawał drogi ...