Gosiapk Posted June 12, 2012 Author Posted June 12, 2012 auraa napisał(a):Tylko domu brak............... to się jeszcze zobaczy :siara: Quote
auraa Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 No.......................kiedy się zobaczy?:lol: Quote
magdyska25 Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 To i ja podczepię się do wątku. Zaciskam kciuki z całych sił!!! Quote
Igam Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Gosiapk napisał(a):Na jak długo starcza jedno opakowanie Karsivanu? Ile w nim jest tabletek? Myślę, że w schronisku nie robiono jej żadnych badań dodatkowych jak ekg. Jeśli wyciągniemy ją ze schroniska, to będziemy kombinować wizytę u kardiologa. Czy dr Niziołek specjalizuje się w kardiologii? Gdzie przyjmuje? Niziołek przyjmuje na Marysinie, jest dobry, ale drogi (pamiętam, że cena zwaliła mnie z nóg:roll: a i tak podobno mniej ciut wziął). Na następną wizytę umówiłam się już do Garncarzowej. Potwierdziła diagnozę Niziołka i utrzymała leki. W opakowaniu Karsivanu jest 60 tabletek, więc jeśli jest zalecenie, że pies ma brać 1 x dziennie, to wystarcza na 2 miesiące Quote
Gosiapk Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 auraa napisał(a):No.......................kiedy się zobaczy?:lol: a może w środę... kto to wie :siara: Quote
Gosiapk Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 magdyska25 napisał(a):To i ja podczepię się do wątku. Zaciskam kciuki z całych sił!!! To trzymać proszę, a nie pisać na klawiaturze :mad: ( ;) ) Igam napisał(a):Niziołek przyjmuje na Marysinie, jest dobry, ale drogi (pamiętam, że cena zwaliła mnie z nóg a i tak podobno mniej ciut wziął). Na następną wizytę umówiłam się już do Garncarzowej. Potwierdziła diagnozę Niziołka i utrzymała leki. W opakowaniu Karsivanu jest 60 tabletek, więc jeśli jest zalecenie, że pies ma brać 1 x dziennie, to wystarcza na 2 miesiące Dzięki za info. Ja też byłam u p.Garncarz swego czasu z psiutkiem swoim. Quote
paula_t Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Gosiapk napisał(a):a może w środę... kto to wie :siara: Gadaj co wiesz:mad: Quote
Gosiapk Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 paula_t napisał(a):Gadaj co wiesz:mad: Jaaa??? ja nic nie wiem, ja zarobiona jestem, ja tu tylko sprzątam. :cunao: Quote
Gosiapk Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 APSA napisał(a):Ja wiem... że zaczynamy siedzieć jak na szpilkach ;) No i proszę! Ciocia APSA ma pokłutą pupę! :crazyeye: Quote
paula_t Posted June 13, 2012 Posted June 13, 2012 Gosiapk napisał(a):Jaaa??? ja nic nie wiem, ja zarobiona jestem, ja tu tylko sprzątam. :cunao: Ojjj, bo się do Ciebie cioteczka wybiorę i inaczej porozmawiamy ;) Quote
Gosiapk Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 (edited) paula_t napisał(a):Ojjj, bo się do Ciebie cioteczka wybiorę i inaczej porozmawiamy ;) Straszysz mnie? Hę? to ja Ci lagą powymachuję nad głową :-x Nic nie powiem :cool3: Edited June 14, 2012 by Gosiapk Quote
Gosiapk Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 siekowa napisał(a):Mocno trzymam kciuki :) Suńka mówi: DZIĘKI!!! :) Quote
Gosiapk Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 Igam napisał(a):czekamy.... mocno kciukając ;) I tak trzymać! :) Quote
paula_t Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Gosiapk napisał(a):Straszysz mnie? Hę? to ja Ci lagą powymachuję nad głową :-x Nic nie powiem :cool3: To nie mów i tak dzięki mojej błyskotliwej inteligencji się domysliłam:eviltong: Quote
Gosiapk Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 paula_t napisał(a):To nie mów i tak dzięki mojej błyskotliwej inteligencji się domysliłam:eviltong: chwalipięta :eviltong: Quote
paula_t Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Gosiapk napisał(a):chwalipięta :eviltong: Znająca swoją wartość kobita:eviltong: Quote
Gosiapk Posted June 14, 2012 Author Posted June 14, 2012 paula_t napisał(a):Znająca swoją wartość kobita:eviltong: Brawo :klacz: Quote
Igam Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 Gosiu, długo będziesz nas tak trzymać w niepewności? ;) Quote
Gosiapk Posted June 15, 2012 Author Posted June 15, 2012 Igam napisał(a):Gosiu, długo będziesz nas tak trzymać w niepewności? ;) Nooooo... dlugo :diabloti: Quote
paula_t Posted June 15, 2012 Posted June 15, 2012 I tak jej nie przekonacie uparciucha jednego ;) Quote
Recommended Posts