Chefrenek Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Czy ten bf w ubranku z białym kołnierzykiem to Bajt? Quote
_beatka_ Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 tutaj jest bajtuś::loveu: tu moja ulubienica-migotynka:loveu: a to ja z siostrą i bajtkiem-ja to ta w okularach;) Quote
Wiola.od.Gacka Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Bąbelek mnie wzruszył normalnie czadowy psak ja uwielbiam te wiekowe psy mają w sobie tyle uroku Fajnie że wpadliście na zlocik Pozdrawiam Anka Quote
anutka Posted April 24, 2007 Author Posted April 24, 2007 Powinnam to zrobić od razu, ale jakoś nie mogła się zebrać. Na zlocie zebrałyśmy 300 zł. Pieniądze zostaną przekazane Lavinii na pokrycie kosztów transportu dwóch kolejnych Buldogów z adopcji. Zostało mi jeszcze 20 znaczków, które wystawiłam na Allegro. Cała zebrana suma zostanie przeznaczona na kolejne adopcje. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=189124877 Quote
lavinia Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 z pieniędzy od Anutki wydałam do tej pory 200 zł na wykupienie buldożki Tosi z pseudohodowli. Tosia jest teraz w DT u Paoli06. pozostałą kwotę ( 200 zł ) przeznaczę na leczenie Tosi lub wykupienie kolejnego bulwiątka . dzięki Anutko :loveu: Quote
Draczyn Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 lavinia napisał(a):z pieniędzy od Anutki wydałam do tej pory 200 zł na wykupienie buldożki Tosi z pseudohodowli. Tosia jest teraz w DT u Paoli06. pozostałą kwotę ( 200 zł ) przeznaczę na leczenie Tosi lub wykupienie kolejnego bulwiątka . dzięki Anutko :loveu:jest tutaj facet zainteresowany ta suczka, moze byś weszla z nim w kontakt. Podaje tutaj swoj telefon Quote
Draczyn Posted May 15, 2007 Posted May 15, 2007 A oto jego post tomek24ster napisał(a):Witam wszystkich którzy to czytają! Szukam buldożka który nie ma do kogo się przytulć ja moge mu zapewnić odpowiedni dom szczepienia, jedzenie itp. chciałbym młodego ale każdy jest kochany jestem z Poznania ale przecież moge dojechać pociągiem w każde miejsce w polsce więc raczej nie ma z tym nie ma problemu jak nie macie pieska może znacie kogoś kto ma albo chociaż dacie mi linki do takich ofert zależy mi na nim kontakt: tomek24ster@gmail.com a jak ktoś chce to moge dać telefon Quote
Recommended Posts