BoUnTy Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Myszka wczoraj zostala w domku ;) Zobaczymy czy jej wycie nie będzie uciążliwe, ale jestesmy dobrej myśli. Pani psiara, dla niej wszystko zrozumiałe, wizyta trwaa prawie 2h ;) Quote
aeriel Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 BoUnTy napisał(a):Myszka wczoraj zostala w domku ;) Zobaczymy czy jej wycie nie będzie uciążliwe, ale jestesmy dobrej myśli. Pani psiara, dla niej wszystko zrozumiałe, wizyta trwaa prawie 2h ;) No to bomba! :) Brawo dziewczyny! Z Waszą skutecznością w znajdowaniu domków może wzięłybyście na DT jeszcze jakieś bidulki z naszego schronu? :cool3: Quote
BoUnTy Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 aeriel napisał(a):No to bomba! :) Brawo dziewczyny! Z Waszą skutecznością w znajdowaniu domków może wzięłybyście na DT jeszcze jakieś bidulki z naszego schronu? :cool3: Napewno coś weźmiemy, jednak nie w chwili obecnej - Babcia Madzi zachorowala, i Madzia musi sie nią zając, no a ja mam jeszcze Torke do wyadoptowania - dzisiaj wizyta, może i ona trafi na dniach do domku, i jakis inny psiaczek, a i jeszcze 3 kociaki do adopcji, więc mam co robic ;> Alee mogę cos popilotowac na odległośc, co wymaga, a nie ma opiekuna do pilotowania ;) Quote
saphira18 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 powodzenia Mycha!:) ps. pisze tu bo masz skrzynkę zapchaną, wysłałaś może tą fakturę? Quote
choba Posted July 3, 2012 Author Posted July 3, 2012 Super - powodzenia Myszko! :) Zmieniam tytuł :) Quote
pralinka94 Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 jak dobrze, że Mysia już u siebie na stałe ;) Quote
BoUnTy Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 Saphiro dzisiaj FV pójdzie opcją poleconą do ciebie ;> Quote
maciaszek Posted July 3, 2012 Posted July 3, 2012 No to wspaniała wiadomość :). Powodzenia w nowym domu! Quote
Recommended Posts