Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 110
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myszka juz u nas, ale ona nie wygląda na 10 lat, na moje oko ma ok. 7, moze 8, ale napewno nie 10 i więcej, choc nie lubi zaglądania w zęby. Siwa może byc z genetyki.
Jofracy lub inny wolontariuszu, mam prośbę - zostawiłam w schronie rzeczy na bazarek i allegro, czy ktos to może wystawic, dałam dedykacje dla Soboz, bo tylko ją znam z imienia, ale powiedziałam pracownikowi, że jakikolwiek chetny wolontariusz mógłby to wystawic. jofracy nadal jestes chętna?

Posted

To wspaniale, że Myszka już w DT! :)

Ewes prowadzi bazarki z rzeczami, może na kolejnej edycji mogłaby wystawić rzeczy które zostawiłaś Bounty?

Posted

BoUnTy napisał(a):
Myszka juz u nas, ale ona nie wygląda na 10 lat, na moje oko ma ok. 7, moze 8, ale napewno nie 10 i więcej, choc nie lubi zaglądania w zęby. Siwa może byc z genetyki.
Jofracy lub inny wolontariuszu, mam prośbę - zostawiłam w schronie rzeczy na bazarek i allegro, czy ktos to może wystawic, dałam dedykacje dla Soboz, bo tylko ją znam z imienia, ale powiedziałam pracownikowi, że jakikolwiek chetny wolontariusz mógłby to wystawic. jofracy nadal jestes chętna?

Może dziewczyny jeżdżące do schroniska zaopiekuja sie tymi fantami, ja teraz w Kato bywam sporadycznie...

Posted

Niech ktos sie tym zaopiekuje, nie chce aby to gdzies zgineło w magazynie ;> Myszka baaardzo zywiołowa, chce ciągle się bawic, wyje niemozliwie, lakomczuch, zobaczymy co dalej...

Posted

1 karton - kartki swiąteczne, idealne na podłozenie na allegro cegiełkowe, żeby nikt sie ne czepiał za łamanie regulaminu, warto na nie wystawiać allegra cegiełkowe, bo naprawde schodzą '(mimo, że starego typu), a każde 5 zł. nawet - koszty przesyłki i allegro się opłaca, raz sie wystawi i póxniej tylko odnawia ;> Sprawdziłam - działa.
oraz 2 reklamówki, ja dokładnie nie pamiętam co tam jest, jakies figurki, bizuteria, gry komputerowe, ksiązki, takie pierdólki, jak nie zejda to zróbcie z tym co chcecie, może jakieś rodzinie biednej przekazać czy cos. Trzeba to bez wątpienia przejrzec i zdecydowac, choc na bazarkach schodza nie raz takie rzeczy, ze człowiek nawet by sie nie spodziewał...
do tego jedna malutka torba na ramie, także na bazarek z jakims wypełnieniem - pewnie gry...

Posted

cóż... nie wiem, czy mnie mama nie wyrzuci z tym z domu - jeszcze mam reklamówkę z ciuchami od aeriel, które nie zeszły i nie bardzo mam, co z tym zrobić... chyba że mogłybyśmy się jakoś podzielić?

Posted

Dzięki dziewczyny, no ja wlasnie sie wyprowadzam na małe miszkanko, a szkoda mi było powyrzucać, jak może jakis grosik spadnie, a tam nie byłoby szans na przetrzymanie tego...

Posted

Kiedyś będa, tylko powiedzmy sobie szczerze, ten maly potwór nie ma zamiaru nawet na chwile zatrzymac sie do zdjęcia ;) Mysle, ze jak się nacieszy wolnością pozaklatkowa to jej to przejdzie...
Myszka noc przespała wciskajac się pod kołderke, w nocy biegunka - norma, wyniki badan krwii nie do końca sa dobre - jest dość znaczne podwyższenie wyników watrobowych, napenwo będzie trzeba je powtórzyć za jakis czas po`unormowaniu diety. Narazie dostała wskazania dietetyczne, i zobaczymy. Teoretycznie wynik bez tragedi, ale nie w porzadku, i mozna to skorygować przy odpowiedniej diecie, a wiadomo - jak już sa podwyższone o ponad 60 jednostek to znaczy, że cos sie dzieje, i zaczyna i nie mozna u starego psa tego lekcewazyć i twierdzic, ze jest ok jak na psa w jej wieku, bo będzie tylko gorzej przy braku reakcji. Na pewno trzeba to kontrolowac.

Posted

Saphiro dostałyśmy ksero wyników i dlatego widze, ze n ie jest do końca ok i będzie trzeba to powtórzyc. Nie jest to tak jak mówie tragedia, ale już wskazuje na poczatek problemów watrobowych i nie mozna tego lekceważyć ;> Wartoby sie zastanowic nad wspomagaczem wątroby typu essentiale forte i do tego karma bosch special light o ile je suchą, jest to mozna powiedziec 'odpowiednik' RC hepatic ;>

Posted

BoUnTy napisał(a):
A tak przy okazji czy ktos ustalił kto się zaopiekuje tymi fantami bazarkowymi? ;)

niestety musiały jeszcze zostać w schronie... ale jutro na 100% się nimi z chobą podzielimy ;)