Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witam,
jestem na 1000% zdecydowana na danie mu zarówno domku jak i takiej dozy miłości i zajęcia na ile zasługuje. Niestety mieszkam na końcu świata (Jelenia Góra) i nie jestem zmotoryzowana. Nie mam jak go odebrać... :placz:
pomocyyyyy

Posted

[quote name='inca']Witam,
jestem na 1000% zdecydowana na danie mu zarówno domku jak i takiej dozy miłości i zajęcia na ile zasługuje. Niestety mieszkam na końcu świata (Jelenia Góra) i nie jestem zmotoryzowana. Nie mam jak go odebrać... :placz:
pomocyyyyy
Ciesze się bardzo,:multi: :multi: :multi:
i znowu mamy nowy problem ......odległości.:angryy: :angryy:
Mam nadzieję, że jestes osobą poważną (a tak wywnioskowałam z rozmowy telefonicznej) i będzie mu u Was dobrze, jeśli go weźmiesz .
Teraz powiedzcie jak można tu pomóc i załatwić im transport.
Kto jeździna trasie Warszawa - Jelenia Góra ?

Posted

Inca miała dziś zadzwonić i potwierdzić, czy da radę po niego przyjechać.
Ale nie wiem, czy dzwoniła.
Puchu - jeśli można spytać - z jakiej części Ursusa jesteś?

Posted

Ja się popytam wśród terrierkowiczów :cool3:
A naprawdę jeśli piesek wystawowy, to myślę, że maila do hodowli dużo dadzą! Oni przecież też mają starsze szczeniaki, a jak dobry hodowca... W ogóle co hodowca tego pieska na to? :roll: Wyczytałam, że wie o całej sytuacji. Zadeklarował pomoc?

Posted

no, ja też tak myślałam, a na wątek weszłam z czystej ciekawości - co to za piesek. Ale wiecie co, jak Inca go nie chce, to ja sie nim zaopiekuję, muszę tylko mocno popracować nad mężem, bo na razie tylko on jest przeciw. A z pomocą Ewy sądzę, że nie powinnam mieć problemu z jego pielęgnacją. Często jestem w Warszawie, więc będzie go mogła obejrzeć, coś doradzić.
Trzymajcie kciuki, żeby mi się udało mężusia przekonać.

Posted

Jakby się Ci nie udało z mężusiem :diabloti: Justa74, to ja mogę od piątku zacząć siostrę urabiać :evil_lol: Tylko, że ona chciała całkiem innego teriera, i do tego wystawowego więc nic nie obiecuję :roll:

Posted

Słuchajcie, to jest tak, że ja na psa zdecydowana jestem. Wystawiać go nie chciałam i nie zamierzałam, a że jestem samotną matką bez transportu i przykro mi bardzo :(((( ale niestety nie jestem w stanie pojechać po niego do Warszawy :(;(
Do Wrocławia z dzieckiem dojadę, do Warszawy niestety nie :(

Posted

inca napisał(a):
Słuchajcie, to jest tak, że ja na psa zdecydowana jestem. Wystawiać go nie chciałam i nie zamierzałam, a że jestem samotną matką bez transportu i przykro mi bardzo :(((( ale niestety nie jestem w stanie pojechać po niego do Warszawy :(;(
Do Wrocławia z dzieckiem dojadę, do Warszawy niestety nie :(

A do Katowic? Za 2 tygodnie jest wystawa w Katowicach i pewnie sporo wystawców pojedzie z Warszawy, może by ktoś wziął pieska?

Posted

Kurczę, a mogło być tak pięknie... :(
jakoś nie doczytałam, że ona chce poznać osobiście właściciela... :(
nie ma szans, żebym pojechała do Warszawy.

Posted

Wiecie co, z całym szacunkiem, ale mam wrażenie, że skoro już pojawił się ktoś kto mógł zawieźć psa do katowic i ktoś inny kto mógłby go stamtąd wziąć do Wrocławia, a ja napisałam, że z Wrocka możemy go odebrać, to nagle okazuje się, że właścicielka chce poznać osobiście nową osobę, itd.
W sumie to jakoś tak miałam przeczucie, że bez sensu jest odpisywać na ten post, sorry, ale jeśli któraś z Was go chciała wcześniej, to nie trzeba było zawracać głowy...nie mam pojęcia po co to wszystko robicie... :\