D0minika Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Justa74 napisał(a):Zdjęcia są na 4 stronie No ale to brat, a nie ten maluch konkretnie :evil_lol: Zapytam na terierkowie, może ktoś by chciał taką mordeczkę :cool3: Quote
Cheritka Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Nie mam zdjęcia tego szczeniaka z hodowczynią mam kontakt tylko telefoniczny, nie widziałyśmy się dawno, ale pies jest według wzorca i niczym sie nie róźni od wzorcowego psa. Tu macie zdjęcia jego matki i brata. http://free4web.pl/3/2,100348,257079,6324450,Thread.html;jsessionid=A5B0309546072B4C71A72C05621F2C6F Quote
inca Posted February 25, 2007 Posted February 25, 2007 Witam, jestem na 1000% zdecydowana na danie mu zarówno domku jak i takiej dozy miłości i zajęcia na ile zasługuje. Niestety mieszkam na końcu świata (Jelenia Góra) i nie jestem zmotoryzowana. Nie mam jak go odebrać... :placz: pomocyyyyy Quote
Cheritka Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 [quote name='inca']Witam, jestem na 1000% zdecydowana na danie mu zarówno domku jak i takiej dozy miłości i zajęcia na ile zasługuje. Niestety mieszkam na końcu świata (Jelenia Góra) i nie jestem zmotoryzowana. Nie mam jak go odebrać... :placz: pomocyyyyy Ciesze się bardzo,:multi: :multi: :multi: i znowu mamy nowy problem ......odległości.:angryy: :angryy: Mam nadzieję, że jestes osobą poważną (a tak wywnioskowałam z rozmowy telefonicznej) i będzie mu u Was dobrze, jeśli go weźmiesz . Teraz powiedzcie jak można tu pomóc i załatwić im transport. Kto jeździna trasie Warszawa - Jelenia Góra ? Quote
Cheritka Posted February 25, 2007 Author Posted February 25, 2007 Popytamy i pewnie jakiś transport się znajdzie ;)) Quote
D0minika Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Piesek jedzie w końcu do domu? :roll: Quote
D0minika Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 To może szukać dalej? Wiem, że piesek ma rodowód, ale czy jest wystawowy? Może by się do hodowców bedligntonów zwrócić? :roll: Quote
puchu Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 inca w końcu nie bierze tego psiaka? Kiedy pani ma iść do szpitala? Quote
Justa74 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Inca miała dziś zadzwonić i potwierdzić, czy da radę po niego przyjechać. Ale nie wiem, czy dzwoniła. Puchu - jeśli można spytać - z jakiej części Ursusa jesteś? Quote
Cheritka Posted February 27, 2007 Author Posted February 27, 2007 Wiecie co ja juz zwątpiłam,:-o reraz się cieszę, że nie mam suczek :roll: :roll: , tylko pieski . Quote
Justa74 Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Nie martw się Ewaa, piesek znajdzie wlaściciela Quote
D0minika Posted February 27, 2007 Posted February 27, 2007 Ja się popytam wśród terrierkowiczów :cool3: A naprawdę jeśli piesek wystawowy, to myślę, że maila do hodowli dużo dadzą! Oni przecież też mają starsze szczeniaki, a jak dobry hodowca... W ogóle co hodowca tego pieska na to? :roll: Wyczytałam, że wie o całej sytuacji. Zadeklarował pomoc? Quote
anhan1 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Z pewnością znajdzie się dobry domek dla psiaka. Prawdę mówiąc myślałam, ze będzie po niego spora kolejka.... Quote
Justa74 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 no, ja też tak myślałam, a na wątek weszłam z czystej ciekawości - co to za piesek. Ale wiecie co, jak Inca go nie chce, to ja sie nim zaopiekuję, muszę tylko mocno popracować nad mężem, bo na razie tylko on jest przeciw. A z pomocą Ewy sądzę, że nie powinnam mieć problemu z jego pielęgnacją. Często jestem w Warszawie, więc będzie go mogła obejrzeć, coś doradzić. Trzymajcie kciuki, żeby mi się udało mężusia przekonać. Quote
D0minika Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Jakby się Ci nie udało z mężusiem :diabloti: Justa74, to ja mogę od piątku zacząć siostrę urabiać :evil_lol: Tylko, że ona chciała całkiem innego teriera, i do tego wystawowego więc nic nie obiecuję :roll: Quote
inca Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 Słuchajcie, to jest tak, że ja na psa zdecydowana jestem. Wystawiać go nie chciałam i nie zamierzałam, a że jestem samotną matką bez transportu i przykro mi bardzo :(((( ale niestety nie jestem w stanie pojechać po niego do Warszawy :(;( Do Wrocławia z dzieckiem dojadę, do Warszawy niestety nie :( Quote
D0minika Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 inca napisał(a):Słuchajcie, to jest tak, że ja na psa zdecydowana jestem. Wystawiać go nie chciałam i nie zamierzałam, a że jestem samotną matką bez transportu i przykro mi bardzo :(((( ale niestety nie jestem w stanie pojechać po niego do Warszawy :(;( Do Wrocławia z dzieckiem dojadę, do Warszawy niestety nie :( A do Katowic? Za 2 tygodnie jest wystawa w Katowicach i pewnie sporo wystawców pojedzie z Warszawy, może by ktoś wziął pieska? Quote
anhan1 Posted February 28, 2007 Posted February 28, 2007 A ja będę na wystawie w Katowicach ( 99.9 %) I mogę go potem do Wrocławia dostarczyć.... Quote
Justa74 Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Ale ta Pani zastrzegła, że chce osobiście poznać przyszłego właściciela, Quote
inca Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Kurczę, a mogło być tak pięknie... :( jakoś nie doczytałam, że ona chce poznać osobiście właściciela... :( nie ma szans, żebym pojechała do Warszawy. Quote
D0minika Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Piesek jest już na tymczasie z tego co wiem. :roll: Quote
inca Posted March 1, 2007 Posted March 1, 2007 Wiecie co, z całym szacunkiem, ale mam wrażenie, że skoro już pojawił się ktoś kto mógł zawieźć psa do katowic i ktoś inny kto mógłby go stamtąd wziąć do Wrocławia, a ja napisałam, że z Wrocka możemy go odebrać, to nagle okazuje się, że właścicielka chce poznać osobiście nową osobę, itd. W sumie to jakoś tak miałam przeczucie, że bez sensu jest odpisywać na ten post, sorry, ale jeśli któraś z Was go chciała wcześniej, to nie trzeba było zawracać głowy...nie mam pojęcia po co to wszystko robicie... :\ Quote
Recommended Posts