Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam (nie ja, ale ja mam wszystkie informacje) do oddania psa rasy bedlington terier tu jest zdjecie http://www.free4web.pl/3/?100348 w ogłoszeniach, jeśli nie zostanie oddany , to niestety musimy się liczyć nawet z uspieniem, bo właścicielka idzie do szpitala na dlugo i nie moze się nim zająć.
Pies (oczywiście z rodowodm) ma pół roku i jest piękny wystawowy. [SIZE=2]Mam nadzieję, że pomożecie mu znaleść dobrych nowych opiekunów.

• Replies 101
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

otwiera sie portal - wszystko o pudlach . Gdzie szukac zdjęcia...? tzn które to zdjęcie?

Sorry nienormalna jakaś ta kobieta? uspic psie prawie dziecko ot tak sobie...? horror:angryy:

Posted

Ewaa ja zyję juz bardzo długo i znam różne sytuacje - sama tez w takich bywałam - nie bede pisac melodramatów na publicznym forum ale do głowy mi nie przyszło żeby uspić moje zwierzęta. Naprawde tego nie da się wytłumaczyc.:angryy: Wybacz ale ja tego nie zrozumiem

Posted

Na stronie jest informacja o sprzedaży wiec jak to jest?
Skoro podałaś link do strony to rozumiem że można wstawic zdjęcie?

Jeżeli chcesz(ta pani chce )go oddać to umieść jeszcze informacie w grupie terrierów

Posted

Ewaa, napisz co dalej z pieskiem, bo trochę mnie martwi ten brak odzewu na Dogo, czyżby nikt nie chciał rodowodowego pieska? :shake: :shake: :shake:
A jeśli nie znalazł jeszcze nowego właściciela, to może napisz coś o charakterze i zachowaniu pieska tej rasy. Ja zupełnie ich nie znam, ale jeśli to pilna sprawa, to mogłabym się nim zaopiekować choć na jakiś czas, bo szkoda by było :-(

Posted

Właśnie rozmawiałam z tą Panią, piesek jest do oddania, ale dla osoby zdecydowanej na przygarnięcie i opiekowanie się nim - codzienne czesanie, strzyżenie itp. Był już raz oddany i po dwóch tygodniach wrócił, bo te osoby nie potrafily się nim zająć. Zresztą jak ktos zna tą rsę, to wie, o czym piszę

Posted

Jak komuś zależy to po psa pojedzie
Tak byłoby najlepiej
Ten psiak powinien trafić do miłośnika właśnie tej rasy
Wymagają specyficznej pielęgnacji
To rzadkie psiaki i powinny być pokazywane na wystawach
A sama rasa powinna być propagowana

Ten psiak z rodowodem powiniem trafić do kogoś, kto będzie o niego odpowiednio dbał i wystawiał.