Agataw Posted June 3, 2012 Posted June 3, 2012 (edited) Kilkuletnia bassetka Biga szuka nowego domku. Biga bardzo potrzebuje towarzystwa ludzi i psów, dotychczas zostawiana była sama sobie. Nie załatwia się w domu, jest przyjazna każdemu, uwielbia spacery. Suczka w 2009 roku została wyadoptowana do domu, który dla niej nie okazał się dobry. Teraz wróciła do nas w tej samej obroży, smutna, bez kontaktu. Po paru chwilach w domku tymczasowym Biga się otworzyła, lgnie do ludzi, bawi się z psami. Jest czarująca. Szukamy dla Bigi domu, najlepiej z ogrodem, z ludźmi, którzy znajdą dla niej czas. Mogą tam mieszkać również inne psy ( na koty do tej pory nie sprawdzona). Wszystkich zainteresowanych prosimy o kontakt : 503355048 – Agata 667009141 - Gocha 505112519 – Magda Edited June 4, 2012 by Agataw Quote
Rubi18 Posted June 4, 2012 Posted June 4, 2012 Zrobiłam Cudnej ogłoszenie na morusku. Choc sama bym sie o nia starała gdybym mogła ale niestety 4 psy narazie starcza:) Quote
Agataw Posted June 13, 2012 Author Posted June 13, 2012 Domku! Gdzie jesteś, tutaj ogromne serce na ciebie czeka! Quote
lucySxy Posted June 14, 2012 Posted June 14, 2012 Dodam ze Biga jest wysterylizowana! to wazna informacja , jezeli mozecie dziewczyny to dodajcie je do ogloszen. bardzo tez dziekuje wam za pomoc. Quote
lucySxy Posted June 18, 2012 Posted June 18, 2012 Biga caly czas szuka domku!! Zagladajcie do suni, to jest bardzo grzeczna i mila bassetka! Quote
lucySxy Posted June 19, 2012 Posted June 19, 2012 Zrobilam bazarek dla BIGI. Prosze o rozsylanie watku! http://www.dogomania.pl/forum/threads/228498-Porcelanowe-serwisy-do-kawy!-Dla-bassetki-BIGI-ktora-wrocila-z-adopcji!!?p=19265947#post19265947 Quote
lucySxy Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Prawdziwy zastoj..:shake: Nadal szukamy domku dla Biguni.. Quote
GrubbaRybba Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Przepraszam za offa, ale na Saskiej Kępie zginęła sunia, którą kilka tygodni wyadoptowaliśmy. Miejcie oczy szeroko otwarte: http://www.dogomania.pl/forum/threads/229481-Zagin%C4%99%C5%82a-ma%C5%82a-bia%C5%82o-ruda-suczka-saska-k%C4%99pa Quote
luka1 Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Czy są jakieś specjalne wymagania jeśli chodzi o dom dla Bigi? Pytam bo znam ludzi, którzy kiedyś mi mówili o bassecie - o chęci posiadania. Dom sprawdzony, ludzie psioluby, tylko jest tam już bernardyn- przygarnięty z pola. Quote
lucySxy Posted July 17, 2012 Posted July 17, 2012 Pies moze byc przeszkoda , bo BIga roznie uklada swoje relacje z innymi psami.. z bassetem zyla swietnie, bez klotni w poprzednim domu , ale jak basset odszedl za TM i pojawil sie mlody owczarek , to Biga reagowala na niego straszna agresja, -gryzla go , przeganiala , nie tolerowala jego obecnosci , psy musialy zostac rozdzielone. Z kolei teraz, w DT jest idealny spokoj z psami. sa tam 2 bassety i jeden kundelek. Quote
lucySxy Posted July 18, 2012 Posted July 18, 2012 Zrobilam nowe ogloszenia dla suni.. caly czas szukamy dobrego domku..... Quote
lucySxy Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Biedna Biga zasiedziala sie w domku tymczasowym...nie ma na razie zadnych widokow na domek..ostatnio miala propozycje do kojca na stale! Nie moge tez napisac .,ze przejada bazarki , bo nic nie zarobil bazarek wystawiony na nia!:shake: Nie wiem cioteczki ,co bedzie z nasza piekna Bigunia! Znowu zrobie jakis bazarek , moze ktos zajrzy.... Quote
luka1 Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 oj piękna psina , czy czas dla bassetów minął? Quote
lucySxy Posted August 2, 2012 Posted August 2, 2012 Nie wiem , naprawde... nowy bazarek dla BIgi http://www.dogomania.pl/forum/threads/230199-Filizanki-kubek-porcelana-dla-bassetki-BIGI! . Quote
luka1 Posted August 3, 2012 Posted August 3, 2012 no Bigi biegniemy zapytać świat gdzie jest twoje miejsce. Quote
lucySxy Posted August 5, 2012 Posted August 5, 2012 Biga czeka na swoj domek! Piekna dziewczynka i juz sprawdzona w kilku domnkach:lol: Quote
luka1 Posted August 6, 2012 Posted August 6, 2012 Zawsze miałam sentyment do tej rasy. Raz nawet był z nami basset, który był naszym członkiem rodziny przez siedemnaście lat. Oj, co to był za pies. Co prawda tylko mamę miał rasową (papierową), a tatusia "od sąsiada: - owczarka niemieckiego, ale charakter odziedziczył po mamusi. Do dziś wspominam ile nerw mnie kosztowało przełamywanie jego uporu, ale wspominam go jak najukochańszego psa. Nie zwykle mądrego i oddanego rodzinie. Mój syn traktował go jak brata, a on czuł się za niego odpowiedzialny i bardzo pilnował by synowi nic się nie stało. Bronił go przed chłopakami i przed niebezpiecznymi sytuacjami. Gdy syn wychodził sam - zawsze miał przy sobie Pajdę, a ja byłam pewna, że jest pod dobrą opieką. Quote
Recommended Posts