Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 149
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Według relacji Moniki (której padł komputer) Krówka zasługuje na najlepszy dom! Jest ludziolubna,spokojna (poddańcza wręcz ) ,czyściocha,nie niszczy w domu ,nie gania kotów ,a poza tym śliczna i waży zaledwie ok.8 kg...

Trzeba zaarzucić Internet Krówką Frotką ,a może zrobić jej wydarzenie na FB...? Co myślicie...?

Posted

[quote name='jostel5']Krówka zasługuje na najlepszy dom! Jest ludziolubna,spokojna (poddańcza wręcz ) ,czyściocha,nie niszczy w domu ,nie gania kotów ,a poza tym śliczna i waży zaledwie ok.8 kg...

[/QUOTE]
Normalnie mniód;), mniód na moje serce:p. Wiedziałam:loveu:

Posted (edited)

Też podnoszę! Pora,żeby panna poszła już do ds....Przywiązuje się do swoich tymczasowych Pańciostwa....

Edit.Trzymajcie kciuki!

Edited by jostel5
Posted

[quote name='jostel5']Niestety dla pani ,która obudziła we mnie nadzieję,Krówka jest "za stara"....:shake::cool3:[/QUOTE]

Odwrotnie byłoby dramatem... :( Pani musi uważać, żeby za młodego psa nie znaleźć...:diabloti:

Posted

jostel5 napisał(a):
Odzewu nie ma...:( Za to dziewczynka ze zdjęcia jest we Frotce zakochana po uszy!:) Według niej "to najpiękniejszy pies"!:)

Zatem niech Dziewczynka wierci dziury w brzuchach rodzicom! :)