beka Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 MOże ten dom gdzie piesek by był stróżem tez można wykorzystac dla psa ktory nie ma perspektyw.. Quote
Tola Posted July 12, 2012 Author Posted July 12, 2012 (edited) [quote name='beka']MOże ten dom gdzie piesek by był stróżem tez można wykorzystac dla psa ktory nie ma perspektyw.. O tym samym pomyslałam, pisząc o sprawdzeniu. Tylko ludzie chcą onka, bo stracili swojego. Byłysmy u Carmen; trochę pospacerowałyśmy. Sierśc ma w fatalnym stanie, więc przy następnej wizycie będzie szczotkowanie. Rana po stsrelce tez nie wyglada ładnie; zadra dzwoniła do weta, prztyjechał do schronu i zajmie się problemem. [quote name='Havanka']Zobaczymy czy coś dobrego wyniknie z tych telefonów. Czy ten dom w Sosnowcu ktoś będzie już sprawdzał? Tolu, zobacz przy okazji wizyty w schronie, jak miewa sie Arabella. Na razie nie sprawdzamy zadnego, bo myslę, ze jedna i druga rodzina interesuje się nie tylko Carmen; proszono o nowe zdjecia więc pojechałysmy. Kraków ma dzwonic dzisiaj wieczorem, Sosnowiec jutro... Carmen dzisiaj Edited July 12, 2012 by Tola Quote
bela51 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Taka sliczna sunieczka z niej... Jesli macie do sprawdzenia dom w Sosnowcu, to jest nas tutaj kilka. Quote
Havanka Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Camen, ślicznoto, może tym razem szczęście się do ciebie uśmiechnie... Quote
wolf122 Posted July 12, 2012 Posted July 12, 2012 Fajne zdjęcia,przekleję na fb :loveu:A co do stróżowania może ten pies byłby akuratny ?;)http://www.dogomania.pl/forum/threads/215667-Piękny-ogromny-Aramis-Zbieramy-na-hotel-i-poradę-specjalisty-Błagamy-o-pomoc. Duży ,charakterny:cool3:No prawdziwy facet;) Quote
zadra Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 [quote name='wolf122']Fajne zdjęcia,przekleję na fb :loveu:A co do stróżowania może ten pies byłby akuratny ?;)http://www.dogomania.pl/forum/threads/215667-Piękny-ogromny-Aramis-Zbieramy-na-hotel-i-poradę-specjalisty-Błagamy-o-pomoc. Duży ,charakterny:cool3:No prawdziwy facet;) Carmen wyłacznie do stróżowania się nie nadaje.Ona uwielbia ludzi!!!Powinna stale przebywać z rodzinką. Quote
wolf122 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Zadra ja miałem na myśli Aramisa z linku,który wkleiłem;) Carmen ma wydarzenie na fb,które zrobiłem i wiem od Was,że sunia jest raczej rodzinna i przytulaśna choć każdy pies może być taki.To tylko kwestia tego,by ludzie nie "zryli" psu psychiki.A Aramis z linku jest raczej psiakiem z charakterem i może by się nadawał do stróżowania ,choć tu też jest potrzeba opinia osoby,która go zna a nie moja,bo ja znam go tylko wirtualnie. Quote
Tola Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 (edited) Pan z Krakowa nie odezwał się, czekam na tel z Sosnowwca - pani przysłalam mail, ze carmen bardzo im sie popdoba i ze dzisiaj odezwie się. Miałam tez tel z miejscowości Jaworzno - Ciężkowice; rodzina starciłą onkę 6 mies. temu, opłakiwali ją dosyc długo - teraz szukają juz dorosłej - podobnej. Mają do zaoferownai warunki takie, w jakich zyła ich poprzednai suczka - buda w kojcu na noc, w dzien swobodny dostęp na spory teren wokół domu. Panu bardzo zalezy na Carmen - prosił o szybką wizytę. Szukamy więc kogoś z tej miejscowosci lub z Katowic (30 km)!!! Edited July 13, 2012 by Tola Quote
bela51 Posted July 13, 2012 Posted July 13, 2012 Poproscie Martika@Aischa, jest z Sosnowca, to nawet blizej do Jaworzna niz z Katowic. Choc nie wiem gdzie sa Ciężkowice. Ja mogłabym pojechac dopiero w przyszłym tygodniu. Quote
Tola Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 (edited) [quote name='bela51']Poproscie Martika@Aischa, jest z Sosnowca, to nawet blizej do Jaworzna niz z Katowic. Choc nie wiem gdzie sa Ciężkowice. Ja mogłabym pojechac dopiero w przyszłym tygodniu. Dzięki:)m Juz piszę do niej i do osób z katowic. Jak nie wyjdzie - będe prosiła Ciebie w przyszłym tyg :cool3:[quote name='beka']A jak do dzieci? byłyscie z testerem ;)? Byłysmy z zadry córką;) Ale Carmen na wstepie chciała się przywitac no i mała trochę przestraszyła się tak duzego psa; wyszło tylko takie zdjęcie;) Potem sunia cały czas machała ogonem w jej kierunku;) Edited July 13, 2012 by Tola Quote
Tola Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 [quote name='bela51']Nie zal Wam wydac Carmen do budy ?:roll:[/QUOTE] Wolałabym taki dom, jaki dostała Tosca... Ale myslę, ze dom warto sprawdzic - byc moze przyda się dla bardzo potrzebującego psa... A ja czekam na kontakt do rodziny z Sosnowca (pani dzwoniła, wysle adres po 19) - z nim wiążę najwięcej nadziei. Quote
Tola Posted July 13, 2012 Author Posted July 13, 2012 (edited) Napisalam pv do Martika@Aischa z zapytaniem, czy bedzie mogła sprawdzic dom w Sosnowcu i ewentualnie ten w Jaworznie. Chcialabym wiedziec, co to za ludzie, bo to jest najważniejsze. Mam dane rodziny z Sosnowca. Martika@Aischa moze sprawdzic dom, ale dopiero za tydzien, bo wyjezdza. Moze bela51 podjedzie wczesniej, zaraz zapytam. Edited July 13, 2012 by Tola Quote
Tola Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 Mam problem, bo nie mam nikogo do wizyty w Sosnowcu, nie mówiąc juz o Jaworznie:roll: Zaraz jeszcze napiszę do iwonamaj... Quote
Havanka Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [quote name='Tola']Mam problem, bo nie mam nikogo do wizyty w Sosnowcu, nie mówiąc juz o Jaworznie:roll: Zaraz jeszcze napiszę do iwonamaj...[/QUOTE] Tolu, pytałaś Bjutę? Quote
Tola Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 [quote name='Havanka']Tolu, pytałaś Bjutę?[/QUOTE] Ona jest z Katowic, a to 30 km do Jaworzna... Quote
AtaO Posted July 14, 2012 Posted July 14, 2012 [quote name='Tola']Mam problem, bo nie mam nikogo do wizyty w Sosnowcu, nie mówiąc juz o Jaworznie:roll: Zaraz jeszcze napiszę do iwonamaj...[/QUOTE] Z Jaworzna jest jeszcze: bora1 i Justyna Lipicka. Spróbujcie się skontaktować....może pomogą. Quote
Tola Posted July 14, 2012 Author Posted July 14, 2012 [quote name='AtaO']Z Jaworzna jest jeszcze: bora1 i Justyna Lipicka. Spróbujcie się skontaktować....może pomogą.[/QUOTE] Dzięki! Juz piszę. Quote
bela51 Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Ja moge zrobic wizyte w Sosnowcu. Pisalam juz do Toli z prosba o namiary. Nie było mnie wczoraj na dogo i nie moglysmy sie porozumiec w tej sprawie. Quote
Tola Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 [quote name='bela51']Ja moge zrobic wizyte w Sosnowcu. Pisalam juz do Toli z prosba o namiary. Nie było mnie wczoraj na dogo i nie moglysmy sie porozumiec w tej sprawie.[/QUOTE] Bardzo dziękuję:) Już wysyłam namiary Quote
bora1 Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 bela51 pisze ze moze zrobic wizyte w Sosnowcu a nie Jaworznie :roll: ja moge zrobic w Jaworznie, no nie wiem jak chcecie Quote
bela51 Posted July 15, 2012 Posted July 15, 2012 Skoro mieszkasz w Jaworznie, to zrób wizyte, mysle, ze dziewczynom nie zalezy, abym ja tam jechała. Podałam swoja kandydature tylko awaryjnie, gdyby nikt inny nie znalazł sie. W Sosnowcu na razie telefon milczy, ale bede dzwonic do skutku. Quote
Tola Posted July 15, 2012 Author Posted July 15, 2012 To mnie wszystko pomyliło się;) Juz odpisałam w sprawie wizyty w Jaworznie;) Ja również dzwoniłam do p. do Sosnowca i nie odpowiada. Zalezy mi, aby podczas wizyty byli wszyscy dorosli z rodziny. Quote
Recommended Posts