Tola Posted June 26, 2012 Author Posted June 26, 2012 Havanka napisał(a):Pani zainteresowana Carmen, pewnie już nie oddzwoniła... Niestety nikt nie dzwonił beka napisał(a):Tylko opis przelewu pomyliłam wpisałąm "ogłoszenia Carmen" CatAngel będzie wiedziała o co chodzi;) Quote
handzia Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Havanka napisał(a):Ech, suniu, za wcześnie się cieszyłam... Ale jest jeszcze pan z Leżajska, może tutaj się uda? Quote
Havanka Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 handzia napisał(a):Ale jest jeszcze pan z Leżajska, może tutaj się uda? Tak, tylko ten dom mi coś nie pasuje... Quote
handzia Posted June 27, 2012 Posted June 27, 2012 Ach, nie wiedziałam, że coś tam nie gra, trzeba to sprawdzić... Quote
karolciasz28 Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Tolu czy Pani Anna się z Tobą kontaktowała? Bo twierdzi, że jest już umówiona... ( tylko nie wiem na co) ;) Quote
Tola Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 (edited) karolciasz28 napisał(a):Tolu czy Pani Anna się z Tobą kontaktowała? Bo twierdzi, że jest już umówiona... ( tylko nie wiem na co) ;) Tak - romawiałysmy wczoraj i jestemy umówione na wizytę (prawdopodobnie w niedzielę). Wczoraj nie mogłam wejść na dogo, a dzisiaj dopiero wróciłam z rady. Z wstępnej rozmowy wynika, ze warunki w obu domach podobne ( tzn u p. Ani i pod Rzeszowem), ale wszystko zobaczymy na miejscu. karolciasz28 napisał(a):Baster i Lusi jest z Leżajska. Napiszę zaraz prośbe o wizytę; jak się nie uda to dom sprawdzi zadra na początku lipca. Pan czeka. Edited June 28, 2012 by Tola Quote
baster i lusi Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 a konkretnie skąd jest ten domek z okolic Leżajska? Quote
Tola Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 baster i lusi napisał(a):a konkretnie skąd jest ten domek z okolic Leżajska? Juz wysyłam sms:) Quote
handzia Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Skoro są dwa domki do wyboru, to mam nadzieję, że któryś będzie dobry :) Quote
baster i lusi Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 handzia napisał(a):Skoro są dwa domki do wyboru, to mam nadzieję, że któryś będzie dobry :) oby tak było.Ode mnie to rzut beretem ale ja nigdy nie robiłam przed adopcyjnej i trochę się boję czy podołam. Quote
Tola Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 baster i lusi napisał(a):oby tak było.Ode mnie to rzut beretem ale ja nigdy nie robiłam przed adopcyjnej i trochę się boję czy podołam. A nie masz w poblizu nikogo z dogomanii? Razem zawsze rażniej... Quote
handzia Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 baster i lusi napisał(a):oby tak było.Ode mnie to rzut beretem ale ja nigdy nie robiłam przed adopcyjnej i trochę się boję czy podołam. Podołasz, podołasz. To się od razu wyczuwa, czy ludzie są fajni, intuicja zazwyczaj nas nie zawodzi :) Musi być w końcu ten pierwszy raz :) Powodzenia, zobaczysz jakie to fajne :) Quote
baster i lusi Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 napisałam do Becia66 z Rzeszowa pw z prośba czy nie zrobiła by tej wizyty bo Ona ma tyle samo km co ja.Ja pokryję koszty paliwa byle by tylko znalazła czas.Poczekam na jej odpowiedz i jeśli nie bedzie mogła to wtedy poproszę o wskazówki i podjadę. Quote
handzia Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 Najlepiej jedźcie razem :) Jeśli to możliwe, oczywiście :) Baster, piękny masz podpis :) Quote
Tola Posted June 28, 2012 Author Posted June 28, 2012 handzia napisał(a):Najlepiej jedźcie razem :) Jeśli to możliwe, oczywiście :) Baster, piękny masz podpis :) Myslę podobnie:) Quote
baster i lusi Posted June 28, 2012 Posted June 28, 2012 no właśnie zobaczyłabym jak ma wyglądać taka wizyta.Czekam na odpowiedz Beci. Quote
Tola Posted June 29, 2012 Author Posted June 29, 2012 baster i lusi napisał(a):no właśnie zobaczyłabym jak ma wyglądać taka wizyta.Czekam na odpowiedz Beci. To ja tez czekam:) Intuicja Wam na pewno podpowie, jacy to ludzie. A na miejscu zobaczycie warunki, w jakich sunia mialaby przebywać i czy nie ma zagrozenia, ze będzie nocnym stróżem uwiązanym w ciągu dnia... Quote
karolciasz28 Posted June 29, 2012 Posted June 29, 2012 Becie do wizyty polecam z całego serca. :lol: Mam nadzieję, że to wszystko się jakoś zgra i Carmen "wyląduje" w którymś z domów. :) Quote
Recommended Posts