Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Na razie transportu nie mamy:roll:
Mamy znajomego, który jezdzi na tej trasie, ale akurat teraz ma dłuższą przerwę.
Jutro zadra będzie jeszcze widziała się ze znajomym, mzoe z tej strony przyjdzie pomoc.
Myslę, ze okazji jednaknie znajdziemy i trzeba bedzie organozwoac płatny transport...
Rana suni wygojona, zadra była dzsiiaj w schronie!

Posted

[quote name='bela51']Trzymam kciuki, aby transport sie znalazł . Jak najszybciej i jak najtaniej.

Nie robicie jakiegos bazarku na ten cel ? jesli nie, to moze warto zrobic ?[/QUOTE]

Dobry pomysł, tylko na razie nie mam fantów, a w kolejce na bazarek czeka jeszcze nasza szkieletorka szczeniak .
Mysle, ze jutro bedziemy juz cos wiedziec wiecej i pomyslimy;)

Posted

Tola napisał(a):
Mamy transport płatny - Carmen jedzie w poniedziałek ok 12

Trzymam kciuki za szczęsliwa podróz.
Tolu napisz potem ile Was będzie kosztowac, sklece moze jakis maly bazarek. Na inna pomoc mnie nie stac.

Posted

bela51 napisał(a):
Trzymam kciuki za szczęsliwa podróz.
Tolu napisz potem ile Was będzie kosztowac, sklece moze jakis maly bazarek. Na inna pomoc mnie nie stac.

Bardzo dziękuję:)
Podróz będzie kosztowac ok 400 zł (paliwo + dowóz), dokładniej napiszę juz we wtorek jak Carmen będzie na miejscu.
Jakby ktos chciał cos dorzucic to z góry dziękujemy - liczy się każda wpłata.[FONT=Times New Roman]
[/FONT]
[FONT=Times New Roman]
ZAMOJSKA FUNDACJA DLA ZWIERZĄT I ŚRODOWISKA ZEA[/FONT][FONT=Times New Roman]
22 – 400 Zamość[/FONT]

[FONT=Times New Roman]Kilińskiego 5[/FONT]
[FONT=Times New Roman]Konto: 97 2030 0045 1110 0000 0200 1700
[/FONT][FONT=Times New Roman]BGŻ S.A. O/Zamość[/FONT]
[FONT=Times New Roman]KRS: 0000380616 [/FONT]

Posted

Na evencie Carmen poprosiłem o pomoc.Szkoda,że wcześniej nikt nie wspomniał o potrzebie dofinansowania.Ja skaczę z wątku na wątek i nie zawsze wszystkie rzeczy wyłapuję z treści nieraz skąpych postów:oops:Może ktoś kapnie z fb parę grosików.Ja mam na koncie minus,czekam na przelew za chorobowe,także naprawdę do bani.

Posted

wolf122 napisał(a):
Na evencie Carmen poprosiłem o pomoc.Szkoda,że wcześniej nikt nie wspomniał o potrzebie dofinansowania.Ja skaczę z wątku na wątek i nie zawsze wszystkie rzeczy wyłapuję z treści nieraz skąpych postów:oops:Może ktoś kapnie z fb parę grosików.Ja mam na koncie minus,czekam na przelew za chorobowe,także naprawdę do bani.

Dzięki:)
Moze z Fb ktoś faktycznie wplaci.
Trzymajcie jutro kciuki za podróż :)

Posted

Trzymam kciuki za podróż i odpowiedzialną adopcję a z fb p.Paulina wpłaci jutro "grosik",może ktoś jeszcze też.Ja na razie nawet głupich paru groszy nie mogę wpłacić....

Posted

wolf122 napisał(a):
Trzymam kciuki za podróż i odpowiedzialną adopcję a z fb p.Paulina wpłaci jutro "grosik",może ktoś jeszcze też.Ja na razie nawet głupich paru groszy nie mogę wpłacić....

Jak tylko cos wpłynie - dam znac:)
Nie przejmuj się, nie zawsze możemy pomóc tak, jakbyśmy chcieli.
Wszyscy na wątku w jakiś sposób pomogli Carmen - również obecnością i trzymaniem kciuków:)

Posted (edited)

Z samego rana byłam w schronisku wyczesać i wykąpać Carmen.Tak wyglądała potem.

Uploaded with ImageShack.us

Uploaded with ImageSha

Uploaded with ImageShack.us

Zdjęcia nie są zbyt dobre,poniewaz robiłam je komórką,ale wrzucimy jeszcze ładniejsze.Tola "cykała" przed samym odjazdem Carmen do DS.

Edited by zadra
Posted

Carmen zapewne była zdziwiona, kiedy wczesnym rankiem, została zaproszona do kąpieli:evil_lol:. Ładnie prezentuje się ! Ciekawe, czy już dojechała na miejsce?
Tolu czekamy na pożegnalne zdjecia !

Posted

Carmen pojechała!
W nowym domu powinna być ok 18. jak tylko dojedzie - dam znać.
Tutaj sunia tuz przed odjazdem - wyczesna i wymyta przez zadrę:)
Szczęścia i miłosci piękna w nowym domu!

Posted

Kochana Dziewczynka :loveu:Zaglądałem do południa ale Dogomania nie działała:roll:Zaraz wstawię zdjęcia na FB na jej wątku;)
No i oczywiście czekam na najlepsze wieści.Super Carmen wygląda i oby miała super życie(w końcu):loveu:

Posted

Carmen dojechała ok 19:)
Dzwonił pan Michał, ze wszystko dobrze.
Carmen jest zmęczona, trochę zdezorientowana, bo tyle się dzisiaj działo.
Pan ma dzwonic za parę dni, jak suczka zaklimatyzuje się.
Kierowcę czeka długa droga powrotna, trzymajmy kciuki..

Posted

Super:loveu:bardzo się ciesze,że podróż bezpiecznie zakończona.Czekam na dobre wieści z aklimatyzacji Carmen a kierowcy życzę szczęśliwej drogi powrotnej.