beka Posted June 20, 2012 Posted June 20, 2012 A mnie sie nie podoba :(. Nie lubie różnicowania na psy domowe i podwórkowe. Joreczek na podusi a owczarek w budzie :(. Kojec dla takiej wspaniałej suni :( A jaki bedzie nie wiadomo bo go nie ma.. Quote
Tola Posted June 20, 2012 Author Posted June 20, 2012 (edited) beka napisał(a):A mnie sie nie podoba :(. Nie lubie różnicowania na psy domowe i podwórkowe. Joreczek na podusi a owczarek w budzie :(. Kojec dla takiej wspaniałej suni :( A jaki bedzie nie wiadomo bo go nie ma.. Ja tez mam mieszane uczucia, zwłaszcza brak kojca i ewentualnie ten budynek gospodarczy. Dlatego pytałam o opinie Warto byłoby zobaczyc jak to wygląda na miejscu, bo moze to wciąz plac budowy... Edited June 21, 2012 by Tola Quote
Tola Posted June 22, 2012 Author Posted June 22, 2012 Dzisiaj ponownie dzwonił pan zaintereswoany adopcją Carmen, podal mi adres do wizyty. Trochę z nim porozmawiałam, podpytałam o te przyszłe warunki dla suni. Kojca jednak nie będzie, bo nie chciałby, aby sunia była zamknięta; natomiast planuje zakup budy w przypadku, gdyby adopcja Carmen doszła do skutku. Więcej telefonów w sprawie suni nie miałam. Poprosiłam natomiast CatAngel o ogłoszenia - mam wysłać zdjęcia i tekst. Quote
beka Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 A czyli w kojcu nie bedzie? to troche lepiej . Czyli bedzie luzem na podwórku? A czy ona wogole akceptyje małe psy? Quote
Havanka Posted June 22, 2012 Posted June 22, 2012 [quote name='Tola']Dzisiaj ponownie dzwonił pan zaintereswoany adopcją Carmen, podal mi adres do wizyty. Trochę z nim porozmawiałam, podpytałam o te przyszłe warunki dla suni. Kojca jednak nie będzie, bo nie chciałby, aby sunia była zamknięta; natomiast planuje zakup budy w przypadku, gdyby adopcja Carmen doszła do skutku. Więcej telefonów w sprawie suni nie miałam. Poprosiłam natomiast CatAngel o ogłoszenia - mam wysłać zdjęcia i tekst. Tolu, mam nadzieję, że zakup budy nie wiaże sie z przykuciem do niej Carmen ! Tego boję się najbardziej. Quote
wolf122 Posted June 23, 2012 Posted June 23, 2012 Trzymam kciuki za sunię,ważne by pies na końcu nie został na stałe przypisany budzie w całym tego słowa znaczeniu.W moim sąsiedztwie psy żyją tylko "swoim życiem" :-(Wiecie chyba co mam na myśli.Ale bądźmy dobrej myśli.Pisze tu ,bo na jakiś czas wycofuję się z aktywności na Dogo i na Fb.Dlatego "dbajcie" proszę jakby co (gdyby adopcja nie doszła do skutku) o event na fb,wydarzenie jest ważne do października.W razie czego mogę kogoś z Was dopisać do eventu także piszcie gdyby była taka konieczność.Tu albo na fb na priv.Pozdrawiam i trzymam za sunię kciuki.Aha nie dostałem na razie żadnych wieści czy jest jakieś zainteresowanie tą drugą wilczycą(ze zdjęć),także cisza w tym temacie. Quote
karolciasz28 Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Dostałam kolejnego maila o sunię. Pani spod Lublina, ma już jednego Onka i szuka dla niego towarzystwa, wygląda dobrze, jak rozwinie się coś więcej to przekażę Toli alba Zadrze. Quote
karolciasz28 Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Dziewczyny czy Camren jest już po sterylce? Pytam bo już nie nadążam ;). Quote
Havanka Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 karolciasz28 napisał(a):Dziewczyny czy Camren jest już po sterylce? Pytam bo już nie nadążam ;). Tak, Karolcia, Carmen miała sterylkę w połowie czerwca. Carmen do towarzystwa dla Onka - brzmi nawet nieźle. czekamy na dalszy ciąg ! Brawo Karolcia !!! Quote
karolciasz28 Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Dobra sprawa wygląda tak: To są maile od pani Anny: Witam Szukam psa suczki owczarka niemieckiego.(wysterylizowanej).Może Carmen? Man już jednego 8 miesięcznego owczarka niemieckiego.Chciała bym aby psy były razem.Nie będą smutne.Do zaoferowania mam dla Carmen dużo przestrzeni,dobre jedzonko,duuuużo czułości ,towarzystwo .Jest to posiadłość pod lublinem.Pozdrawiam Anna Kolejny: Ponieważ jest to naprawdę duża posiadłość,więc Carmen mieszkała by na dworze,do spania ciepła buda (dwie budy).może sobie chodzić wszędzie po domu.i po terenie.Widzę jednak że mój szczeniak woli mieszkać na dworze i sam wybiera spanie w budzie.Oczywiście nie ma mowy o jakiejkolwiek uwięzi,teren jest ogrodzony.Zależy mi tylko na tym,by suczka była wysterylizowana.Nie chcę mieć szczeniaków.Pozdrawiam Anna Zapytałam Panią już o wizytę, zobaczymy jaka będzie jej reakcja na wizytę i umowę. Quote
Havanka Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 [quote name='karolciasz28']Dobra sprawa wygląda tak: To są maile od pani Anny: Witam Szukam psa suczki owczarka niemieckiego.(wysterylizowanej).Może Carmen? Man już jednego 8 miesięcznego owczarka niemieckiego.Chciała bym aby psy były razem.Nie będą smutne.Do zaoferowania mam dla Carmen dużo przestrzeni,dobre jedzonko,duuuużo czułości ,towarzystwo .Jest to posiadłość pod lublinem.Pozdrawiam Anna Kolejny: Ponieważ jest to naprawdę duża posiadłość,więc Carmen mieszkała by na dworze,do spania ciepła buda (dwie budy).może sobie chodzić wszędzie po domu.i po terenie.Widzę jednak że mój szczeniak woli mieszkać na dworze i sam wybiera spanie w budzie.Oczywiście nie ma mowy o jakiejkolwiek uwięzi,teren jest ogrodzony.Zależy mi tylko na tym,by suczka była wysterylizowana.Nie chcę mieć szczeniaków.Pozdrawiam Anna Zapytałam Panią już o wizytę, zobaczymy jaka będzie jej reakcja na wizytę i umowę. Coraz bardziej mi się podoba !!! Ech, gdyby to był ten dom..., kolejne marzenie, zamieniłoby sie w rzeczywistość ! Quote
karolciasz28 Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Ja zaczynam trzymać kciuki. Carmen oby ci się udało! Quote
Havanka Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 karolciasz28 napisał(a):Ja zaczynam trzymać kciuki. Carmen oby ci się udało! Oby tylko pani nie zraziła się wizytą i umową. Jeżeli wszystko jest ok, to nie powinno to stanowić dla niej problemu. Też trzymam kciuki !!!!!!!! Quote
beka Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Tola do daj znac co z ogłoszeniami? może ja zapłace a Ty wrazie co wykorzystasz na innego psiaka? Quote
karolciasz28 Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Pani Anna zgadza się na wizytę. Podałam jej numer do Toli, aby teraz z nią kontynuowała ewentualny przebieg adopcji. :) Quote
Havanka Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 karolciasz28 napisał(a):Pani Anna zgadza się na wizytę. Podałam jej numer do Toli, aby teraz z nią kontynuowała ewentualny przebieg adopcji. :) Zaciskamy mocna kciuki ! Quote
handzia Posted June 24, 2012 Posted June 24, 2012 Te maile brzmią bardzo fajnie :) Trzymam kciuki. :) Quote
Tola Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 beka napisał(a):Tola do daj znac co z ogłoszeniami? może ja zapłace a Ty wrazie co wykorzystasz na innego psiaka? Na razie nikt się ze mna nie kontaktował, dopiero przed chwilką przekazałam kontakt do siebie karolciasz28:) Ogłoszenia już zamówiłam, CatAngel ma je robic jutro. Jesli pani zadzwoni dzisiaj i będzie szansa na to dobry dom, to wykorzystamy opłacony pakiet dla innej onki od Ciebie:cool3: Moze tak być? Quote
Tola Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 karolciasz28 napisał(a):Pani Anna zgadza się na wizytę. Podałam jej numer do Toli, aby teraz z nią kontynuowała ewentualny przebieg adopcji. :) Pani pisała równiez do mnie na maila; odpowiedziałam na pytania, podałam swój nr - na razie nikt nie dzwoni. Quote
Tola Posted June 25, 2012 Author Posted June 25, 2012 [quote name='beka']Opłaciłam pakiecic ogłoszeń Tolu. Bardzo dziękuję:) Jak dostanę linki do ogłoszeń - wkleję na wątek. Dzwonił ponownie pan z okolic Rzeszowa - prosi o wizytę. Juz rozmawialam z zadrą - będzie niebawem w Rzeszowie to podjedzie i nam opisze. Quote
zadra Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 [quote name='Tola']Bardzo dziękuję:) Jak dostanę linki do ogłoszeń - wkleję na wątek. Dzwonił ponownie pan z okolic Rzeszowa - prosi o wizytę. Juz rozmawialam z zadrą - będzie niebawem w Rzeszowie to podjedzie i nam opisze. Chyba,że znacie dogomaniaczkę z Leżajska!! Quote
karolciasz28 Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 zadra napisał(a):Chyba,że znacie dogomaniaczkę z Leżajska!! Baster i Lusi jest z Leżajska. Quote
beka Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 beka napisał(a):Opłaciłam pakiecic ogłoszeń Tolu. Tylko opis przelewu pomyliłam wpisałąm "ogłoszenia Carmen" Quote
Havanka Posted June 26, 2012 Posted June 26, 2012 Pani zainteresowana Carmen, pewnie już nie oddzwoniła... Quote
Recommended Posts