Tola Posted June 6, 2012 Author Posted June 6, 2012 Havanka napisał(a):Piękna z niej sunia !!! Czy wykąpałyście ją gdzieś, czy trawa była mokra? Spróbuję napisać tekst do ogłoszeń i zaczniemy szukać jej domu. Czy jest wysterylizowana? Tekst bardzo się przyda, moze jeszcze ktos pomoze w ogłoszeniach:) Carmen będzie miała sterylkę w najblizszych dniach i na razie nie wróciła do boksu ogólnego. A ta mokra siersc to nie wiem z czego... Quote
wolf122 Posted June 6, 2012 Posted June 6, 2012 Świetna sunia,fajnie się prezentuje,można ją na fb wrzucić:loveu: Quote
Havanka Posted June 7, 2012 Posted June 7, 2012 (edited) Napisałam tekst do ogłoszeń. Znowu trochę nietypowy, bo nawiązuje do losów Toski: Tak wyglądałam, zanim znalazłam dom z bajki ! Życie pisze niewiarygodne scenariusze; Tosca, sunia owczarka niemieckiego, z brzydkiego kaczątka, zamieniła się w pięknego łabędzia. Miała ogromne szczęście w swoim nędznym życiu - trafiła do domu o jakim można tylko marzyć ! Teraz wiedzie szczęśliwe życie w swoim królestwie. Na naszej drodze, stanęła kolejna piękność, może nie tak skrzywdzona przez życie, jak Tosca, ale bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem. Carmen. Ma około 3 lat. Jest łagodna, bardzo przyjacielska i mimo wszystko wciąż ufna. W najbliższych dniach, zostanie wysterylizowana. Chcemy, aby Carmen, podobnie jak Tosca, znalazła cudowny dom i była w nim szczęśliwa do końca swojego życia. Wszelkie informacje o suni, pod podanym numerem telefonu. W razie potrzeby, pomożemy w transporcie. ( Carmen przebywa w Zamościu ). Tel. 609 160 440 Dwa pierwsze zdjecia, będą przedstawiały Toskę przed i po adopcji: Kolejne zdjęcia będą już Carmen. Na dobry początek zrobiłam suni Tablicę - zobaczcie ! Zanim napisałam tekst Rei, ogłoszenie odwiedziło 33 osoby ! http://tablica.pl/oferta/tak-wygladalam-zanim-znalazlam-dom-z-bajki-ID1blBL.html Edited June 7, 2012 by Havanka Quote
Tola Posted June 7, 2012 Author Posted June 7, 2012 wolf122 napisał(a):Fajnie zrobione,pierwszy krok już jest:loveu: Pomysł bardzo mi się podoba, oby przyniósł suni dom:) Jutro tez zrobię Tablicę - moze na małopolskie, bo beka obiecała na Warszawę:cool3: Quote
Havanka Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Tola napisał(a):Pomysł bardzo mi się podoba, oby przyniósł suni dom:) Jutro tez zrobię Tablicę - moze na małopolskie, bo beka obiecała na Warszawę:cool3: Może ktoś jeszcze pomoże w ogłaszaniu Carmen? Quote
wolf122 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Wrzutka na fb zrobiona,można zrobić wydarzenie ale ktoś to musi poprowadzić.Ktoś kto ma kontakt z psem i będzie odpowiedzialny za decyzje odnośnie Carmen:razz: Quote
Havanka Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 wolf122 napisał(a):Wrzutka na fb zrobiona,można zrobić wydarzenie ale ktoś to musi poprowadzić.Ktoś kto ma kontakt z psem i będzie odpowiedzialny za decyzje odnośnie Carmen:razz: Super ! Jest i drugi krok ! Quote
Tola Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 (edited) [quote name='wolf122']Wrzutka na fb zrobiona,można zrobić wydarzenie ale ktoś to musi poprowadzić.Ktoś kto ma kontakt z psem i będzie odpowiedzialny za decyzje odnośnie Carmen:razz: Bardzo dziękuję:) W takim razie kogos szukam, bo nie ma mnie na fb. http://tablica.pl/oferta/odmien-zycie-carmen-suczki-on-ID1bECx.html Tablica Carmen na Kraków - zmieniłam tytul i dodałam tel zadry; wieksza szansa na utrzymanie się ogłoszenia:cool3:. Edited June 11, 2012 by Tola Quote
wolf122 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Tola ja wydarzenie moge zrobić,bo to szczegół.Tylko chciałbym by ktoś był do kontaktu,w miarę dyspozycyjny i poinformowany na bieżąco w razie odzewu. Quote
Tola Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 wolf122 napisał(a):Tola ja wydarzenie moge zrobić,bo to szczegół.Tylko chciałbym by ktoś był do kontaktu,w miarę dyspozycyjny i poinformowany na bieżąco w razie odzewu. Byłoby swietnie:). Kontakt do mnie jest na 1 stronie:) Quote
wolf122 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Dobrze więc wieczorem lub jutro do południa się robi :lol:dla Carmen.Później jak coś,to wrzucę linka. Quote
wolf122 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Chyba niskie ciśnienie mnie przytępia bo dopiero teraz przy tworzeniu wydarzenia spojrzałem na numery tel.:oops: także Tola moje PW uznaj za nieaktualne chyba,że masz jakieś uwagi to zapraszam.Link do eventu na FB https://www.facebook.com/events/313976788689717/313984268688969/?notif_t=plan_mall_activity Quote
wolf122 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Dostałem zapytanie na FB o pieska za Carmen przypominającego wilka(szary.po prawej),czy można prosić o jego/jej fotki?Czy to mozliwe? Quote
Havanka Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Dobra robota Wolf !!! Może przy okazji jakiś inny psiak załapie sie na dom! Quote
Tola Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 (edited) wolf122 napisał(a):Dostałem zapytanie na FB o pieska za Carmen przypominającego wilka(szary.po prawej),czy można prosić o jego/jej fotki?Czy to mozliwe? To suczka; a zdjęcia jak najbardziej mozliwe, tylko przy następnej wizycie w schronie:) Edited June 10, 2012 by Tola Quote
wolf122 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Ok ;)Mam nadzieje,że jakiś efekt dla Carmen będzie a może faktycznie i ta sunia się załapie?Nie ma co się nakręcać,ważne by ogłaszac gdzie się da;) Quote
Tola Posted June 9, 2012 Author Posted June 9, 2012 (edited) Bardzo dziękuję za wydarzenie - moze przyniesie suni dom; zawsze to zobaczy ją więcej osób;) Edited June 10, 2012 by Tola Quote
wolf122 Posted June 9, 2012 Posted June 9, 2012 Nie ma sprawy,moja żona ogląda mecz a ja w domu klikam:lol:Łamiemy stereotypy ha,ha.Oby coś z tego było dla dziewczynki.Jest szansa:thumbs: Quote
handzia Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 Lobaria napisał(a):Idę na fb udostępniać sunię Ja też udostępniam :) Oby to coś pomogło... Quote
Tola Posted June 10, 2012 Author Posted June 10, 2012 Dzięki wszystkim:) Becia Lublin zaproponowała, ze wykupi Carmen ogłoszenia na bazarku:) Quote
Becia Lublin Posted June 10, 2012 Posted June 10, 2012 już zamówiłam, mam nadzieję, że się uda :) Quote
Recommended Posts