Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Havanka napisał(a):
Piękna z niej sunia !!! Czy wykąpałyście ją gdzieś, czy trawa była mokra?
Spróbuję napisać tekst do ogłoszeń i zaczniemy szukać jej domu. Czy jest wysterylizowana?

Tekst bardzo się przyda, moze jeszcze ktos pomoze w ogłoszeniach:)
Carmen będzie miała sterylkę w najblizszych dniach i na razie nie wróciła do boksu ogólnego.
A ta mokra siersc to nie wiem z czego...

• Replies 305
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted (edited)

Napisałam tekst do ogłoszeń. Znowu trochę nietypowy, bo nawiązuje do losów Toski:

Tak wyglądałam, zanim znalazłam dom z bajki !

Życie pisze niewiarygodne scenariusze; Tosca, sunia owczarka niemieckiego, z brzydkiego kaczątka, zamieniła się w pięknego łabędzia. Miała ogromne szczęście w swoim nędznym życiu - trafiła do domu o jakim można tylko marzyć ! Teraz wiedzie szczęśliwe życie w swoim królestwie.

Na naszej drodze, stanęła kolejna piękność, może nie tak skrzywdzona przez życie, jak Tosca, ale bardzo spragniona kontaktu z człowiekiem. Carmen. Ma około 3 lat. Jest łagodna, bardzo przyjacielska i mimo wszystko wciąż ufna. W najbliższych dniach, zostanie wysterylizowana.
Chcemy, aby Carmen, podobnie jak Tosca, znalazła cudowny dom i była w nim szczęśliwa do końca swojego życia.

Wszelkie informacje o suni, pod podanym numerem telefonu.
W razie potrzeby, pomożemy w transporcie. ( Carmen przebywa w Zamościu ).

Tel. 609 160 440

Dwa pierwsze zdjecia, będą przedstawiały Toskę przed i po adopcji:

Kolejne zdjęcia będą już Carmen.

Na dobry początek zrobiłam suni Tablicę - zobaczcie ! Zanim napisałam tekst Rei, ogłoszenie odwiedziło 33 osoby !
http://tablica.pl/oferta/tak-wygladalam-zanim-znalazlam-dom-z-bajki-ID1blBL.html

Edited by Havanka
Posted

wolf122 napisał(a):
Fajnie zrobione,pierwszy krok już jest:loveu:

Pomysł bardzo mi się podoba, oby przyniósł suni dom:)
Jutro tez zrobię Tablicę - moze na małopolskie, bo beka obiecała na Warszawę:cool3:

Posted

Tola napisał(a):
Pomysł bardzo mi się podoba, oby przyniósł suni dom:)
Jutro tez zrobię Tablicę - moze na małopolskie, bo beka obiecała na Warszawę:cool3:

Może ktoś jeszcze pomoże w ogłaszaniu Carmen?

Posted

Wrzutka na fb zrobiona,można zrobić wydarzenie ale ktoś to musi poprowadzić.Ktoś kto ma kontakt z psem i będzie odpowiedzialny za decyzje odnośnie Carmen:razz:

Posted

wolf122 napisał(a):
Wrzutka na fb zrobiona,można zrobić wydarzenie ale ktoś to musi poprowadzić.Ktoś kto ma kontakt z psem i będzie odpowiedzialny za decyzje odnośnie Carmen:razz:

Super ! Jest i drugi krok !

Posted (edited)

[quote name='wolf122']Wrzutka na fb zrobiona,można zrobić wydarzenie ale ktoś to musi poprowadzić.Ktoś kto ma kontakt z psem i będzie odpowiedzialny za decyzje odnośnie Carmen:razz:
Bardzo dziękuję:)
W takim razie kogos szukam, bo nie ma mnie na fb.
http://tablica.pl/oferta/odmien-zycie-carmen-suczki-on-ID1bECx.html
Tablica Carmen na Kraków - zmieniłam tytul i dodałam tel zadry; wieksza szansa na utrzymanie się ogłoszenia:cool3:.

Edited by Tola
Posted

Tola ja wydarzenie moge zrobić,bo to szczegół.Tylko chciałbym by ktoś był do kontaktu,w miarę dyspozycyjny i poinformowany na bieżąco w razie odzewu.

Posted

wolf122 napisał(a):
Tola ja wydarzenie moge zrobić,bo to szczegół.Tylko chciałbym by ktoś był do kontaktu,w miarę dyspozycyjny i poinformowany na bieżąco w razie odzewu.

Byłoby swietnie:). Kontakt do mnie jest na 1 stronie:)

Posted (edited)

wolf122 napisał(a):
Dostałem zapytanie na FB o pieska za Carmen przypominającego wilka(szary.po prawej),czy można prosić o jego/jej fotki?Czy to mozliwe?

To suczka; a zdjęcia jak najbardziej mozliwe, tylko przy następnej wizycie w schronie:)

Edited by Tola
Posted

Ok ;)Mam nadzieje,że jakiś efekt dla Carmen będzie a może faktycznie i ta sunia się załapie?Nie ma co się nakręcać,ważne by ogłaszac gdzie się da;)

Posted (edited)

Bardzo dziękuję za wydarzenie - moze przyniesie suni dom; zawsze to zobaczy ją więcej osób;)

Edited by Tola