Hakita Posted March 20, 2007 Posted March 20, 2007 Asiuniap... Czy możesz nam udzielić informacji na temat Bartusia???!!! Quote
asiak Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 ponawiam prośbę o info na temat Bartusia:cool1: Bartusiu kochany co się dzieje? :placz: Quote
Hakita Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 Zaczynam się dość poważnie denerwować i złościć...:angryy: Quote
asiuniap Posted March 21, 2007 Author Posted March 21, 2007 Przepraszam, przepraszam, przepraszam :modla: Zachorowałam. Na ostatniej wizycie u Bartusia zauważyłam, że niuniuś zrobił się pewniejszy w negatywnym punkcie widzenia. Jak robiłam mu zdjęcia, na początku się przygladał, potem zaczął warczeć na mnie. Właścicielka hotelu mówiła, że na początku było tak samo u niej. Warczał na nią, dopiero jak ją poznał, zaufał. Jej daje się głaskać, potrzebuje pieszczot, przytula się. Do obcych jest zdystansowany. Na pewno psiul potrzebuje cierpliwego właścieila. Wystawię nową akcję na allegro, z nowymi zdjeciami. Trochę się martwię tym warkotem :shake: Poza tym wszystko w porządku. Quote
Edi100 Posted March 21, 2007 Posted March 21, 2007 On potrzebuje czasu i miłości. Z Foką( Żmigrodzką) było tak samo. Zobaczycie piesio zaufa i pokocha całym serduszkiem! Quote
Hakita Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 asiuniap napisał(a):Przepraszam, przepraszam, przepraszam :modla: Zachorowałam. Na ostatniej wizycie u Bartusia zauważyłam, że niuniuś zrobił się pewniejszy w negatywnym punkcie widzenia. Jak robiłam mu zdjęcia, na początku się przygladał, potem zaczął warczeć na mnie. Właścicielka hotelu mówiła, że na początku było tak samo u niej. Warczał na nią, dopiero jak ją poznał, zaufał. Jej daje się głaskać, potrzebuje pieszczot, przytula się. Do obcych jest zdystansowany. Na pewno psiul potrzebuje cierpliwego właścieila. Wystawię nową akcję na allegro, z nowymi zdjeciami. Trochę się martwię tym warkotem :shake: Poza tym wszystko w porządku. No to cieszę się bardzo, że wszystko ok. Martwiłam się już... Śliczny Bartuś potrzebuje kochającego pana i wszystko będzie dobrze... On jest cały czas w hotelu??? Quote
asiuniap Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Hakita napisał(a): On jest cały czas w hotelu??? Tak. Wprawdzie ma swój pokój, ale na pełną socjalizację nie ma szans. W hotelu jest kilkanaście psów, roboty co niemiara. Bartek widzi człowieka na spacerach i kiedy dostaje jedzenie. Quote
Hakita Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 asiuniap napisał(a):Tak. Wprawdzie ma swój pokój, ale na pełną socjalizację nie ma szans. W hotelu jest kilkanaście psów, roboty co niemiara. Bartek widzi człowieka na spacerach i kiedy dostaje jedzenie. To i tak lepiej niż w schronie...ale i tak nie dobrze...:-( Bartuś do góry po domeczek!!! :multi: Może ktoś mógłby zrobić banerek dla Bartusia??? :cool3: Mam kontakt z dziewczyną, która mogłaby zrobić banerek, tylko jakieś foteczki by się przydały...;) Quote
asiuniap Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 A nie może wziąć foteczek z wątku? Te ostatnie są ładne ;) Quote
Hakita Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 asiuniap napisał(a):A nie może wziąć foteczek z wątku? Te ostatnie są ładne ;) Na której stronce??? Na samym początku??? Nie mam kiedy szukać...:roll: Quote
asiuniap Posted March 22, 2007 Author Posted March 22, 2007 Str. 6 lub nr posta 58. Dzięki :lol: Quote
Hakita Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 asiuniap napisał(a):Str. 6 lub nr posta 58. Dzięki :lol: Nie ma za co, już piszę do tej dziewczyny. :lol: Mam nadzieję, że zrobi...:cool1:, myślę, że tak...;) Dzięki. Quote
Hakita Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Kochana dziewczyna, zrobi banerek Bartusiowi!!! :multi: Dziś lub jutro mam nadzieję będziemy go mieć...;) Quote
black sheep Posted March 22, 2007 Posted March 22, 2007 Zrobiłam coś takiego, nie wiem czy się spodoba... Trzeba go skopiować i wkleić w podpis Quote
Hakita Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 [quote name='black_sheep']Zrobiłam coś takiego, nie wiem czy się spodoba... Trzeba go skopiować i wkleić w podpis Super!!! Jest piękny!!! Dziękujemy bardzo!!! :Rose: Tylko ja nie będę mogła mieć dwóch banerków, bo będę miała za duży podpis i znowu mnie zgłoszą do moderatora...:placz: Co ja mam zrobić...? :placz: Quote
Hakita Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 A może nie jest tak źle z tym podpisem??? :cool3: Było źle...:roll: Quote
asiuniap Posted March 23, 2007 Author Posted March 23, 2007 Banerek piękny. Właśnie jak to jest? Quote
Hakita Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 asiuniap napisał(a):Banerek piękny. Właśnie jak to jest? Ale co takiego??? :cool3: Z podpisem??? :cool3: Ja miałam niewielki podpis, ale komuś się nie podobał i moderator wcale by się do mnie nie zgłosił, ale ktoś inny mnie zgłosił moderatorowi...:roll: Teraz nie wiem, co zrobić:placz:, bo chciałabym mieć Apsika i Bartusia... Quote
Hakita Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 black_sheep napisał(a):Na wszystko jest rada:) Wiedziałam, że black_sheep mnie nie zawiedzie...;) Dziękuję bardzo...:Rose: Quote
black sheep Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 Hakito wklej jeszcze raz ten, bo tamten był popsuty, apsik sie nie wyświetla Quote
Hakita Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 black_sheep napisał(a):Hakito wklej jeszcze raz ten, bo tamten był popsuty, apsik sie nie wyświetla Poprawione, dziękuję jeszcze raz...;) Quote
black sheep Posted March 23, 2007 Posted March 23, 2007 No teraz działa jak nalezy Jak są dwa bannerki, to trudno jest dobrze poustawiać te linki:) Quote
agusiazet Posted March 25, 2007 Posted March 25, 2007 Przelałam dla Bartka zarobione na bazarku 19 zł, do skarpety Bartek podhalan, choć nie doprosiłam się o informację, czy to jego skarpeta, czy nie!!! :angryy: Quote
Recommended Posts