Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Przepraszam, przepraszam, przepraszam :modla: Zachorowałam. Na ostatniej wizycie u Bartusia zauważyłam, że niuniuś zrobił się pewniejszy w negatywnym punkcie widzenia. Jak robiłam mu zdjęcia, na początku się przygladał, potem zaczął warczeć na mnie. Właścicielka hotelu mówiła, że na początku było tak samo u niej. Warczał na nią, dopiero jak ją poznał, zaufał. Jej daje się głaskać, potrzebuje pieszczot, przytula się. Do obcych jest zdystansowany. Na pewno psiul potrzebuje cierpliwego właścieila. Wystawię nową akcję na allegro, z nowymi zdjeciami. Trochę się martwię tym warkotem :shake:
Poza tym wszystko w porządku.

Posted

asiuniap napisał(a):
Przepraszam, przepraszam, przepraszam :modla: Zachorowałam. Na ostatniej wizycie u Bartusia zauważyłam, że niuniuś zrobił się pewniejszy w negatywnym punkcie widzenia. Jak robiłam mu zdjęcia, na początku się przygladał, potem zaczął warczeć na mnie. Właścicielka hotelu mówiła, że na początku było tak samo u niej. Warczał na nią, dopiero jak ją poznał, zaufał. Jej daje się głaskać, potrzebuje pieszczot, przytula się. Do obcych jest zdystansowany. Na pewno psiul potrzebuje cierpliwego właścieila. Wystawię nową akcję na allegro, z nowymi zdjeciami. Trochę się martwię tym warkotem :shake:
Poza tym wszystko w porządku.

No to cieszę się bardzo, że wszystko ok. Martwiłam się już...
Śliczny Bartuś potrzebuje kochającego pana i wszystko będzie dobrze...
On jest cały czas w hotelu???

Posted

Hakita napisał(a):

On jest cały czas w hotelu???

Tak. Wprawdzie ma swój pokój, ale na pełną socjalizację nie ma szans. W hotelu jest kilkanaście psów, roboty co niemiara. Bartek widzi człowieka na spacerach i kiedy dostaje jedzenie.

Posted

asiuniap napisał(a):
Tak. Wprawdzie ma swój pokój, ale na pełną socjalizację nie ma szans. W hotelu jest kilkanaście psów, roboty co niemiara. Bartek widzi człowieka na spacerach i kiedy dostaje jedzenie.

To i tak lepiej niż w schronie...ale i tak nie dobrze...:-(
Bartuś do góry po domeczek!!! :multi:
Może ktoś mógłby zrobić banerek dla Bartusia??? :cool3:
Mam kontakt z dziewczyną, która mogłaby zrobić banerek, tylko jakieś foteczki by się przydały...;)

Posted

asiuniap napisał(a):
A nie może wziąć foteczek z wątku? Te ostatnie są ładne ;)

Na której stronce??? Na samym początku??? Nie mam kiedy szukać...:roll:

Posted

asiuniap napisał(a):
Str. 6 lub nr posta 58. Dzięki :lol:

Nie ma za co, już piszę do tej dziewczyny. :lol: Mam nadzieję, że zrobi...:cool1:, myślę, że tak...;) Dzięki.

Posted

[quote name='black_sheep']Zrobiłam coś takiego, nie wiem czy się spodoba...
Trzeba go skopiować i wkleić w podpis

Super!!! Jest piękny!!! Dziękujemy bardzo!!! :Rose:
Tylko ja nie będę mogła mieć dwóch banerków, bo będę miała za duży podpis i znowu mnie zgłoszą do moderatora...:placz: Co ja mam zrobić...? :placz:

Posted

asiuniap napisał(a):
Banerek piękny.
Właśnie jak to jest?

Ale co takiego??? :cool3: Z podpisem??? :cool3:

Ja miałam niewielki podpis, ale komuś się nie podobał i moderator wcale by się do mnie nie zgłosił, ale ktoś inny mnie zgłosił moderatorowi...:roll:

Teraz nie wiem, co zrobić:placz:, bo chciałabym mieć Apsika i Bartusia...