asiak Posted August 1, 2007 Posted August 1, 2007 czy Bartuś ma jeszcze Allegro??? czy można liczyć na nowe fotki??? Quote
asiuniap Posted August 2, 2007 Author Posted August 2, 2007 Bartkowi zaczęło odbijać. Może czuje że zbliża się koniec wywczasów. Zawiesił się ostatnio na oknie :shake: Całe szczęście, że inne psy zaalarmowały bo by się udusił.:shake: Wygryzł kawał ściany w pokoju. Do tej pory spokojny psiak zaczął szaleć. To zapewne też z nudów. Widzi człowieka 2 razy dziennie na spacerze, resztę czasu spędza sam w pokoju. Na dworzu piękne zapachy, a on nie może z tego skorzystać. Każdy dostałby w końcu hopla :cool1: Nie wiem czy uda mi się zrobić nowe zdjęcia, w przyszłym tyg. wyjeżdżam, jak nie znajdzie się coś innego inni wolontariusze go zabiorą stamtąd. Quote
Hakita Posted August 7, 2007 Posted August 7, 2007 O Matko...:placz: :placz: :placz: Bartusiu, co z Tobą będzie??? :-( Quote
pumcia02 Posted August 9, 2007 Posted August 9, 2007 jest juz w azylu... jest wyjatkowy, sliczny kochany piekny i w ogole super :) Quote
Hakita Posted August 10, 2007 Posted August 10, 2007 A co się stało, że tak szybko??? Miał być w hoteliku do 15 sierpnia. Quote
Hakita Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 LittleMy napisał(a):a w jakim azylu ? Myślę, że chodzi o Azyl pod Psim Aniołem w Warszawie. :roll: Quote
pumcia02 Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 bo do 15 sierpnia maja byc zabrane wszystkie psy z hotelu czy jakos tak, a akurat wtedy mieli prosbe zeby chociaz jednego juz wziac, to wzielismy Bartka. mam duzo nowych zdjec ale nie mam kiedy ich poobcinac i zmniejszyc rozdzielczosci.. Quote
Hakita Posted August 12, 2007 Posted August 12, 2007 mariolka napisał(a):mam duzo nowych zdjec ale nie mam kiedy ich poobcinac i zmniejszyc rozdzielczosci.. Mariolka, to wyślij mi na mailika - obrobię. ;) Quote
pumcia02 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 to by mi zajelo jeszcze wiecej czasu z tempem mojego kompa ;) dzisiaj bede nad tym siedziała bo mam wolne. poza tym czesc musze tak "po swojemu" bo to na str azylu tez.. Quote
pumcia02 Posted August 13, 2007 Posted August 13, 2007 a oto Bartek (to imie do niego nie pasuje ;) ). to jeszcze nie wszystkie foty Quote
Hakita Posted August 14, 2007 Posted August 14, 2007 Normalnie jest przecudowny...:mdleje: :mdleje: :mdleje: I jak nikt może nie chcieć takiego CUDEŃKA??? :shake: Quote
pumcia02 Posted August 15, 2007 Posted August 15, 2007 no i jeszcze kilka. asiuniap wstaw moze do pierwszego postu aktualne foty :loveu: Quote
Hakita Posted August 16, 2007 Posted August 16, 2007 Jest przepiękny...:loveu: :loveu: :loveu: A co ma z oczkami??? Takie zapłakane jakieś...:-( Quote
pumcia02 Posted August 20, 2007 Posted August 20, 2007 Bartek nadal w azylu. szuka pilnie domu!!! jest przekochanym psem!! Quote
asiuniap Posted August 27, 2007 Author Posted August 27, 2007 Mariolka, jak Bartek zachowuje się do psów i suk? Dalej ich nie akceptuje? Czy dalej jest nieufny do ludzi i warczy na początku? Mariolka zobaczcie, proszę, czy on nie ma zapalenia spojówek? Bo 3 powieki chyba nie ma. Quote
Recommended Posts