Hakita Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 I na dzień dobry biegniemy na samą górę!!! :multi: Quote
LittleMy Posted June 29, 2007 Posted June 29, 2007 ah ten Bartek.. szybko na gore i do domu ! ps. podpiszcie prosze kto jeszcze tego nie zrobil petycje z mojego podpisu Quote
Hakita Posted June 30, 2007 Posted June 30, 2007 Dlaczego do Ciebie Słonko nikt nie zajrzał??? :placz: Quote
Hakita Posted July 1, 2007 Posted July 1, 2007 No spójrzcie na to Cudeńko...:loveu: :loveu: :loveu: Quote
Hakita Posted July 2, 2007 Posted July 2, 2007 Do góry Słodziaku, do góry!!! Niech ten domek w końcu się znajdzie!!! Quote
asiak Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 witaj Bartusiu... PILNIE DOMEK DLA BARTUSIA... ON SMUTNY CAŁY CZAS CZEKA ... Quote
Hakita Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 A do tego informacji o Bartusiu jak na lekarstwo...:-( Quote
Tootiki Posted July 3, 2007 Posted July 3, 2007 No właśnie, co w tej chwili wiadomo o Bartusiu????? Quote
asiak Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 na chwilę obecną nic nie wiadomo...:-( założyciel/ka wątku rzadko tu zagląda... Bartusiu na dzień dobry na pierwsza maleńki... Quote
Hakita Posted July 4, 2007 Posted July 4, 2007 Nie wiem już co myśleć... Jakoś tak smutno u Bartusia...:-( najgorszy ten brak wieści o nim... Quote
asiuniap Posted July 4, 2007 Author Posted July 4, 2007 U Bartusia nic się nie dzieje. Ma czas do ok. 10-15 sierpnia. Mniej więcej w tym terminie hotel zostanie zamknięty na czas urlopu. Wówczas Bartek trafi do naszego schroniska: albo do boksu albo, co czynimy z bólem serca w przypadku braku wolnych miejsc, a tych niestety permanentnie i notorycznie brakuje, do budy na łańcuch. Ja w niedzielę wyjeżdżam na 2,3 tyg. do pracy. Jakby ktoś mógł powstawiać go na inne fora niż allegro byłabym bardzo wdzięczna. Quote
Hakita Posted July 5, 2007 Posted July 5, 2007 Nie dobrze, nie dobrze...:shake: Czy ktoś mógłby Bartusia powstawiać na inne fora??? :cool3: Quote
asiak Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 potrzebna pomoc dla Bartusia!!!! w zrobieniu ogłoszeń na innych forach... Quote
Hakita Posted July 6, 2007 Posted July 6, 2007 Kto może pomóc Bartusiowi??? :cool3: Potrzebne ogłoszenia, błagamy... Quote
Hakita Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Nawet nikt nie zajrzał...:placz: :placz: :placz: Quote
evita. Posted July 7, 2007 Posted July 7, 2007 Hakita napisał(a):Kto może pomóc Bartusiowi??? :cool3: Potrzebne ogłoszenia, błagamy... Poproszę jakiś krótki tekścik o Bartusiu i namiary kontaktowe i postaram się powstawiać psiaczka na stronki ogłoszeniowe ;) Quote
Hakita Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 evita. napisał(a):Poproszę jakiś krótki tekścik o Bartusiu i namiary kontaktowe i postaram się powstawiać psiaczka na stronki ogłoszeniowe ;) Ja niestety nie mam żadnego tekściku. Najlepiej gdyby napisała coś Asiuniap, bo ona zna całą jego historie najlepiej, ale ona mało kiedy bywa na Dogo. Spróbuję później przeszukać wątek i odnaleźć allegro, które mu wsytawiła, to z tamtego będzie można pokopiować. ;) Quote
paros Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='Hakita']Nie dobrze, nie dobrze...:shake: Czy ktoś mógłby Bartusia powstawiać na inne fora??? :cool3: Co jakiś czas wznawiam ogłoszenia Bartka :roll: Tekścik można wziąć np. z ale.gratka, ogłaszałam go jeszcze na eoferty, 4lapy, psy, forum.gazeta, kupiepsa,bono-polska ale muszę sprawdzić czy nie potrzeba wznowić. :cool3: Nie wiem czy ma aktualne allegro, bo nie ja go ogłaszałam :cool3: Quote
Hakita Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 [quote name='paros']Co jakiś czas wznawiam ogłoszenia Bartka :roll: Tekścik można wziąć np. z ale.gratka, ogłaszałam go jeszcze na eoferty, 4lapy, psy, forum.gazeta, kupiepsa,bono-polska ale muszę sprawdzić czy nie potrzeba wznowić. :cool3: Nie wiem czy ma aktualne allegro, bo nie ja go ogłaszałam :cool3: Ojej!!! Nawet nie wiedziałam...;) Asiuniap ogłaszała Bartusia na allegro i nic więcej niestety nie wiem. Quote
evita. Posted July 9, 2007 Posted July 9, 2007 Właśnie "przekopuję" wątek Bartka i zobaczyłam ,że paros go juz ogłaszała :lol: . To ja może powstawiam go na stronki, na których jeszcze go nie ma. P.S. Paros- czy mogę ściągnać tekst od Ciebie ? :cool3: Quote
Hakita Posted July 11, 2007 Posted July 11, 2007 Bartusiu kochany, kiedy w końcu odnajdzie się to Twoje szczęście??? Quote
Recommended Posts