Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 472
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

U Bartusia nic się nie dzieje.
Ma czas do ok. 10-15 sierpnia. Mniej więcej w tym terminie hotel zostanie zamknięty na czas urlopu. Wówczas Bartek trafi do naszego schroniska: albo do boksu albo, co czynimy z bólem serca w przypadku braku wolnych miejsc, a tych niestety permanentnie i notorycznie brakuje, do budy na łańcuch.
Ja w niedzielę wyjeżdżam na 2,3 tyg. do pracy. Jakby ktoś mógł powstawiać go na inne fora niż allegro byłabym bardzo wdzięczna.

Posted

Hakita napisał(a):
Kto może pomóc Bartusiowi??? :cool3:
Potrzebne ogłoszenia, błagamy...

Poproszę jakiś krótki tekścik o Bartusiu i namiary kontaktowe i postaram się powstawiać psiaczka na stronki ogłoszeniowe ;)

Posted

evita. napisał(a):
Poproszę jakiś krótki tekścik o Bartusiu i namiary kontaktowe i postaram się powstawiać psiaczka na stronki ogłoszeniowe ;)

Ja niestety nie mam żadnego tekściku. Najlepiej gdyby napisała coś Asiuniap, bo ona zna całą jego historie najlepiej, ale ona mało kiedy bywa na Dogo.
Spróbuję później przeszukać wątek i odnaleźć allegro, które mu wsytawiła, to z tamtego będzie można pokopiować. ;)

Posted

[quote name='Hakita']Nie dobrze, nie dobrze...:shake:
Czy ktoś mógłby Bartusia powstawiać na inne fora??? :cool3:

Co jakiś czas wznawiam ogłoszenia Bartka :roll: Tekścik można wziąć np. z ale.gratka, ogłaszałam go jeszcze na eoferty, 4lapy, psy, forum.gazeta, kupiepsa,bono-polska ale muszę sprawdzić czy nie potrzeba wznowić. :cool3:
Nie wiem czy ma aktualne allegro, bo nie ja go ogłaszałam :cool3:

Posted

[quote name='paros']Co jakiś czas wznawiam ogłoszenia Bartka :roll: Tekścik można wziąć np. z ale.gratka, ogłaszałam go jeszcze na eoferty, 4lapy, psy, forum.gazeta, kupiepsa,bono-polska ale muszę sprawdzić czy nie potrzeba wznowić. :cool3:
Nie wiem czy ma aktualne allegro, bo nie ja go ogłaszałam :cool3:

Ojej!!! Nawet nie wiedziałam...;)
Asiuniap ogłaszała Bartusia na allegro i nic więcej niestety nie wiem.

Posted

Właśnie "przekopuję" wątek Bartka i zobaczyłam ,że paros go juz ogłaszała :lol: . To ja może powstawiam go na stronki, na których jeszcze go nie ma.
P.S. Paros- czy mogę ściągnać tekst od Ciebie ? :cool3: