Hakita Posted April 14, 2007 Posted April 14, 2007 Ja też ponawiam pytanie, jak powyżej...:roll: Prosimy o więcej informacji... Quote
Tootiki Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Cioteczki, jak Bartuś?? Jak się czuje?? Co z tym hotelikiem, zostaje?? Quote
Hakita Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 Bartuś do góry!!! I prosimy o info Cioteczki...:roll: Quote
asiuniap Posted April 15, 2007 Author Posted April 15, 2007 Pisałam, że u Bartka nic nowego. Najprawdopodobniej zostanie w hotelu, piszę najprawdopodobniej, bo jeszcze nie została podjęta ostateczna decyzja, które psy opuszczą hotel. Jest czas do końca kwietnia, albo i do połowy maja, bo jeden, dwa psy będą mogły zostać w hotelu o 2 tyg. dłużej. Pewna fundacja zaproponowała nam, że zajmie się szkoleniem i szukaniem domów 4-5 psom. Tylko muszą to być psy spokojne, nadające się do pracy z dziećmi. Z powodu nieufności Bartka nie zdecydowałabym się na wytypowanie go do pracy z dziećmi. Moim zdaniem, on potrzebuje spokoju i pracy jednego opiekuna. Nie niecierpliwcie się. U Bartka bez zmian. Miałam podjechać do niego po świętach, nie wiem czy dam radę w przyszłym tyg. bo zwaliło się dużo różnych spraw. Quote
Hakita Posted April 15, 2007 Posted April 15, 2007 No a powiedz, wcześniej pisałaś, że Bartuś jest spokojny, czy coś się zmieniło w jego zachowaniu??? Quote
Hakita Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 A tu znów cisza...:placz: :placz: :placz: Gdzie te wszystkie Cioteczki??? :placz: Quote
zetter Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Hakita No a powiedz, wcześniej pisałaś, że Bartuś jest spokojny, czy coś się zmieniło w jego zachowaniu??? Ponawiam pytanie:roll: :lol: Quote
Tootiki Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 asiuniap napisał(a):Na ostatniej wizycie u Bartusia zauważyłam, że niuniuś zrobił się pewniejszy w negatywnym punkcie widzenia. Jak robiłam mu zdjęcia, na początku się przygladał, potem zaczął warczeć na mnie. Właścicielka hotelu mówiła, że na początku było tak samo u niej. Warczał na nią, dopiero jak ją poznał, zaufał. Jej daje się głaskać, potrzebuje pieszczot, przytula się. Do obcych jest zdystansowany. Na pewno psiul potrzebuje cierpliwego właścieila. Wystawię nową akcję na allegro, z nowymi zdjeciami. Trochę się martwię tym warkotem :shake: Poza tym wszystko w porządku. No same widzicie... :roll: Bartuś potrzebuje cierpliwości i spokoju, wtedy na pewno rozkwitnie psisko! Quote
black sheep Posted April 16, 2007 Posted April 16, 2007 Podstawą aukcji na allegro są zdjęcia, wystawiaj. Bartuś w góre! Masz takie piękne imię, jak mój TZ;) Quote
asiak Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 witaj Bratusiu :loveu: taki słodziak z Ciebie a tak długo na domek czekasz, biedulku kochany... Quote
Hakita Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Dzień dobry słodki Bartusiu...:loveu: Podnosimy Bartusia, podnosimy!!! :multi: Quote
asiuniap Posted April 17, 2007 Author Posted April 17, 2007 zetter napisał(a):Hakita No a powiedz, wcześniej pisałaś, że Bartuś jest spokojny, czy coś się zmieniło w jego zachowaniu??? Ponawiam pytanie:roll: :lol: Ogólnie jest spokojny, ale (jak zwykle jakieś ale :roll: ) uznał pokój hotelowy i właścicielkę za swoją panią, bo do niej zachowuje się jak najnormalnieszy pies, natomiast w stosunku do obcych, którzy wtargną do jego pokoju najpierw się bardzo przygląda, a jak coś mu się nie spodoba to zaczyna warczeć :cool1: Podobnie zachował się do suni, która przypadkowo wtargnęla do jego pokoju, rzucił się na nią. Ale tu nie ma się co dziwić. On był na swoich włościach, a psina wleciała z marszu. Quote
Tootiki Posted April 17, 2007 Posted April 17, 2007 Biedny psiak, dostał namiastkę domu i trzyma się tego zębami i pazurami..:shake: Quote
asiak Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 na Dzień dobry podnoszę kochanego Bartusia... Quote
Hakita Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Biedna Psinka...:-( Bartusiu kochany, pokaż się wszystkim!!! Niech wreszcie znajdzie się ten domek!!! Quote
Tootiki Posted April 18, 2007 Posted April 18, 2007 Piękny Bartuś szuka dobrego, kochającego domu..... Quote
asiak Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 dlaczego tak długo czekasz..............?????????????? :placz: domku gdzie jesteś???:roll: Quote
Hakita Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 Witaj Bartusiu...:loveu: Hop na górę pokazać się!!! Quote
Hakita Posted April 19, 2007 Posted April 19, 2007 I cisza przez cały dzień...:-( Dobranoc Bartusiu słodki...:loveu: Quote
Hakita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 I dzień dobry Psinko...:loveu: Asiuniap, jak możesz to pisz nam choć czasem, co tam u Bartusia...;) Quote
Hakita Posted April 20, 2007 Posted April 20, 2007 :placz: :placz: :placz: Bartusiu kochany, śnij Psinko słodko... Quote
Hakita Posted April 21, 2007 Posted April 21, 2007 Dlaczego nikt tu nie zagląda??? :placz: Ja już się głupio tu sama czuję...:roll: Bartuniu kochany, gdzież ten domek???!!! A może Pani z hoteliku, Bartusia już nie odda??? :cool3: Quote
Recommended Posts